Orijinalini görmek için tıklayınız : AT-SIM601 ile RF G4 simülatör arası sorun
Merhabalar,
Art-tech AT-SIM601 usb 6 Kanal kumanda ile Real Flight G4 simülatöründe çalışıyorum ancak bir sorunum var.
Rudder "Gear/pit" yazan kanaldan kumanda ediliyor. Bunun için EMU ayarlarıyla uğraştım ama bişey bulamadım.
EMU Ekranındaki numaralar şöyle
X1 Axis 0
Y1 Axis 4
X2 Axis 20
Y2 Axis 8
Flaps 12
buton 1-5 e kadar 48 den 52
Öncelikli sorum, burada değiştirmem gereken bir yer var mı? Eğer bu ayarlar doğru ise problem nerde olabilir?
Teşekkürler
launch the game zaten butonun üzerindeki 2 kutucuğu işartedikten sonra tekrar denermisiniz.
Tesekkürler cevabiniz icin,
Bende o üc kutucuktan hicbiri secili degil, ama fakli bir yolla denedim ve simdilik ise yaradi gibi (bazen kalibrasyon sorunu yasiyorum).
Similasyon acildiktan sonra , Emu ya dönüp, X2 axis i 20 den baska bir rakama getiriyorum, daha sonra tekrar 20 yapip, simülatöre döndügümde rudder kontrolü dogru yerine geciyor.
Forumda bir yerlerde okumustum, o üc kutucugun isaretli olmamasi gerekiyormus. Bende o sekilde kullaniyorum. Acikcasi o kutularin ne ise yaradigini bile bilmiyorum. Bir an önce simülatör acilsin diye hep pas gectim :)
sadece yukarıdaki 2 kutucuğu işaretledikten sonra denerseniz sorun çözülmüş olacaktır umarım çünkü bende aynı simi kullanıyorum benim emuda 2 kutucukta işaretli durumda
try ile başlayan ve override joistick yazan kutucuk
arkadaşlar, yeni üye oldum ve acil yardım istiyorum
ART-TECH AT-SIM601 model 6ch li bir similatör cihazı aldım ancak pc ayarlarını yapamadım ve similatörü kullanırken düzgün bir şekilde kullanamıyorum ayarları bilen bir arkadaşımız varsa acil yardım istiyorum. Malatya' dan Selamlar
Yeni olduğumdan yukarıda yazan arkadaşların yazdıklarından da birşey anlamadım.
RC_Cankat
28-01-2010, 15:20
merhabalar miraya hangi simülatörü kullandığınızı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.her sim. ayarı birbirinden farklı oluyor
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.