Orijinalini görmek için tıklayınız : RC Arabalari nereden alacaksiniz :)
Arkadaslar zaten forum kurallari geregi burada turkiyedeki satis firmalarini yazamiyoruz. Gerci yazsak bile zarardan baska bir sonuca goturmez sizi. Eger RC araba alacaksaniz tek seceneginiz var o da
http://www.towerhobbies.com
kredi kartiyla aliyorsunuz. Bu sitenin alisveris guvenligi tam, zaten bircok uyemiz buradan aliyor araclarini. Ucak kargosu (air surface) yolu ile ortalama 6-10 gun icinde araciniz geliyor. %10 gumruk vergisi ile gumrukten teslim aliyorsunuz ;D
aracinizi alirken bize bu forum araciligi ile sorun, sorun ki yanlis bir arac ile baslamayin bu hobby'ye ;)
aytugcaglar
27-04-2004, 10:45
mehmet sen bı t-maxx hayranı olarak ınsanlara hep t-maxx aldırırsın :)) objektıf dıılsın bu konuda :))
aytug simdi arkadaslar yanlis araba ile baslamasin diye ben t-maxx diyorum. Yoksa t-maxx'ten daha dogru bir arac var mi? subjektif veya objektif ol varilacak nokta t-maxx'tir. :D
Not: elbette acemiler icin not duseyim, t-maxx bir off road aractir ve t-maxx tek secenek degildir. Bircok off road veya on road araba secenegi mevcut. Hepsi iyi kitler, siz almadan once mutlaka sorun burada bir konu acip.
freeman1209
27-04-2004, 13:36
evet sormadan araba alınmaz.yani ben birçok modelin özelliklerini bilmiyorum.almadan önce kesin sorarım.
18 yaşından küçük modelcilere de bir önerim sakın kendi adınıza sipariş vermeyin. !8den küçük olduğundan dolayı modelinizi gümrükten alamıyorsunuz. ÖNEMLİ!!!!!!!!!
freeman1209
29-04-2004, 14:26
o zaman ne oluyor.araç gümrükte mahsur mu kalıyor.yoksa başkasına aldırabiliyormusun
aytugcaglar
29-04-2004, 17:03
aracı senın adına getırtmıcen freeman sıparıs verırken fatura ısmı aracı alıcak kısı olmalı yoksa teslım alamazsın yanı kendı adına fatura kestırıp baskası malı teslım alamaz aklında olsun!!!!!!
araç towera geri gönderiliyor ve geri gönderme ücretini senden alıyorlar.
Memet sen traxxas'ın distribütörlüğünü alsana :D
:D (calismalarimiz suruyor, cok yakinda) yetkili servis ve yetkili satici bir arada :D
te makscı mehmet ustamıydı neydi.. :D :D
abi bu arada senin t-maxx harbi bakımlı ya... buluşmada bidaha teyit ettim...
Car_Maniak
06-05-2004, 22:38
ben babamin adina uye oldum zaten:) varya bi sey istetsek babam hayatta gitmez ha :) valla ben mehmet abiyi siteye girdikten 3 gun sonrasina kdr hep tmaxx ci olrk bilirdim.. msj larinin % 70 inde tmaxx kelimesi var :) timeks ci memhet usta :) haha
te makscı mehmet ustamıydı neydi.. :D
abi bu arada senin t-maxx harbi bakımlı ya... buluşmada bidaha teyit ettim...
simdi bir gorsen, yine ilk gun geldigi gibi.Surekli temizliyorum usenmeden. O bbana keyif veriyor ben ona :) Bu arada kusura bakmayin her msj'da ondan bahsetmek zorundayim, bari bir kezcik soyliyeyim :) "t-maxx"
soyledim, rahatladim :D
type_r power
15-05-2004, 12:54
Araçlar adresimize gelmiyormu?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.