PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rc-expert.com'dan Dragonfly 4

DeLLyCeM
12-06-2005, 04:06
Rc-expert ten 23 mayıs tarihinde satın almıs oldugum Dragonfly 4 Combo (Crash kitin icinden yedek main ve tail blade, stabilizer rod, training kit vede 1 yedek pil cıkıo) kitimin gelmis olduguna dair haber kagıdı eve bugun(12 Haziran) geldi. Kargoyu EMS secmeme ragmen (47 dolar tutuo EMS) gordgunuz gibi cok uzun surdu adamlara 3 kez mail attım. ilkini 1 hafta gectikten sonra atmıstım cvp olarak kalite kontrol yapıoruz dediler.. 2 hafta gecti 2.ci maili attım ilgilenicez dediler en sonunda 8 Haziranda aksam 9 da shipped maili geldi.. Aslında adamlar hemen isleme koyup yollasalar 3 gunde gelirdi ama biraz oyaladılar almak istiyenlere belirtiyim die yazıorum bunu... Bu pazarteside gumruge almaya gidicem...

DeLLyCeM
13-06-2005, 12:05
Bugun sabah aldım buyuk bir hevesle eve geldim pili sarj ettim herseyi kontrol ettim kaldırdım yavas yavas gidiyordumki kuyruk pervanesinin yanındaki plastik kanatcık fırlayıverdi helinin kontrolude gidiverdi haliyle gittim kondisyon bisikletine girdim.. :( Ana pallerden biri kırıldı..

Bilen arklar yardımcı olurlarsa sevinirim kalkarken cok titrio pal vidalarım ne cok sıkı nede gevsek ama cok titrio..

mcagis
13-06-2005, 16:29
O titreşimin sebebi, pallerin balansı ile ilgili. Bende de Dragonfly 4 CH var ve aynı sorunu yaşadım. http://www.helifever.com/intro/setup/ adresine bir bak...

!Amorfy.BaRoS+
13-06-2005, 19:35
Müthiş bir link teşekkürler abi.

DeLLyCeM
13-06-2005, 21:08
Saolasın Mcagis inceliorum.... bakalım naapcazz.. main blade cok titrio bide kalkarken kıç atıo arka pal fazla donuo gibiydi Gyro dan minimum yaptım nafile onu nasıl cozcez bakalım