Orijinalini görmek için tıklayınız : İStanbuldaki pistleer nerde?
JetPilot
10-06-2005, 15:23
Acaba istanbulda ki pistleri soyleyebilir misiniz?:confused: beylikduzundeyım gelip izlemek ıstıyorum bırde ne zmn yarıs oluyor ona gore ızlemeye gelıyım..:)
pıstler olarak autodrom var ayrıca hezarfan vaqar fakat mevkı olarak bılmıyorum ne tarafa kaldıgını yanlız sen beylıkduzundeysen autodrom sana yakındır
Dr. Mini-Z
10-06-2005, 15:31
Hezarfen pisti havaalanı içerisinde avrupa yakasında
autodrom sa orhanlı köyünde anadolu yakasındadır.
www.imosk.org.tr hezarfen
www.auto-drom.com autodrom krokilerini bulabilirsin.
Traxxas;
Yanlış oldu galiba:)...İstanbul Anadolu yakasında Tuzla/Orhanlı köyünde Auto-drom tesisi var.Gerekli bilgiyi www.auto-drom.com dan alabilirsin
Ayrıca;İstanbul Avrupa yakasında Büyük Çekmece de Hazerfan Havalimanı var.Havaalanın içerisinde model pisti bulunuyor.
Yarışlarla ilgili detaylı bilgileri www.rcteamgo.com veya www.model.org.tr de alabilirsin.
JetPilot
10-06-2005, 15:39
BU pistlerde her zmn yarıs oluyor mu?
JetPilot
10-06-2005, 15:58
birde
"beylıkduzundeysen autodrom sana yakındır" bu tuzlada ben avrupa yakasındayım tuzla ise anadolu yaksında bana uzak kacıyor
!Amorfy.BaRoS+
10-06-2005, 16:08
Evet arkadaş yanlış bahsetmiş sanırım dalgınlık.Sana yakın HAzerfan pisti .
pardon arkadasım dalgınlık oldu yazımı dıkkate almayın kusra bakmayınn
Bu pistler de hep-her gün yarış olmaz....Yarışlar ın tarihlerini öğrenmek için www.rcteamgo.com ve/veya www.model.org.tr den detaylı bilgi alabilirsin.
Hazerfen zaten beylikdüzünde sayılır. Tüyap'ın oradan TEM e doğru yönel.Gişelere gelmeden önceki son sola dön. 100 metre gittikten sonra tekrar sola dön. Ve yolu takip et. Ben de bizimkent te oturuyorum ve evden 17km civarı tutuyor.
Yaw çok pardon anlayamadım :ühühü: ben 4.leventden HAzerfana neyle nasıl giderim :confused: arabam yok :( bilen varsa bi tarif edebilirmi
HAZERFAN GUZELDE BU SOGUK HAVALARDA USTUNUZE BİŞEYLER ALMAYA UNUTMAYIN YOKSA DONMA TEHLIKESI GECEREBILIRSINIZ :) AMA GIDERKEN BURAYA DA HABER VERINDE BIZDE GELIRIZ :ahhahyt:
BipHisyen
16-03-2006, 17:04
bnde beylikdüzünde oturuyorum buluşmak isterim abi boş zamanın olursa pm atarsan sevinirim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.