Orijinalini görmek için tıklayınız : sElAm
emre tezcan
02-06-2005, 23:44
tüm rc'cilere merhaba, ben emre. ankarada oturuyorum,bu işe yeni başlıycam. elektrikli arabalardan çok az da olsa deneyimim var. benzinli off-road bi araba almayı düşünüyorum. ilk tercihim Savage 25 rtr dı , ama forum'a biraz göz gezdirince emin olamadım.tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler:).
ayrıca tatilde ingiltere'ye gitme ihtimailm var.londra'da !kazık! olmayan bi dükkan bilio musunuz? veya bi link?
emre tezcan
02-06-2005, 23:48
kusura bakmayın şunu söölemeyi unuttum,yaşım belki bu hobi için küçük ama çok ilgilendiğim ve sevdiim bi konu.ailemin de yardımıyla başlamayı umut ediyorum.saolun.
hoş geldin aramıza bende ankaradayım ,yardım istersen özel mesajdanda ulaşabilirsin.
xxxxxxxxxxxxxxx
bu adreslerde bulabilirsin
Ticari amaç güden site reklamı!! ne diceksen özelden diyebilirsin.
roadwarrior
03-06-2005, 16:31
hoşgeldin emre ...bu işin yaşı yok ...40 yaşında da var 12 yaşında da...erken başlaman senin için daha iyi tecrübe kazanırsın..biz geç bile kaldık...
emin_emin
03-06-2005, 17:39
Hoşgeldin Emre. Yaşın hiç bir önemi yok. Saygı, sevgi çerçevesinde sana yardımcı olabilecek bir çok insan bulacaksın burada...:)
selam emre.. hoşgeldin.. İngiltere konusunda bi arkadaş oradan HPI RS4 RTR3 aldı türkiyedeki fiyatın aynısına!!!! gerçekten çok pahalı..
emre tezcan
04-06-2005, 18:33
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.Umarım en kısa sürede bir araba alıp ben de başlayabilirim.
timur_polat
04-06-2005, 21:59
aramıza hoş geldin.Ankarada sana yardımcı olacak offroadçular var sanırım.site içerisinde onlarla irtibata geçersen yardımcı olurlar.
cybersoldier18
05-06-2005, 13:56
Walla Ne GÜzel Ben Rc AraÇ Alcam DedİĞİmde Mİllet Oyuncak Alip Napcan YaŞin GeÇtİ,Çocuk Musun Gİbİ Tepkİlerle KarŞilaŞmiŞtim.sana Destek Vermelerİ Çok GÜzel
torlak_t
05-06-2005, 16:19
forum kurallarını okursan göreceksin hem resim koyup hem de yazı yazmak yasak avatar için..
emre tezcan
07-06-2005, 13:15
uyarın için teşekkürler,kuralları okudum senin dediğini imza için söölüyodu,avatar için deil. nese bn yinede avatarımı kaldırdım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.