Orijinalini görmek için tıklayınız : forum neden sessiz?
arkadaşlar yaz geliyor haydi atölyeler açılsın :) iki haftadır hep aynı konuları konuşur olmuşuz dikkat ettim.
ferit567
19-05-2009, 10:43
evet sürekli aynı konular ve boş konuşmalar....
bende dahil :D
kameram olsa yapmaya başladığım modeli resimleyerek siteye ekleyecektim ama... :(
rosemodel
19-05-2009, 15:01
arkadaşlar yaz geliyor haydi atölyeler açılsın :) iki haftadır hep aynı konuları konuşur olmuşuz dikkat ettim.
Atölye vakit darlığından açılmıyor. Sadece Cumartesi günleri modelciliğe ayırabiliyorum diğerki zamanlar hocalarımızın saçma salak ödevleri ile uğraşmaktayım ama bu zaman darlığında bir adet Troll modeli çıkardım... Burada da yapım aşamalarını anlatacaktım ama vakit sıkıntısı dediğim gibi...
Oldtimer da gelişmeler ne alemde ?
Yapmış olduğum troll modelinden iki foto
oldtimeri güncelledim,kesime hazır. planı çizilecek sadece. devirli ama ufak motorum yok o yüzden birşey yapamıyorum. sipariş etmek gerek.
guppy yaparım belki tekrar elimde birsürü malzeme var tahta, çubuk ve çıta.
troll güzel olmuş senin.
rosemodel
19-05-2009, 16:21
Troll güzel olduda biraz süslemek lazım...
Bir kaç trim atsak yeterli olacak...
turuncu779
19-05-2009, 20:46
Son bir haftadır forum gerçekten sessizleşti.Sanki herkes gitti.Kayboldu millet arada bir yazmalar başladı sanki.Nedendir acaba :rolleyes:
ferit567
19-05-2009, 22:23
Benim iyi tanıdığım siteye çok katkıları olan, faydalı bilgilerini bizimle paylaşan bir üye var.
Onu siteye girmemesinin veya çok seyrek girmemesinin sebebi,
Sitede artık kimsenin emeklerini paylaşmadığı ve yeni model üretilmeyip, çoğu kişinin ARF modelciliğe kilitlenmiş olmasıydı...
Gerisini bizler düşünelim...
arkadaşlar
evet forum sessiz. bunu ben yaz gelişine dolayısıyla üyelerin bu güzel havaları fırsat bilip dışarıda zaman geçirmelerine yorumluyorum. malum bu kış havalar baya bir yağmurlu idi ve evlerde hapis kaldık hafta sonları :)
bizim gibi yazlık yerlerde kanlan modelcilerde yoğun iş temposundan bırakın forumu modelleri kullanmaya bile fırsat bulamıyor.
Benim iyi tanıdığım siteye çok katkıları olan, faydalı bilgilerini bizimle paylaşan bir üye var.
Onu siteye girmemesinin veya çok seyrek girmemesinin sebebi,
Sitede artık kimsenin emeklerini paylaşmadığı ve yeni model üretilmeyip, çoğu kişinin ARF modelciliğe kilitlenmiş olmasıydı...
Gerisini bizler düşünelim...
Bu ARF düşmanlığı da, zaman zaman açılan "forum sessizliği" konuları da bana pek bir anlam ifade etmiyor. ARF'ci vs Modelci polemiğine tekrar tekrar girmenin de hiçbir faydası olmuyor. Sonuçta paylaşım devam ediyor. Bu aralar inşaat değil uçuş mevsimi. Dolayısıyla uçuş foto/videoları paylaşımı bir hayli fazla. Kimsenin dikkatini çekmedi mi?
arf /kit işi değil bence. ama geçen seneye göre uçuşa çıkan uçak sayısı pek az.
mesela bizim ankara başlığındanda belli bir rehavet var üzerimizde. gerçi çok yağmur yağdı haftasonları çamur içindeydi uçuş alanları etkisi vardır mutlaka ama bir tuhaf işte. krizin etkiside var sanırım.
arf - kit ayrımı ile ne alakası var bu işin :)
sonuçta herkes modelci. zevk ve renk meselesi bu. dia-cast cilerede modelci demeyelim o zaman.
coşku doğru yere parmak basmış. kriz içinde ve kriz psikolojisi içinde olan bir çok modelci şu an yaz gelmesine lakin uyku durumunda olduğuda bir gerçek.
Biz kazlıçeşme grubunun acemileri olarak genelde hep uçuş videosu veya fotolarını yayınlıyorduk. en son yaptığım yak54 modelini çok istememe rağmen yapım aşamasını fotoraflamamıştım. uçağı çok beğenen osman çakır arkadaşımıza aynısını yapıcaz. başlangıçtan bitişe kadar fotograflarla da siteye eklemeyi düşünüyorum
mehmet bey merhaba
EP mi patlar model mi yak54 ?
Biz kazlıçeşme grubunun acemileri olarak genelde hep uçuş videosu veya fotolarını yayınlıyorduk. en son yaptığım yak54 modelini çok istememe rağmen yapım aşamasını fotoraflamamıştım. uçağı çok beğenen osman çakır arkadaşımıza aynısını yapıcaz. başlangıçtan bitişe kadar fotograflarla da siteye eklemeyi düşünüyorum
sayın emrah tezer
gerçi yazımın en başında da belirtiğim gibi ben acemi olduğum için yanlış veya eksik yazmış olabilirim o yüzden kusura bakmayın bu yapmış olduğum model deprondan 3d (planları indirdiğim internet sitesinde yak54 modeli yazıyordu) elektrikli modeli
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.