PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ilnginç Video...

Cydia
01-06-2004, 10:03
ben ne olduğuna anlam veremedim.. büyük ihtimalle üretilmiş yeni bir teknoloji falandır... indirin ve izleyin...
yalnız konunun ufo'lar vs. ler şeklinde uzamasını istemiyorum...

http://www.computermakerij.com/download/ufonewyork.zip

k@y@
01-06-2004, 10:24
Taci bunlar ne yaw resmen montaji. uğraştırma bizi böyle şeylerle....

unicorn
01-06-2004, 10:36
şimdilik yorum yok... hele bi eve gideyim video'yu bi inceleyeyim...

omer_yildir
01-06-2004, 15:04
vidoyu ızledım helıkopterden cekıyorlarda acayıp hızlı bısey duman felan da atıyor cok ılgınc. :D

FoCuS_Rs
01-06-2004, 16:14
ahanda buyrun işte :)
belirlenemeyen uçan cisim adı üstünde :)

Car_Maniak
01-06-2004, 16:59
RC Ufo olmasin :)

axi_welet
01-06-2004, 17:09
abi o rc'ye nasıl motor koymuşlar öyle :D :D :D
öğrenelim de bizlerdeki tmaxx'e felanda koyalım :D

Car_Maniak
01-06-2004, 17:32
1/3 modellerden bu abi :)

Car Destroyer
01-06-2004, 17:44
Niye video de her yer siyah-beyaz ?

axi_welet
01-06-2004, 17:52
kameradan dolayı mı ki acaba?ama biraz eski bir video.çünkü çekilme tarihi ikiz kulelerin yıkılmasından önceymiş...

FoCuS_Rs
01-06-2004, 18:15
siyah beyazmı???

renkli be resmen çekim..
halikopterin içi karanlık ama dışarda resmen gökyüzünün rengi fln hepsi seçilio :)

Car_Maniak
01-06-2004, 20:35
bence yapma olamaz... boyle yapma oldugu zaman insanlara " sacma " gelebilecek seyler icin koskoca sehrin ustune helikopter cikartmalarina izin veremezler... ve burasi amerika new york... olamaz bence gercek olmali... kadin what's this fln demezdi eger baska normal bir amaci olsa...

axi_welet
01-06-2004, 20:43
kim ne derse desin o gerçekti.görüntü gayet netti,ben bir profosyonel değilim ama bence bu gerçek...

timur_polat
02-06-2004, 11:38
İÇİnde Bulunduklari Bİr Helİkopter Yanliz Helİkopter Havada DeĞİl.diŞardan BaŞka Bİr Sİstem İle Sallaniyor.İkİz Kulelerİn KarŞisindakİ Bİr GÖkdelenİn Tepesİndeler.Üstelİk ApaÇik Ortada Montaj OlduĞu.ufo TirmaniŞa GeÇerken Duman Çikartiyor. :d Helİkopter Gkdelenİn Üzerİnde Bİr Ray Yardimiylada İlerİ Gİdİyor Olabİlİr.Üstelİk Ufo İkİz Kulelerİn Arkasindayken Bİrden Firlayip SaĞ Taraf GeÇİyor.kameraman Ve Kadin İse Onunla Hemen Ayni Anda DÖnÜyor.sankİ Oraya GeÇİceĞİnİ BİlİyormuŞ Gİbİ.hİÇ Bİr İnsanda Bu Denlİ Hizli Bİr Refleks Olamaz.onlar O Hareketİ Yaptiktan Sonra Vİdeo GÖrÜntÜsÜne Sonradan EklenmİŞtİr.

axi_welet
02-06-2004, 13:51
abi haklı olabilirsin.benim anlamadığım neden bu sa.malıkları yapmayı çok seviyorlar?neden evlerinde uslu uslu oturmayıp yaramaz çocuklar gibi yapıyorlar???bence bunların hepsi SALAK...

omer_yildir
02-06-2004, 16:05
evet mehmet cok dogruda bu kadar hayal gucunu yaratıcılıgı nerden alıyorsun yaw :D ıste ınsanların dıkkat cekmek ıstıyorlar haber felan yapıyorlardır herhalde....

platy
03-06-2004, 07:58
Ohhh my god.
Adamlarda o kadar teknoloji var hala dıştan yanmalı motormu kullanıyolar ya. O duman nedir öle . V12 koysalarmış bari :D :D

freeman1209
03-06-2004, 15:15
eh bea ufo gerçek gibi duruyor
ama sanki heli yerde sadece içindekiler sallanıyor gibi duruyor.pek anlam veremedim

FoCuS_Rs
03-06-2004, 16:32
yaa kasın ın tepkisi çok gerçekçi yani hiç öle geyik gbisine tepkiler değil yani..

timur_polat
03-06-2004, 19:59
zaten helikopter çok yapmacık sallnıyor.dediğinde çok doğru platy ufo dan nasıl duman gelir.MATOZ KULLANIYORDUR HERHALDE :D

serkan ÇOK
03-06-2004, 20:34
Ben filmi izledim yorumlarıda okudum ancak insanların düşünüp taşınıp yaptığına yada helikopterin başka bir bina üzerinde durduğuna inanamadım .
çünkü filmin başını dikkatliçe seyrederdeniz kızın sol tarafındaki binayı inceliyelim
kameranın açısına bakın sabit(helikopterin içinde hareket yok)binalar yer değiştiriyor buda helikopterin yol aldığını gösteriyor.dumanı ise tam net olarak anımsayamasamda
uçaklarda yüksek hızlarda bir iz oluşturduğuna dail bilim teknik sayfalarında görmüştüm.
buda benim fikrim belki çok saçma ama neden olmasın?

Cydia
04-06-2004, 14:31
Ses duvarını aşan şeyler duvarı aştığı sırada beyaz bulutlanmalar yaparlar... Bununla alakalı nette bazı uçak videoları vardı...

Görüntüde hiçbir montaj yok..

UFO kavramını iyice anlamanız gerekli... UFO denince çoğunuzun aklına direkt olarak uzaylılar geliyor... UFO tanımlanamayan cisimler olarak geçerler.. Yani uzaylı olması şart değil.. Mesela ABD'nin ygeliştirmiş olduğu bir teknoloji var ve bunu dünya bilmiyor gibi bişey... ABD dememdeki en büyük neden 51. bölge... bu bölgede henüz saptanamamış olaylar meydana geliyor... Bazı füze-roket-uçak testleri bu bölgede yapılıyor fakat insanlar çok farklı olayların olduğunu falan söylüyorlar...

Yani kısacası bu aletin gerçekte var olduğuna inanıyorum.. Ve bunun ABD'nin bulmuş olduğu bir teknoloji olduğuna, dünyadan sakladığına inanıyorum...

Herkesin fikrine saygımız var sonuçta... Fikir belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum...

k@y@
04-06-2004, 15:36
Yapma bunlar kardeşler yapma. Byle bişi olsa tv ye çıkardı. ortalık karışırdı...

timur_polat
04-06-2004, 21:05
Vİdeoda Bİnalarin Bİr Sİmetrİ Üzerİnde Hareket Etmesİ Helİkopterİn Havada GİttİĞİnİ GÖstermez.benİm Demek İstedİĞİm Helİkopter Çok Yapmacik Sallaniyor Ayrica Kizin Kulakliklari Yok.helİkopterde Nasil Dayaniyorsa Sese KulakliĞi Olmadan :d

omer_yildir
05-06-2004, 13:47
butun ucaklar duman cıkarırı ses hızını felan gecmesıne gerek yok yuksekten ucan ucakların cıkardıgı duman atmosferde soguk havayla karsılasıp bır anda donuyor sonra yavas yavas cozunuyor.... ama bence bu bır kamera oyunu gercek olsa bu goruntuyle tv ler altust olurdu..

freeman1209
05-06-2004, 14:19
bide şu mesele var
kameraman o kadar çabuk hızlanarak uçan şeyi nası görüntüye alabiliyor anlamadım.ne biçim refleks bi türlü anlam veremedim

timur_polat
05-06-2004, 15:21
+1 +1 +1 freeman1209 :D DEDİĞİN ÇOK DOĞRU BENCE KAMERAMAN UZAYLI ÖYLE BİR REFLEKS HİÇ BİR İNSANDA OLAMAZ
FAKAT NETİCEDE TACİ'NİN DE DEDİĞİ GİBİ UFO UZAYLI ANLAMINA GELMEZ.BELİRLENEMEYEN BİR CİSİM.TANIMSIZ :)

serkan ÇOK
07-06-2004, 14:05
Benim söylediğim yüksekten uçan gökyüzüne baktığımızda uçakların arkasından çıkan beyaz çizgi deyil.
keşke dün evdeki pc den kopyalasaydım.Uçak gemisinin yanından bir f15 tomcat yana yatarak geçiyor ondada oluşan bir iz unutmaz isem akşam kopyalayayım yarın sizlere ulaştırırım.

timur_polat
07-06-2004, 14:51
bizimle paylaştığın için teşekkür ederim serkan abi.resmi sabırsızlıkla bekliyorum....

spook
08-06-2004, 12:21
BARRACUDA, sanırım sen Aurora dan bahsediyorsun. Hala uçağın kimliği bilinmiyor. Sadece arkasında braktığı izler ve geçiş anında yapılmış ses kayıtları var. Ben bu uçağın üzerine epey bir araştırma yaptım ve çok ilginç şeyler buldum hakkında. Özellikle bizim hava kuvvetleri bu uçak ve benzerleri hakkında çok büyük araştırmalar yapıyorlar. Uçağın pilotlarının astronot kıyafetine benzer kıayfetler giydği falan söyleniyor. Zaten buna benzer bir teknoloji vardı. Daha sonradan bu uçaklar emekli edildi. İsteyenler araştırsın, uçağın adı SR-71 BLACKBIRD.
Şu video olayına gelince, ben inanmadım. Çünkü o kadar hızla yaklaşan bir cisim helikoptern hava boşluğuna girmesine ve dengesizleşmesine neden olur. Oysaki helikopter 2-3 sn sallanıyor çarpma anında ve aynen yoluna devam ediyor. Ha bir şey daha var. Öyle bir cisim yukarıdan okadar hızla geliyorsa ve neredeyse helikopterin üstünden geliyor ki helikopterin pervanelerine çarpmaması imkansız...