Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkeseeeeee Merhabalar ...
Herkese slmlar yeni bir üyeyim... Bu hafta sonuna kadar rc lerin bu kadar eğlenceli olduklarının farkına warmamıştm ... Ama artık farkındaym... Yanlız amma detaylı aletlermiş... Baya bi okumam gerekcek ...: :D
emin_emin
15-06-2005, 08:09
Hoşgeldin;
Evet RC ler çok keyifli makineler, bende bu forumda bunun farkına vardım. Burada RC lerle ilgili merak ettiğin her şeyi bulabilirsin...:)
bende yeni olmama rağmen ortama çabuk ayak uydurdum.:eyweyw: dostluk dolu günler bizimle olsun burada:fısfıs: gizli saklı yok .hayat güzel rc'lerimiz güzel ben güzelim neyse saçmaladım.TEKRAR HOŞŞŞGELDİN!!!!:lol:
100kmh2sn
15-06-2005, 09:18
Ailemize hoşgeldin,
Yeni başlayacak arkadaşlar için temel bilgilerin olduğu konu başlıkları var, istersen önce buraları bir oku, daha sonra aklına takılanları sorabilirsin, iyi seyirler
Ailemize hoşgeldin :)
yahu son kaydolan üye adını dün gece facia die görünce dedim biri foruma saldırı için kayıt açmış... seviniyordum yeni güvenlik özelliklerini deneyebileceğiz die... hemen takibe aldım ama göründüğü gibi çıkmadı :D heheh :D
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle..
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
freeman1209
15-06-2005, 14:10
aramıza hoşgeldin :)
ferdinand
15-06-2005, 21:23
Biranönce bir tane alıp başla bence,asıl zevki ondan sonra gör:)
rcmanyağa
16-06-2005, 15:42
aramiza hosgeldin
roadwarrior
16-06-2005, 20:03
Hoşgeldin Facia ...Ama kendini tanıtsaydın daha güzel olurdu.Ad soyad vs.
Sayın Barracuda yeni güvenlik sisteminiz hayırlı olsun...Daha önce siteye saldırmayı düşünen oldu mu ki?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.