Orijinalini görmek için tıklayınız : FG Baja 4WD
Slash´i sattim:bye: ve ilk defa benzinli bir arac aldim:eeeeyoo:
Asil Tuning simdi basliyor:cool:
Ooo abi aracın hayırlı olsun.Herşeyin çok güzel tertemiz görünüyor ama senden tozlu halli resimlerinide istiyorum :)
viaconme
15-08-2009, 23:32
eywah eywahhhhhhhhhhh.... :D hayırlı olsun güzel günlerde kullanın...
Cok sagol, elbette Off-Road resimleri ilk sürüsden sonra fouma yükliyacegim ;)
Grammer`e bak... Ilk sürüsden sonra hem resimleri hemde videoyu foruma yükliyecegim.
Selamlar, Güven
direk olaya dalmışsınız :)
hayırlı olsun:)
Güle güle kullanın.:)
Tuning derken?:)
MSenturk
16-08-2009, 02:37
Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle....
Hayirli olsun ,guzel bir secim yapmissiniz gule gule kullanin :)
Cok tessekür ederim. Bir yil önce EP ile basladim ve simdi birde GP deniyeyim dedim. Ve olmusken de saglam olsun dedim. 1:6 ve 26cc motor..
Tuning derken "Competition" modeli gibi her parcasini aluminium ile degistirmek istiyorum ve tabiiki bir de spor eksoz.
Maşallah Diyelim artık Nazar Değmesin :) güle güle kullanmanız dileğiyle :)
mustafayonet
16-08-2009, 11:59
bu fg nin parçalarını nereden temin ediyorsunuz
banada bunların süngerli hava filtrelerinden lazım
off road için
yağlanabilir olmaıs birinci tercihimdir
ilginize teşekkürler
Almanyada yasadigim icin yedek parca sorunum yok. Türkiyede nasil oldugunu bilmiyorum ama eBay de her tür yedek paeca bulunuyor.
Slm, Güven
off road için
ilginize teşekkürler
Yaris sponsorumuz Top Model ;FG ve parcalarini satiyor.
sitesine bir bakin istediginiz parca olabilir yoksada siparis ile getiriyorlar...
Tuning derken "Competition" modeli gibi her parcasini aluminium ile degistirmek istiyorum ve tabiiki bir de spor eksoz.
Nacizane tavsiyem aracınızı bu şekilde ağırlaştırmayın. Fg nin kendi plastik parçaları oldukça sağlamdır zaten. Motor modifiyesine yönelebilirsiniz.(Big bore kit, jetpro egzoz, walbro carb. vs vs gibi.) Yada şasede; ön mekanik disk fren, ayarlı metal amortisörler, stablizör seti vs vs.. gibi modifiyeler, salıncakları metal yapmanızdan çok daha iyi sonuçlar doğurur.
Kolay gelsin.:)
off road için
ilginize teşekkürler
http://www.rc-car-online-shop.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=23003&ls=e&nc=1250419457-24292&rubnum=&artnum=fg_6465&file=&gesamt_zeilen=0Tsuche--filter
http://www.davesmotors.com/s.nl/c.885035/n.1/it.A/id.2033/.f
2 site de güvenilir ve sorunsuzdur. Fakat sadece bu parçayı almayı düşünüyorsanız, parça fiyatı kadar kargo masrafınız olur. Nuh abinin dediği gibi, öncelikle Türkiyedeki distribütörde araştırma yapmak sizin için daha iyi olur.
Slash´i sattim:bye: ve ilk defa benzinli bir arac aldim:eeeeyoo:
Asil Tuning simdi basliyor:cool:
Aracınızı güle güle kullanın, kırımsız sürüşler.
berkaykurtara
24-08-2009, 23:54
güle güle kullan canlısını görme şansım oldu 1/6 ama aynı neredeyse çok güzel bir araç
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.