Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzaktan kumandalı oyuncakların satışı 1 ay süreyle durduruldu..
100kmh2sn
28-05-2004, 12:21
Konuyla ilgili haber için lütfen linke tıklayın
http://www.nethaber.com/haber/haberler/0,1082,120108_7,00.html
""" Hazirandaki NATO Zirvesi için uzaktan kumandalı oyuncak uçakların satışı bir ay süreyle yasaklandı. Emniyet, genelgeyle oyuncak firmalarına kararı bildirdi. """
Ahahh... Nato zirvesinede damgamızı vurduk ii mi :D
Bu rccilerden korkmak lazım. Eyyyy dünya korkun bizden:D:D:D
omer_yildir
28-05-2004, 13:50
ıyı karar olmus haa her turlu ıse yarıyor bu rc bombardımana felan hehhhh :D :D :D
freeman1209
28-05-2004, 13:50
ben en iyisi bu aralar arabamı dışarı çıkarmıyım gözaltına falan alırlarsa kötü olur :=)
anlanmsız bi uyguylama bence
omer_yildir
28-05-2004, 14:04
yoo bence cok mantıklı o kadar ınsan gelecek emnıyet mudurlugu her olasılıgı dusunuyor dusunsene bır bomba felan koysalar turkıyenın ımajı ne olur bence mantıklı :) :)
madsnake
28-05-2004, 14:13
biraz önce bende radyoda dinledim radio kontrollü oyuncak ve maketler yasaklanmış...
bursada ele geçirilen uzaktan kumanda sisteminden sonra karar vermişler herhalde...
elemanlar 3 sokak öteden evlerin elektrik ve telefonlarını kesip tekrar devraye sokabiliyorlarmış...
ama olayı biraz fazla kasıyorlar...zorla bir olay çıkartacaklar valla...
muhtemelen yurtdışı alışverişlerde tehlikede olabilir...
engine02
28-05-2004, 15:35
nasl yaa abi bnm araba yalan oldu o saman bn haziran ortasında alcaktım nolcak simdi siparis wersem 1 ay sora mı gelcek yane :(
nasıl ya benim savage yoldamı kalacak yane ben siparişimi verdim nolcak şimdi alamicakmıyım arkadaslar? :(
tüh be bende tam t-maxx almaya niyetlenmiştim... :D :D :D
sinirlendim almıyorum kardeşim.... allah allah... :D :D :D
engine02
29-05-2004, 15:06
ee mesela bn simdi siparis wersem dielim nolcak 1 ay mı beklicem gelmesini ?
yigit1905
29-05-2004, 15:25
yani towerdan siparişler aksayacak mı.
yigit1905
29-05-2004, 15:27
o zaman bunları sokaklarda falan oynamasakmı.bende tam towerdan ilk siparişimi vermeye sonunda cesaret etmiştim.yani olmicak mı öyle
arkadaslar o sitede uzaktan kumandalı ucak planör helikopter falan yazıo onların satısı durdurulmus toyzz oyuncakcılarında falan arabalarla bir ilgisi yok heralde cünkü o sitede oyle yazıyordu iyice bi okuyun benmi yanlıs okudum acaba?
engine02
30-05-2004, 18:11
" İlimizde mevcut uzaktan kumandalı helikopter, planör model uçak ve benzeri alanlarda satış yapan yerler, kurumlar ve derneklerle irtibat kurularak haziran ayı boyunca faaliyet göstermemeleri konusundan uyarıda bulunulması" istenerek, bu genelgenin karakollara dağıtılması da istendi "
walla bnce burada arabalr da war ama dierleri de bi bakhsın bnce ole deilse hafta sonu siparisi weririm hec acımam walla
engine02
30-05-2004, 18:13
ama birde bole bisi war " Toys R Us Erkek Oyuncakları Satın Alma Müdürü İlker Topçu da mağazalarından 75 ila 90 milyon TL arasında satılan uzaktan kumandalı uçakların satışlarının polisin isteğiyle bir ay boyunca durdurulduğunu söyledi. "
bnce arabalr yokh bu kategoride yane yasak deil bnce ama hade hayırlısı
Evet bu sadece uzaktan kumandalı uçak ve helikopterler yani bilimum hava araçları için ve sadece İstanbul' da geçerli.
engine02
30-05-2004, 21:46
allah super walla alıorum arabayı o saman ii oldu walla :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.