PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : towerdan bu mal ankaraya geliyomu

yigit1905
31-05-2004, 18:23
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXAKC5**&P=0
arkadaşlar bu mal ankara ya geliyomu ama hava yoluyla

yigit1905
31-05-2004, 19:03
bu arada ankaraya 400 dolarlık bi mal getirmek istiyorum.bu mal nereye gider.ben gittiğim yerde mi veririm vergiyi

Car_Maniak
31-05-2004, 19:11
ne getirtiyosun yigit?? ben de 520 $ siparisim olcak yakinda.. bu konuda bende bilgilenmek istiorum arklar... tam olarak nereye gelir bu sey...

Agila
31-05-2004, 19:16
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXAKC5**&P=0
arkadaşlar bu mal ankara ya geliyomu ama hava yoluyla
Maalesef bu araç gelmiyo boyutunjdan dolayı sadece U.S. ve kanada ya gönderiyolar

Agila
31-05-2004, 19:17
bu arada ankaraya 400 dolarlık bi mal getirmek istiyorum.bu mal nereye gider.ben gittiğim yerde mi veririm vergiyi
Nereye gideceğini hiç bilmiyorum ama gideceğin yerde vericeksin vergini

rs4evo3
31-05-2004, 20:13
towerdan siparisler ankarada posta gümrüke geliyo. vergiyi de ordan alırken veriyosunuz. ama ordaki memurlar cok kıl aman laf dalasına girmeyin. adam istemezse bisey uyduruyo vermiyo arabayı. biz kendimizi zor tuttuk! adamlar cıldırtıyo afralar tafralar!bildiginiz devlet dairesi yani!
yeride yenimahalleye giderken ivedik metro istasyonundan saga dönüyosun biraz ilerde sagda.
bu forum olayları supermis bu arada.anlıycagınız gibi bende yeni girdim aleme!
bu arada hadi ankara biraz daha canlı!

weed
01-06-2004, 01:19
ya rs4evo3 kardeş bende towerdan getirttim ankaraya ama hiç bi problem olmadı abi gümrükte.. walla ben gittim 5 dakkada hemen aldım malı.. zaten adfamlar hzırlıklı daha öncede getirten olmuş bayaı bi.. ben gittim herifin teki vergiyi hesapladı bi odaya yolladı oradaki hatun bi şey doldurdu oradan müdürün yanına gittim o imza attı oaradan vezneye gidip vergiyi ve damga pulumudur nedir işde onu ödedim.. malı aldım.. hiç bi problem çıkmadı .. kimse kışkırtıcı konuşmadı.. ama herifin teki " naapcan ya arabayı çocuk işi bunlar yakışmaz koca adama" gibi abık bi laf etti.. bende büyük bi olgunlukla bu zavallı adama haklısınız aslında dedim.. boşyere polemik yapmaya gerek yok.. arkadaşlar ayrıca oradaki memur bana 1500 dolara kadar %10 vergi alındığını 1500 dolar üstünün ticari sınıfa girdiğini söyledi.. tyni burada sıkca telafuz edilen 500 dolar sınırı ankarada yok sanıyorum.. ben hiç bi problem yaşamadım gümrükte.. ayrıca tam olarak 10 günde geldi.. laf ederlerse adamların suyuna gidicen kardeş naapcan başka ölmessin biraz çeneni tutsan...
ben bi iki parça daha getirtmeyi düşünüyorum ama rcmart daha ucuz gibi geldi arkadaşlar benim aldığım subaru tb02 rcmart ta 135 dolar ken towerda 160 dolardı. ayrıca daha az kargo ücreti var.. ama çeşit az..

M_tech
01-06-2004, 13:43
konuşmadan konuşmaya fark eder o,sen adama tutupta sen ne anlarsın gibisinden hava yaparsan adam tabi zorluk çıkarır.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.bunu unutmayın asla.