PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pist nasıl oluşturulur?

hako d
31-05-2005, 12:57
Arkadaşlar uzun süredir pist niyetine kullandığımız hava alanının bir bölümüne gerçek bir pist yapma kararı aldı alanın sahibi.Ama bu konuda kullanacak biz olduğumuz için bizden yardım istedi.onla alakalı olarak bikaç sorum olacak:
1)pist zemini olarak asfaltmı yoksa şu bazı kapalı garajlarda olan dökme ama pürürzsüz betonmu ?( elinizde asfaltın kalınlığı yada derecesiyle alakalı bilgi varsa alabiirim)
2)Daha önce her hangi bir pistte gitmedim rc lerle ilgili . o yüzden elinizde bikaç pistin kuş bakışı resmi yada krokisi falan varsa incelemek için çok iyi olur.bana ulaştırabilirmisiniz?
3)kule yüksekliği ne kadar olmalı (pistin düzlük mesafesi max 80 85 metre olacak)
4)biz bu pisti profesyonel amaçda kullanıcaz örneğin belki tr şampiyonasının bir ayağınında samsunda yapılması gibi,o yüzden varsa belirli ölçüleri viraj sayısı pit alanı ne bileyim tüm bilgilere ulaşabiliceğimiz bir adres?

!Amorfy.BaRoS+
31-05-2005, 13:29
1.Pistler özel ince asfalt ile yapılmıştır ve altına göçme olmaması için asfaltın altına yüksek miktarda, malzeme tabir edilen ve küçük taş parçaları dökülmüştür.asfalt firması ile görüşmek daha akıllıca olur.
2.www.haracing.com dan pistler bölümünde ilgili resim ve ölçüleri bulabilirsin.
3-4 Pist maliyeti biraz fazla olabilir onun için kesinlikle sponsor filan bulmanız lazım 3-4 haracingte bulabilirsiniz.Başka sorun olursa yardım edebilirim.

hako d
31-05-2005, 13:42
pistin maliyetiyle alakalı bizim bi katkımız olmayacak bizimki teknik veri sadece .pisti yapacak abimiz zaten alanın sahibi kendi kendini finanse edecek en azından bizden istediği çabayı biz gösterelimde gerisi ona kalmış