PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : I'm Back!!!

C@NO
10-06-2005, 17:25
merhaba arkadaşlar!!! :ımmm:bldiiinz gbi lgs nedeni ile uzun bi suredir yoktum!we şimdi tekrardan aranızdayım!!!yeni gelen arklar için kndimi tanıtıım:D bn canberk ,ist. beykozda oturuorm we 14 yaşhındaım...bu arada benim canawarım SAWAGE 25:D:eyaaaaa::D

!Amorfy.BaRoS+
10-06-2005, 17:30
I m Come BAck Daha havalı :)
Hoşgeldin...

100kmh2sn
10-06-2005, 17:38
Canberk yeniden hoşgeldin ;)

Cydia
10-06-2005, 18:05
tekrar hoşgeldin canberk.. gerçi pek kopartmadık seni msn sayesinde ama :D

umitp
10-06-2005, 21:23
yaaavrruuuummm benim savage kardesligi olm su lgs yi gecir de su planlarimizi gerceklestirelim bizim yazlikta denize karsi :D (yanlis anlamaiin savage icin planlarmiz varda :D:D:D) nese cano msn den hallederiz bu konuyu

C@NO
10-06-2005, 21:29
hoşbulduk arkadaşlar;

yaaavrruuuummm benim savage kardesligi olm su lgs yi gecir de su planlarimizi gerceklestirelim bizim yazlikta denize karsi :D (yanlis anlamaiin savage icin planlarmiz varda :D:D:D) nese cano msn den hallederiz bu konuyu

ümitciim tabi yapcaz abi lgs bitti sayılır zatn:eyaaaaa: bu pazar sınaw war bakalım hayırlısıyla doru dusgun bi puan aliimde butun yaz gazlıycaz işallah:D

umitp
10-06-2005, 21:31
olmm lgs girerken hic heeecan yapma benim hayatimi karartan sag tarafimda oturan kiz oldu :D onun yuzunden daha yeni lise hazirligi bitirdim lgs sirasinda olan butun konsantre yi dagitmaya yaradi yani bu bayan arkadas ona gore dikkatli ol olmadi hani atlara takiolar ya bisey sagi solu gormesin die onun insanlar icin olanini uyarlariz :D :P

C@NO
10-06-2005, 21:42
olmm lgs girerken hic heeecan yapma benim hayatimi karartan sag tarafimda oturan kiz oldu :D onun yuzunden daha yeni lise hazirligi bitirdim lgs sirasinda olan butun konsantre yi dagitmaya yaradi yani bu bayan arkadas ona gore dikkatli ol olmadi hani atlara takiolar ya bisey sagi solu gormesin die onun insanlar icin olanini uyarlariz :D :P

umit ona at gozluğu diolar galba ama neyse:D yok abi ztn ole onemli bi sınawda çok zor ole konsantrasyonumun daılması(yani umarım sna olduğu gbi olmaz bnada,bu arada konu daılıo dikkat..!!)

tekrar hoşbuldukk:D

apo.se
10-06-2005, 22:49
kardeşim yeniden hoşgeldin;)

umitp
10-06-2005, 22:51
umit ona at gozluğu diolar galba ama neyse:D yok abi ztn ole onemli bi sınawda çok zor ole konsantrasyonumun daılması(yani umarım sna olduğu gbi olmaz bnada,bu arada konu daılıo dikkat..!!)

tekrar hoşbuldukk:D

hangi konu dagilio olm seni taniyan tanio saten nese sinava gir cikta rahatla olmadi seni aliriz bizim okula :D

C@NO
11-06-2005, 17:50
hoşbulduk abdullah;

hadi HOBBYRC TAM GAZZ!!!

slim
07-07-2005, 16:58
slm nbr I'm Back ben yeniyimde fazla param yok hatta hiç yok ta denilebilir sadece meraklıyım yapmak istediğim şey neyi nerden alabileceğim ve ne kadara alabileceğim hakkında bilgi edinmek sana şuan iki sorum var.
1)Ben önümüzdeki ay işe başlıyorum bu işe ayda elli ytl ayıra bilirim yüz yada yüz elli ytlye bi araba bulabilir miyim? (çalışan durumda toplanmış)
2)senin elimde varsa bana yardımcı olur musun? veya yardımcı olacakbirilerine yönlerdirir misin?
Ben alacağım arabayla sadece zevk için sürecem bunlar için yarışlar düzenleniyo mu bilmem ama katılmayı istemem sadece izmek isterim şuan öss sonuşlarımı bekliyorum ben kartalda oturuyorum eğer bi yer kazanırsam yine ilginimi uzaktanda sürdürücem sen bana bu konu hakkında mail atarsan sevinirim ilgin için teşekkürler

M_tech
07-07-2005, 21:20
2. el msc li bir ep bulursun sanırım 200 ytl ye..

JetPilot
07-07-2005, 23:00
msc nedir?

volkan_uzman
09-07-2005, 17:23
Mechanic Speed Control’ün kısaltılmışıdır. Modelciler tarafından pek tercih edilmeyip yerine ESC tercih edilmektedir.:igra: