Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu Yavrucuua Bi Yardım Ediiinnnn....
ben bu işe yeni merak saldım ve bi benzinli araba almak istiyorum...
elimde 1/16 nikko mustang gt ve 1/24 supra var .....
250 ytl yi geçmiicek 2.el benzinli araba arıyorum....
buarada abim amerikaya gitti ve bana istediin parçaları sööle dedi... ama taşıması kolay olosun dedi... yani komple araba diil..
bana 1/10 nitro car için en önemli ve pahalı parçaları,kolay taşınabilir olanlarını söölermisiniz....
çünkü düşüncem amerikada ucuz olduunu duyduum nitroların parçalarını (motor,tuned pipe vb...) abime getirterek burada ucuz olanlarla (artık bi şasi ne kadar bilmiyorum : )))) birleştirmek....
şimdiden teşekkürler... :ımmm:
yusufcetin
22-06-2005, 13:27
en temizi bir kit getirt kendine öle parçayla olmaz o iş. 250 $ falan alırsın bir rtr kit. temiz temiz herbişeyide olur.
abi biraz daa açarmısın ???
daa yeniim bi şey annamıom...
rtr derken ne kastettin???
yusufcetin
22-06-2005, 13:44
RTR redy to run demek. Yani gitmeye hazır araba. Sen bundan lasan daha iyi olur. Arabayı toplamakla uğraşmassın.
Daha sonra Onroad - Offrodamı alıcan onada karar vemen lazım. Eğer piste giderim diyosan onroan , yok haldır huldur dağ tepe oynicam diyorsan offroad senin alacağın araban.
yok abi asfallta gitcem. subaru kiti istiom...
ama abim komple çok büyük olr getiremem dio....
toplamam lazım....
pahalı dışardan ucuz içerden bi şekil yapmam lzm...
yusufcetin
22-06-2005, 14:15
araştırıp bulman lazım arabayı. yoksa öyle parça getirtmekle olmaz o iş. asfaltta kullanacaksan buggy ler iyidir.
peki ben burdan şasi alsam soora içine motordu,tuned pipe dı doldursam olmazmı??? bide subaru kiti koysam???
buarada buggy nedir???
roadwarrior
22-06-2005, 15:11
Hoşgeldin SUN;
Bu konu ile ilgili birçok başlık forumlarda mevcut oraları bir araştır istersen !
hoşbulduk kardeşim. baktım herkes bi konu açmış bende bu işe yeni başlıyan biri olarak bi yardım alıyım dedim...
sonuçta sağolsun yusufun yorumları bana biraz yardımcı oldu....
madem bukadar zahmet oldu sende bi şeyler sööle bilgileniim biraz...
bertantutenek
22-06-2005, 21:52
Hoşgeldin sun, bana kızma ama ilk başta senden bir ricam olacak. Hiçbirimiz türkçeyi çok güzel ve düzgün bir şekilde yazıya dökemiyoruz ama sen hiç dikkat etmemişsin, eğer biraz daha dikkat edersen beni sevindirirsin.
Araba konusuna da gelince bence ucuza kaçmak yerine hiç alma daha iyi, çünkü arabayı almakla inan sadece bir başlangıç yapıyorsun. Kısacası buz dağının altını tahmin etmemin zorluğunu yaşayacaksın. En fazla 1/16 kullandığını anlıyorum, Yerinde olsam 1/10 ama elektrikli ve 4wd bir araba alırdım. Hem hıza hemde boyutlara uyum sağlarsın ayrıca tamiya nikko'ya benzemez onuda söyleleyim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.