PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : jant+lastik+içlastik+keyış siparişi YARDIM..

FoCuS_Rs
31-05-2004, 19:10
Şimdi benim RS4 Racer için bazı parçalar sipariş edicem..Ama kayışlar dışındakiler hakkında çok bilgim yok sonuçta kayışların orginallerini sipariş edicem ama lastik jant konusunda çok bilgim yok..
üzerinde Slick lastik war normal asfalt ta pek ii olduklarını söyliyemicem..onun için bir takım X-pattern radial söliim diorum..
şimdi kayışlar dan bahsetmiorum onnar kesin zati..
ama lastiklerden ben diorumki
Lastik oalrak:
HPI X-Pattern Radial 26mm(4adet) = 26$
http://www2.gpmd.com/image/h/hpic4490.jpg

İçlastik olarak:(ama hangisi?)
HPI Pro Molded Inner Foam Soft 26mm (4) = 12$ (hard ında fiyatı aynı)http://www2.gpmd.com/image/h/hpic4670.jpg

HPI SS Wheel 26mm (4adet) = 12$(siyah),18$(chrome) http://www2.gpmd.com/image/h/hpic3696.jpg

şimdi burda jant oalrak siyah daha çok işime gelio çizilme fln açısından..
lastik başka seçeneğim warmı bilmiorum..bana bunnar mantıklı geldi..
İç lastiktense hiç annamıorum mjaalesef..belki bilgilendirirseniz sewinirim..
yani soft mu hard mı??bulastiklerle daha çok sokakta kullanmayı düşünüorum..yani pistte slickleri..

toplam 56$ a gelio bende budurumda cap ten wazgeçiorum buseferlik :)

sizin tawsiyeniz warmı daha ucuz olan...diğer markaların jantları olurmu olmazmı bilmiorum tam..

FoCuS_Rs
01-06-2004, 14:07
nese ben karar werdim lastikler pahalı bnm içinşuan..
onun için sadece jant + kayış getircem..

omer_yildir
01-06-2004, 14:11
bence en ıyısını yapmıssın cunku slick lastık asfalta radial dan daha ıyı tutunur ama sececegın lastıgın hamurunada baglı... :)

FoCuS_Rs
01-06-2004, 14:57
walla işte lastiğe bi şekil yapcaz da..gene aklım karıştı kayışlar orginal olduğundaan onlarda sorun yok ama şimdi endless die bi jant markası gördüm dikkat etmemiştim bayaa şık jantları war..we 4 tanesi 9.02..
ama genişliği yazmıyor tek sorun o?sadece 1/10 touring car için yazıo okdr bana 26mm lazım ama bunnar kaç mm acaba??

ersin
01-06-2004, 16:18
focus;

kayış orjinal olan zaten onu al
lastik çok iyi seçim ben de ondan kullanıyorum, tozlu zeminlerde yol tutuş foam ya da slick lastiklerden çok daha iyi
iç lastik olarak sert iç lastik tavsiye ederim. hard olanını al
jantı da krom alma çizilince çok kötü görünür. siyah alırsan hem kirlendiğinde belli olmaz hem de çizilse bile görüntüyü fazla bozmaz.

endless firmasının dediğin ürünü jant değildir. jant kapağı olarak düşün. tavsiye etmem.

araban yolda tutunmazsa kullanmaktan zevk alamazsın. bu yüzden iç lastik + radial + siyah jant almanı şiddetle tavsiye ediyorum

omer_yildir
01-06-2004, 16:21
ersin abi sen radial lastık tavsıye etmıssın ama ben slick asfallta daha ıyı tutar dıye bılıyorum yanlıs mı bılıyorum .. :)

RoCCo
01-06-2004, 16:42
ersin'in dediği gibi bende radial lastik kullanıyorum ve cok memnunum .

ersin
01-06-2004, 16:51
ömer slick asfaltta tabii ki daha iyi tutar, amaa

eğer kullanılan asfaltın üzeri tozlu, hatta yer yer ufak çakıllar, ince kumlar varsa bu lastik birebir.

FoCuS_Rs
01-06-2004, 17:43
tüh be walla haklıymışın şimdi gördüm Wheels Covers yazıomuş :)

WOLF
01-06-2004, 17:59
En son kant ve kayışta kalmışsın.
Kayış ok. Ama jant yerine ben olsam lastik ve iç alırdım. 1 koşul yolda tutun :) Jantın ne kadar güzel olursa olsun, yolsa tutunamayan arabayı kullanamazsın ve haliyle zevk alamazsın.
Bence öncelik sıralaman;
1- Kayış
2- Lastik
3- Inner Foam (Ersin gibi ben de hard olanını tercih ederim)
4- Jant
şeklinde olmalı

FoCuS_Rs
01-06-2004, 18:17
ehh haliyle tunamadığımı şuanda biliorum da işte lastik bulcam galba biyerlerden..bakalım zaten şuanda lastik+inner lara para yetmez jantları çıkarsam bile..
lastiği büyük ihtimal burdan biyerlerden halletcem..
yinede tekrar saolun...
WOLF sana mesaj attım buarada abi..