Orijinalini görmek için tıklayınız : Yerin 14.4 km altından gelen insan sesleri
freeman1209
29-05-2004, 12:57
Rusyada bir kac bilim adami yeralti tabakalarindaki kirilmalarin sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kaziyorlar ve bu dinleme cihazlarini yerlestiriyorlar. Ilkinde cok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama boyle bir seyin mumkun olmayacagini dusunduklerinden ilk etapta bu yerlestirdikleri cihazdan gelen sesler olabilecegi kanaatine variyorlar.
Daha sonra daha yuksek frekanstaki sesleri algilayabilecek cihazi yerlestirdiklerinde hayrete dusuyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanin ciglik seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adami isini birakiyor. Bilimadamlarının bazıları bunun mezarda azap çeken ölülerin sesi olduğuna bazıları ise cehennemin sesi olduğuna inanıyor. Olaydan sonra bilimadamlarının bazıları psikolojik tedaviye alındı
http://www.amightywind.com/mp3/hellscreams.mp3
Millet dinleyin yaw böyle birşey olmaz. Eğer bu gerçekten yerin altından gelen bir ses ise...
haber 1993'te ufak çaplı bi sitede çıkıyor. pek ilgi çekmiyor... şimdide uyanığın biri arşivden bulmuş haber diye yayınlıyor... sesler el yapımı. 21.sn de felan aadmın bir welllllcomeeee diye bağırıyor..
olayın gerçekle hiçbir alakası yoktur.. tamamen uydurmadır...
saygılar.....
landjump
29-05-2004, 13:09
:):):):):):):)Çok Komik. Fikra Gİbİ
freeman1209
29-05-2004, 13:10
yapma elo.senin dediğinin doğru olduğunu nerden bilcez
http://www.snopes.com/religion/wellhell.htm bi bak istersen...
:D:D:D:D:D:D:D iyiymiş yaw
timur_polat
29-05-2004, 15:20
freeman 1209 böyle konulara ilgi duyuyorsan bizim araştırma ve gözlem grubuna hemen yazalım ismini.sen bana özelden msj at.ayrıca benim açtığım hayalet konusunada sürekli takıl yeni resimler ve linkler eklenecek.
bu sesler konusuna gelince dünyada böyle şeyler olabilir. bana kalırsaçokk eski bir tarihte helâk edilmiş bir kavim olabilir.
*ad kavmi
*pompeği kavmi en başta olmak üzere bir çok kavim değişik doğal afetlerle helâk edilmiş ve tabiri cağizse lanetlenmiştir.
Timur işinizmi yok kanka yaw :D :D :D Gidin manitalarla gezin. Kafa dağıtın. Caddeye gelin bişeyler için.
Ne kavmi ne "ad" ı ne "pompei"si ne gözlemi. real şeylerle uğraşın kardeşim. Hayalet cin peri... İşinizmi yok :D :D :D :D
timur_polat
29-05-2004, 15:42
Bİr Nevİ Haklisin Kaya Ama Bunlarla UĞraŞmak HoŞuma Gİdİyor.bİraz Macera Bİraz Korku Ama Önemlİ Olan AraŞtirmak Ve GÖzlem Yapmak Dostum :)
Öyle diyorsan öyle olsun timur. Sonuçta sen cinlerinle memnunsan sorun yok:D:D. Haklısın araştırmak kadar güzel bişey yok.
axi_welet
29-05-2004, 18:26
abiler ben bu sesleri yüksek sesle dinledim ve abimin dediği gibi arada bir wellcom diyor.ben bu sesler için bir günümü harcadım.ve bu sesler birbirleriyle uyuşmuyor.yani biraz yüksek sesle dinleyim ve aradaki ses farklılıklarını görün.
timur_polat
29-05-2004, 19:00
sesler gerçek veya değil dünyada bedensiz varlıklar var.ASIL ONLAR GERÇEK BİZ SAHTEYİZ BU BEDEN BİZİM DEĞİL BİZ SADECE BEKÇİSİYİZ BU BEDENİN.BU ARADA BENİM CİNLERİM YOK KAYA :D BEN SADECE BUTÜR KONULARI ARAŞTIRIYORUM DOSTUM :)
YoL_GezeR
29-05-2004, 19:00
Evet bende dinledim wellcome diyor ama aşağıdan wellcome sesi gelebilir neden olmasın
SpEEd_dRiVeR
29-05-2004, 21:01
welcome sesi gelebilirmi o zaman bizede hoşgeldiniz derler herhalde :D :D
bitek ingilizce biliyorsa bizde ingilizce öğrenelim o zaman
yeraltındaki mahlukat : welcome
ingilizce bilmeyen türk: ne diyor bu yaw :D :D
freeman1209
30-05-2004, 14:28
timur sizin bu uğraştığınız şeyin bi adı varmı.nası bi macera yapıyorsunuz.
seslere gelince gerçek olup olmadığını anlamamız çok zor isteyen inanır isteyen inanmaz
ama çok etkileyici
axi_welet
31-05-2004, 10:42
mustafa abi bende çok ama çok ürkmüştüm bu seslerden.nasıl ürktüğümü bir allah bilir birde ben :D sonra abim araştırma yaptı.meğersem sesler 1993 yılında ortaya çıkmış.bence bu rusların bir oyunu.ben açık açık diyim;RUSLARA GÜVENMİYORUUUUUM :mad:
freeman1209
01-06-2004, 16:08
zaten yerin o kadar altındaki sıcaklık allah bilir kaç derecedir.orda şu an yapılan aletler çalışmaz.ama ilerde gidilir ve sesler kaydedilir ozaman dinleriz.
bu konuda kapanmış olur :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.