Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyet Universitesi - Sivas
Arkadaslar okul dolayısı ile 15 - 20 hazirana kadar Sivas'tayim, Sivas'ta olan ve rc ile ugrasan universite icinde veya dışında arkadaslar var ise tanışalım görüşelim :D
Konunun yeri alakasiz olduysa kusura bakmayın en uygun bolum burası geldi gözüme :P
Sİvas Ta 13 YaŞindayim Tmax Var Senİn Hangİ Rc Var Olmassa GÖrÜŞÜrÜz sefikcan@hotmail.com
sivas merkezde yaşıyorum 3yıldır rc modifiyesiyle meşgulum. hardcozmic@hotmail.com dan görüşebiliriz
mertfb129
12-07-2008, 19:52
bekle beni sivas geliyorum......rc uçağımla.
SiNcaNLı
12-09-2008, 23:57
Arkadaşlar aslen Ankaralıyım ama üniversite sebebiyle yılın yarısı sivasta geçiyor.
Sivas merkezde olupta uçak uçuran var mı varsa nerede uçuruyorsunuz.Bilgilendirirseniz sevinirim ona göre Ankara'dan Sivas'a getirecem uçağımı.Şimdiden teşekkürler...;oleeea:
Arkadaşlar aslen Ankaralıyım ama üniversite sebebiyle yılın yarısı sivasta geçiyor.
Sivas merkezde olupta uçak uçuran var mı varsa nerede uçuruyorsunuz.Bilgilendirirseniz sevinirim ona göre Ankara'dan Sivas'a getirecem uçağımı.Şimdiden teşekkürler...;oleeea:
abi msn var sa sana ulaşırız bu arada bi uçak var ama daha uçuramadık sen gelirsen uçururuz
bu arada amma eski konuya açmışsın abi ya bn ta 13 yaşındayken :D:D
SiNcaNLı
13-09-2008, 01:13
msn: cagribakir@windowslive.com
Yarın açık olurum.Bende profesyonel değilim bunuda belirteyim ama uçurma imkanımız varsa gelirken wd4 ümü de getirmek isterim.:)Bana yukarıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
Konunun eski olduğunu fark ettim cevap gelmezse yeni bi konu da açmayı düşünüyodum rc uçak bölümündeki buluşmalar kısmına:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.