Orijinalini görmek için tıklayınız : Kristal Değiştirme Derdine Son!
engine02
29-05-2004, 16:19
Webra tarafından piyasaya sürülen alıcı verici teknolojisinde devri olarak kabul edilen bu yepyeni sistem sayesinde artık kristal kullanmayacaksınız. Scan DS8 adı verilen bu yepyeni alıcı vericinizin yapmış olduğu yayını öğreniyor ve sadece o yayını tanıyor ve bu işlemi yaparkende kristal kullanmıyor, vericinin yapmış olduğu yayının kanalını değiştirdiğinizde yapmanız gereken tek şey bir tuşa basarak yeni yayını alıcınıza tanıkmak olacak.
Özellikler
*8 Kanal
*FM bant üzerinden dual conversion yayın
*Tek tuşla tanıtım
*Programlanabilir Fail Safe
*Otomatik A-B bant seçimi
*Frekans kontol ledi
http://www.mustanghobbies.com/resim/webrab.jpg
engine02;
bu yeni bir sistem değil uzun zamandır kullanılıyor zaten. roto start da aynı şekilde. iyiniyetini anlıyorum ama yine de bu tip konuları daha tecrübeli üyelere bırakman gerekiyor.
engine02
29-05-2004, 22:06
peqi bndn sra bisi yazmam merak etmeyin bizde arastırıos gorunce koyuyoz sizde " saten bu sistem bayagıdır war " diyerek eziosunuz bu kadar yane
bizde arastırarak orences bizde nasılsa profesyonellesces :mad: :mad: :mad: :mad:
engine02;
yazdıklarını tam anlayamadım ama, bu sistem gerçekten de uzun zamandır kullanılıyor, doğrusu da bu :) yazarken seni ezmek gibi bir niyetim de yok.
tabii ki araştırarak profesyonelleşeceksin bunda da hemfikiriz. ama emin olmadığın şeyleri yazma. kırk yıllık synthesized receiverla roto startı yeni diye yutturacaksın bize :)
bu kristal olayı sırf elek. arabalardamı var yoksa tum rc lerde sözkonusumu?
engine02
30-05-2004, 11:24
size bisi de yutturan yokh bnm bunu aldıgım sayfada ole bi koymuslarki yeni imis gibi bnde yenidir herkese soyliim dedim ama yeni deilmis demekki ulan adamlar anasayfaya duyuru gibi yeni olarak komuslar uyuz oldum walla >:(
engine02;
ben sana takılıyorum boşver :) hepimiz bir zamanla acemiydik kimse doğuştan prof modelci olmuyor. iyiniyetle yazdığın için dokunmadım başlığa ve yazına. ama yine de birdahaki sefere dikkat et :)
engine02
30-05-2004, 21:56
peqi tmm :D ama bi bilgi fln yazarım ara sıra :D
engine sen bakma bize, takılıyoruz biz :)
Yazarken biraz daha dikkat edersin olur biter ;)
roto startı biliyodum da kristalsiz alıcı verici işini merak ediyordom tam olarak nedir diye,benim işime yaradı bu bilgi kim yazdıysa saolsun.
engine02
01-06-2004, 23:20
oh yazdıgımın birinin isine yaradıgını gordum artıkh gam yemem aahhaha bisi deel m tech :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.