PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlatlıbel pisti resimleri..

!Amorfy.BaRoS+
13-06-2005, 21:40
Resimler için http://ilkerkirmizi.tr.cx adresine bakınız.
Türkiyedeki diğer rc pistleri için www.haracing.com pistlere bakınız.

100kmh2sn
14-06-2005, 10:28
Çok güzel bir piste benziyor, uzunluğu kaç metreki ?

Cydia
14-06-2005, 11:19
güzelmiş...

!Amorfy.BaRoS+
14-06-2005, 14:09
Taci ve şükrü abi pistin detaykları filan modelin resmi sitesine koyucaklarmış koydukları zaman burayada ulaştırmaya çalışırımm..

mcagis
14-06-2005, 17:18
Valla ben de baktım, etraf ortam süper ama ben buna pist demem. Bence böyle pist olmaz, ha rastgele bir otoparkı tahta kalaslarla bölmüş ha bunun gibi curb yapmışın, pek fark yok gibi görünüyor. Bakalım yarış günü "track layout"unu nasıl yapacaklar. İnşallah güzel bir yarış geçirirsiniz...

!Amorfy.BaRoS+
14-06-2005, 17:20
BEn o kadar düşündüm yön istikamet nasıl olcak karar vermedim baya zor olucak heralde bu karar.

mrserhan
14-06-2005, 18:13
fotografları dun gordum ve şok oldum biz bu pistte yarışmak için mi 1000 km yol tepicez dedim. (gerci hala da diyorum) arada ki adacıklarda oynamalar yapacaklarmıs tam anlayamadım yani nasıl yapacaklar bilemiyorum.

pit bolgesi cok dar gibime geldi. işallah guzel bişeyler yaparlar...

engine02
14-06-2005, 20:48
abi cok ilginc bi pist ama olsn yarıs yarıstır bnce her turlu pistte yarısılır we acaipte zekvk alınır ama bu pistte kazalar bolca olacakmıs gibi bi his war icimde dogrumu hissediom sizce :D walla pistin cevresi fln super ama pit alanı bncede buyuk bi problem olabilir yani hem kucuk hem bnce girisi resimlere bakılırsa peq ii deil gibi

ersin
14-06-2005, 22:41
ben pisti beğendim, bir de güzel bir yarış çizgisi oluşturulursa tadından yenmez. ortada çimlerin bulunması ve bordürlerin arabaya zarar vermeyecek şekilde kıvrımlı yapılması çok iyi düşünülmüş. bunun yanında değişik şekillerde yarış çizgisi türetmek de mümkün. bu arada pistin saat yönüne dönüleceğini duydum. sadece pistin sağ alt kısmını daha iyi organize edilebilirmiş ama olsun yine de güzel.

omer_yildir
14-06-2005, 23:32
pazar gunu aksam uzerı psıtteydım..pıstın asfalt kalıtesı gerek cevre duzenlemesı super.ankaradakı en ıyı pıst dıyebılırım.pist cok buyuk bır kompleksın ıcınde ve sehırede cok yakın ulasımı kolay. pıst tr dekı obur pıstlerden kucuk ama yurtdısındakı pıstlere bakınca ortalama buyuklute gıbı. ben oradayken ortadakı adacıkların arasından zıgzag seklınde gecıyorlardı.yanı 3 tane yanyana duzlugun ıkısını bırden aynı yone kullanıyorlardı..sadece bugunluk boyle kullandıklarını yarıs gunu pıstın seklının degısecegını soyledıler..ama 1\5 lerın oraya nasıl sıgacaklarını merak edıyorum..:) pıst kesınlıkle super:)

Gorkem84
10-08-2005, 12:58
Arkadaşlar bu ahlatlıbel pisti tam olarak nerde?Cuma günü arabam gelicek; NTC3 RTR Plus.Onun rodajını yapacağım.Araba gelir gelmez pistlere gitmeye başlayacağım.

!Amorfy.BaRoS+
10-08-2005, 13:21
Selam GORKEM84

ANkaralı değilim ama ankaralı olarak atlatlıbeli biliyorsan o komleksin içinde zaten...Ahlatlıbeli googleden aratınca baya Sonuç çıkıyor.Pİst zaten direk solda kalıyor bulursun ahlatlıbeli bulduktan sonra yani...

Gorkem84
10-08-2005, 13:31
Tamam Onur sağol.O zaman Gölbaşı pistinden daha yakın oluyor bu pist.

Penny
10-08-2005, 14:06
Çankaya Beledİyesİnİn Yaptigi Kompleksİn İÇİnde. Ahlatlibele Gİderken Zaten Bence Gayet Yakin.

M_tech
11-08-2005, 16:20
bende sayfalara açılmadı göremedim- off road pistide varmı ki?

Gorkem84
12-08-2005, 13:16
Cumartesi veya Pazar günü Ahlatlıbel'e gitmeyi düşünüyorum.Gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa temasa geçelim.

!Amorfy.BaRoS+
12-08-2005, 19:47
bende sayfalara açılmadı göremedim- off road pistide varmı ki?
Abi Offroad Pisti filan yok sadece Onroad.Sayfasının açılacagını erdem iğdemir (oranın sorumlusu) söylemişti fakat sanırım hanüz açılmadı yani sayfası yok.Ben yerini googleden aratıp bulabilir diye dedim :ahhahyt:

Görkem Yavruoyuncağın pistinden daha yakında.
Haftasonları Çok kalabalık oluyor özellikle pazar günleri kafa dinlemeye gidiceksen yavru Derim :)