Orijinalini görmek için tıklayınız : rc mart budurr
ewet arkdaşlar rc mart gerçekten paramızın hakkını verio paketimi tam 7 günde yollamış yarın paketimi gidip alıcam kağıt ewe geldi ;oleeea: ;oleeea: rcmart ;oleeea: ;oleeea:
Ems ile mi sipariş verdin?
normal sipariş ile verdim yani express diel bilmiom
torlak_t
16-05-2005, 17:49
sen yanında bol miktarda para bulundur kimin ne yapacağı belli olmuyo:D
sen orasını merak etme amcam sağ olsun ;) taşkın abi bilion sen bu işi hehe
hiç bişi ödemeden gümrükten babam almış şimdi akşam babamı bekliom haha
ewet arkdaşlar sadece 25.750.000 eski tl ödemiş babam yanlız fatura yoktu yaa :(
!Amorfy.BaRoS+
17-05-2005, 20:59
Arkadaşlar bu koçbankın atm kartları varya onlar towerda filan kullanılıyormu yani herhangi bir siparişte işe yararmı yok sa illa master filan mı olması lazım ?
ben towerda falan değilde başka bir yurtdışı bir sitede (kartın üstünde visa yazdığı için) atm kartı kullanmaya çalıştım kabul etmedi.
Daha sonra bankayı aradım atm kartı ile yapamayacağımı söylediler.
kartın üstündeki atm kart ı hesap numarası dır imkanı yok olmaz visa bile yazsa çünkü o sadece para çekme eft zart zurt a yarar
arkadaşlarr, bujide cold yada hot olayı nedir biliyormusnuz.. yanii birde numaraları falan var.. no:8 , no:6 gibi falan . birde iştee bahsettiğim gibii cold yada hot yada medium falan yazıyor bunlar ne anlama geliyor.. ben bu bujileri genelde 18 lik motoru olan tamiya da yada 21 lik motoru olan kyosho landmax2 arabamda kullanmak istiyorum hangisii bana uygun olur..
yer dogru degıl ama ben gınede cevap verıyım
ılk basta cold sıcakta kullanılan bujıdır hararet yapmasını bır parcada olsa engeller
hot bujı ıse kısın kullnılan bujıdır
numaralar ıse modellerını cagrıstırır mesela os no 8 bujı sıcak bujıdır no 5 ıse soguk bujıdır lc3 ıse os un t-maxx ıcın urettıgı bujıdır gıbı
medıum long gıbı ıbareler bujının boyunu temsıl eder off-road araclarda motor kafası buyuk oldugu ıcın ıkı tıpte kullnılır fakat on-road araclarda ıse long tıp yane uzun bujı kullnılmaz cunkı pıstona carpının onu zedelıyebılır
sen aracın cıın ıkı tıpıde kullnabılrısın ama kompressor un artmasını ıstıyorsan uzun tıp bujı ıle daha ıyı sonuclar alırsın
atmde para yeteri kadar varsa olmaması için sebebp yok
!Amorfy.BaRoS+
18-05-2005, 23:21
Atmde yeteri kadar para var ama tower gibi yerlerde geçmiyormus bankamdan detaylı bilgileri aldım yani atm kartları üstünde visa yazsada maestro elektron filan geçmiyor :)
dedğim gibi atm kartlarında HESAP no YAZAR cc numarısı yazmaz :) özel card sayılır
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.