PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RCTEAMGO Model Yarışması 3. Ayak Ertlendi!

yusufcetin
25-05-2005, 11:09
Selamlar,

Ozan abi az önce mesaj attı sanırım toplu bir mesajdı bu. 1 hafta ertelendiğini söyledi hava muhalefeti dolayısıyla.

Bilginize.

!Amorfy.BaRoS+
25-05-2005, 11:12
YArış tarihi 5 haziran oalrak değiştirilmiştir.

unalsel
25-05-2005, 11:15
Nasıl olur, töbe ya şansa bak.
http://havadurumu.mynet.com/expWeather/?cityCode=LTFJ1&cityName=%DDstanbul+%2D+Anadolu

Burada hava gayet iyi gösteyr. Daha 5 gün var 5 gün önceden de belli olmaz ki hiçbirşey.

WOLF
25-05-2005, 11:21
Oha diyeyim.
Bu ne sürat.

Öncelikle mesajı buraya da yazayım.

RC Cup 2005,
Yağışlı havanın sürmesi ve hava açsa dahi pistin fiziksel olarak kuruması için birkaç güne ihtiyaç duyulacağı için 1 Hafta ertelenmiştir.

Yarış bir hafta sonra gerçekleştirilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz

TeamGO

Sonrada biraz detaya girelim.
Bilindiği gibi birkaçgündür yağş var ve hafta sonuna kadar sürecek. Yağış kesilse dahi Autodrom pisti böyle youn bir su birikimini 2-3günde ancak kurutabilir. Bu durumda şehir dışından da gelecek arkadaşlarımızı göz önünde bulundururarak, erkenden erteleme kararı almamızı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Saygılar,
Sevgiler

yusufcetin
25-05-2005, 11:23
Yine hazanferde yapsak süfer olur bea. sevemedim ben autodromu bi türlü.

unalsel
25-05-2005, 13:23
Abi memlekete gidiş dönüş biletimizi almışsz programmızı yapmışız yarış ücreitini ödemişiz şansa bak inşallah diğer haftaya da yağmur yağar :)

WOLF
25-05-2005, 14:46
İyi dileklerin için teşekkürler

yusufcetin
25-05-2005, 14:59
İyi dileklerin için teşekkürler
:). yok yok yağmasında bari gidip bu hafta antreman yapalım.

unalsel
25-05-2005, 17:44
Benim için iyi dilek çünkü o zaman daha rahat katılabilceğim yarışa yani 12 hazirana olursa. Neyse bakalım olmazsa bileti erkene alırız. Hayırlısı olsun. Bir de şunu belirteyim ki akşam yağış vardı istanbulda autodromu ardık yine vardı bu cumartesi ama pazar sabahı gittğimizde pist hafif ıslaktı o da hemen kuruyuverdi. Bilmiyorum elektrik tesisatı falan sorun olabilirdi belki onu beklemek ama pist 1 saatde kurur düye düşünyorum.

!Amorfy.BaRoS+
25-05-2005, 19:02
Selcuk atladığın bir nokta var oraya biz gittğimzde 6 sıralarıydı ve gece 3 ten beri yagıyordu 7 ye doğru durdu ama pistin viraj içlerinde abartmıyorum bir araba girse saplanırdı 5 cm su vardı.Birde hadi durdu temizliyelim dedik siliyoruz su çıkıyor alttan.Diğer bir nokta ise kimse zatan arabayı sokmaz yagmurdan sonra çünkü çimleri aşırı çamur oluyor çime girenin arabası pert olur şahsen çoğu kişi sokmaz.Neyse 5 haziranda olur daha dagüzel olur.

Dr. Mini-Z
25-05-2005, 19:09
Arkadaşlar diğer bir kıstasımız daha var AÖF sınavları o tarihte şahsen benim sınavım var ve yetişmem mümkün değil 12 de çıkarak aynı durumda olan arkadaşlar da görüşlerini belirtirlerse belki yeni bir uygulama yapılabilir.

Saygılar.