Orijinalini görmek için tıklayınız : ne bu gta vahşeti
:hııııııı: ilk serisinden beri evlere konuk olan ve sadece kafelere gta oynamak için giden bu gta çılgınlığı sonlanmalı çoğu kişi eleştirse bile gta yerine daha gerçeğe yakın GATEVAY yanlışta yazmış olbiliriz yani kısaca oyunları gerçekçiliğine göre almalı oynamalıyız bence gta serileri bir rezalet..(BU BENİM KİŞİSEL GÖRÜŞÜM KATILANLAR YAZSIN):yuppiyuv:
Ben deli bir GTA hastasıyım. Bitirmediğim GTA serisi yok. Bu konu hakkında ise ben insanların istedikleri şekilde eğlenmelerinden yanayım. Ben senin görüşüne katılmıyorum. Tamam GTA şiddet içeriyor. İçerindeki şeyler pek olumlu değil. Ama zevk veriyorsa bunun ne önemi kaldı ki!
Bu ara şiddet içermeyen bir sims war galiba :D
roadwarrior
14-06-2005, 20:50
Gateway mi o?
mania_rc
17-06-2005, 15:54
Yusuf gta serileri ne bakımdan rezalet? Nie böle bişey söyleme ihtiyacı hissettin?
!Amorfy.BaRoS+
17-06-2005, 16:09
Şiddet filan yok ama bence gta3 çok kötü yani bütün veletler oynuyor zeka unsuru yok 1 i hatırlıyorum üstten görüntülü 2 manyaktı otobuse yolcu filan alıyoduk hey be ne günlerdi sanırım gta1 ben 7 sınıfdayken yani 6 sene önceydi vay be :)
torlak_t
17-06-2005, 17:00
adamlar zaten yasaklanması gereken oyunları yasaklıyorlar. mesela bir aralar carmageddon diye bir oyun vardı adamları öldürdükçe yani yayaları ezdikçe puan alıyordun. sora yasaklandı fln da ne alaka şimdi bunu söylemek için neden bu kadar konu açtın anlayamadım :confused:
bu arada bende linki var oyunun full sürüm 4 gb mı ne bi ara yazarım
ilk carmageddon oyunu süperdi, hele 3d kartları destekleyen exp. sürümü çıkınca çok daha fazla sevmiştim..
ilk versiyonda insanları eziyorduk evet, sonra yasaklandı oyun. o yüzden oyunu değiştirip insan yerine zombi koydular, kanlarıda yeşil yaptılar :D
yasaklanan sürümü var bende :)
gta güzel oyun, şiddet var ama bu daha çok eğlence için bence.. aklı başında biri oyunu oynadıktan sonra çıkıpta arabayla insanları ezmez :)
yinede çok küçük çocuklar oyundan uzak tutulmalı.. ama buna dikkat eden pek yok zannedersem..
olabilir de olmayabilirde dediğin gibi kişisel görüş(merhaba ben ()mer)
kesinlikle katılmıom bende bir gta delisiyim benimde bitirmediiim gta kalmadı ama şunu söyliim yasaklanan oyunlar bazı dengesizlerin weya dengesiz demiimde zeka sewiyesi yetmeyen insanların oyunlarda ki şeyleri dışarda denemesi mesela mafia mıydı hitman mıydi neyse o oyundan etkilenen biri pompalı tüfekle okul basıp katliam yapmıştı bu gibi deliler olmazsa neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlayabilen insanlar oynarsa bu oyun ları sorun yok mesela amerika ırak sawaşına katılan askerlerin çoğu bu wideo oyunlarından etkilenerek girmiş sawaşa amerikalı bir komutan diyorki "askerlere kafalarını eğmelerini söylemek ten sawaşamıyoruz" ayrıca katılanlar yazsın demek ayıp!!! sonuna kadar grand theft auto...
valla en guzeli gta 1-- birde gta 1'de bisiklet var fakat 2-3 te yok nasil is bu anlamadim?
torlak_t
07-12-2005, 20:40
gta3 zaten ilk bisikletle başlıyor. öle değil mi?
yok abi o gta san andreas
Grand Theft Auto 3
Beni En çok etkilieyen Yapıtlardan MAtrix den sonra Farklı bir dünya arayışımı tekrar harekete geçiren eserlerin başında gelir gerçekleri bir kenara koyup hayaller dünyasını kabul etmemi sağladı gta Bana gerçeğin Aslında daha kalite efektler daha kaliteli sesler vb görüntüler oluğunu gösterdi Morpheus un dediği gibi Gerçek nedir ki, Bizim gerçek sandıklarımız beynimizin 5 duyumuzdan aldığı sinyallerdir ..Ya gözlerimize ekranlardan öte kulaklarımıza kulaklıklardan öte vb duyularımıza çok ileri bir teknoloji ile gerçek dışında şeyler gösterilseydi Gta gibi ama gerçekliğinden şüphe etmeyeceğimiz bir dünya içine girseydik ne farkı kalırdıki gerçekden ya nasıl ayırd ederdikki bir oyun bir matrix içinde olmadığımızı ....
Kusra bakmayın dağıttım konuyu Dehşet demişdi konuyu açan arkadaşım Valla elini sallasan dehşet saçan fps oyunları ülkeleri nükleer yağmuruna tutan strateji oyunlar bence gta tek başına suçlu değil boşverin dehşeti kanı vb şeyleri oynamaya bakın yada cocukmuyum deyip bu yaştan sonra **oyunmu oynanır deyip Atın kenara dursun ....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.