Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Uçak Kimde Var!
JetPilot
30-06-2005, 16:58
http://www.towerhobbies.com/products/greatplanes/gpma1275.html
Bu linkdeki ucak kimde var acaba:confused: $64.99demis :D herşeyi icinde mi bu uçağın??:fifufifu:
prettyahmet
30-06-2005, 17:10
bu uçağı kullanabilmen için 4 kanal kumanda,servo,alıcı ,li po pil,şarj cihazı lazım.Ben bunun videosunu türkiye'de bir siteden izledim süper bir alet kırılmıyor.Kafa üstü bile düşürüyolar bişi olmuyor.
onun uçması için minumum 200 doları sıkıştığı yerden çıkarman lazım..
modelci54 te var o uçaktan ayrıca
modelci54
12-07-2005, 23:53
evet arkadaşım bu uçaktan bende var ayrıca belirteyim orjinal üzerinde yolladıkları motora li-poly pil olmuyor eğer çok güzel olsun diyorsan bu uçağı süper uçurmak için biraz modifiye gerekiyor mesela fırçasız 30 amperlik bir motor ve ona göre bir esc li-poly pil en az 1800 mah işte o zaman bunu havada dans ettirirsin yarım gazda hower da tutabilirsin uçağı zaten bu model akrobasi modeli yapamayacağı hareket yok ben daha tam olarak bitirmedim bitireyim uçurduktan sonra konu ile ilgili açıklama yaparım şu anda uçağın montajını yapıyorum bitince full olarak bana maliyeti her şey dahil kargo felanda 600 ytl yi bulacak sanırım servolara 115 ytl motor esc pil şarj aleti felan 250 ytl kumanda ve alıcı (en çençlerinden kullandım)75 ytl uçak ve kargo 118 usduzatma kablolar felan 50 ytl hepsi bu işte bi uçuralım yorumunu buraya yazıcağım
JetPilot
15-07-2005, 13:31
çok sagol çok iyi oldu:) yorumlarını bekliyoruz .. :D ama biraz pahalıya çıkmış bu kadar beklemiyodum:D
modelci54
17-07-2005, 01:35
evet biraz pahalıya mal oldu ama sen eğer motorunu değiştirmeyi düşünmüyorsan bu sana yazdığım fiyattan 250 ytl daha düş uçak gerçektende kırılmıyor ve stabil uçuşu var her keze tavsiye ederim yalnız uçak kırılmıyor ama yırtıla biliyor o bakıma biz estetik görüntüyü bozduk ve kanatlarını komple özel bir bant ile sardık yani elastik ve sağlam file bant diyorlar ama bu bildiğimiz file bantlardan değil koli bantının bi benzeri yalnız bunun özelliği fileli olması neyse bu bantın en kalitelisini arayın değişik bi bant bulunuzmu bilin ki bahsettiğim o işte li-poli pil kesin şart bence kullanmayan pişman olur çabuk bitiyor sonrada düşüş tabii kaçınılmaz oluyor neyseki bunu ben yaşamadım he birde bol miktarda pervane ye ihtiyacınız olucak alan arkadaşlar burada yazsında bizde bilelim kimde olduğunu
!Amorfy.BaRoS+
17-07-2005, 02:07
Ah güzelim uçağa yazık ettin gel haftasonu cevat abi uçuralım artık şu kuşu :)
roadwarrior
18-07-2005, 16:55
ONur KARAÇUHALILAR ;Benden uçak planı isteyen senmiydin?
!Amorfy.BaRoS+
18-07-2005, 17:04
Bi Zamanlar İStemiştim evet.
msn bilgilerim var sanırım sende..
evet biraz pahalıya mal oldu ama sen eğer motorunu değiştirmeyi düşünmüyorsan bu sana yazdığım fiyattan 250 ytl daha düş uçak gerçektende kırılmıyor ve stabil uçuşu var her keze tavsiye ederim yalnız uçak kırılmıyor ama yırtıla biliyor o bakıma biz estetik görüntüyü bozduk ve kanatlarını komple özel bir bant ile sardık yani elastik ve sağlam file bant diyorlar ama bu bildiğimiz file bantlardan değil koli bantının bi benzeri yalnız bunun özelliği fileli olması neyse bu bantın en kalitelisini arayın değişik bi bant bulunuzmu bilin ki bahsettiğim o işte li-poli pil kesin şart bence kullanmayan pişman olur çabuk bitiyor sonrada düşüş tabii kaçınılmaz oluyor neyseki bunu ben yaşamadım he birde bol miktarda pervane ye ihtiyacınız olucak alan arkadaşlar burada yazsında bizde bilelim kimde olduğunu
1 ay kadar önce Tower'dan bu modeli (U-Can-Do 3D) aldım. 9-10 kere kırdım. Her seferinde tamir ettim. Ama son seferde burun üstüne fena çakıldı. Kafası tama yakın koptu, pervane kırıldı, motor dişlisi yerinden kısmen çıktı, oynama yapıyor. Dediğin gibi motor gücü zayıf geliyor. Modifiye için neler almam gerektiğini ve file bantları nerede bulabileceğimi yazarsan sevinirim.
gonzalez
08-08-2005, 11:36
Great Planes'in bu uçagindan bende almistim.Ilk olarak üzeirndeki motor ve 1500 maH. Li-Poly.ile kulland1m uçusu gayet mükemmeldi.Daha sonra elimdeki fircasiz motoru takt1m ve ucus dahada bir zevkli hale geldi.En iyi performans fircasiz motor ile oluyor.Birkac düsme yasadim tabi ama kirilmama olayi süper.Yanliz yirtiliyor.Epoksi ve bantlar ile kolayca tamir edilebiliyor.Gerci su anda kullanmiyorum.Yeni yaptigim 3D modelimi ucuruyorum.Yinede insanin kendi yaptigi modeli ucurmak daha güzel.Belki satarim....
gonzalez
16-08-2005, 20:27
Merhaba arkadaşlar U-Can Do 3D Flex uçağımı satıyorum.Almayı düşünen arkadaşlar mail atabilir.cosar_a@yahoo.com. Bu arada Ankara'da olanlara kendim teslim edebilirim.Herkese kırımsız uçuşlar.
punisher441
23-10-2005, 18:29
BU UÇAK www..... dada var
ahmttvsn
10-07-2008, 22:19
....
file bantları nerede bulabileceğimi yazarsan sevinirim.
File Bant diye sanırım DUCK TAPE kastediliyor.Bauhaus,Koçtaş,vs. de DUCK TAPE diye sorsanız sanırım gösterirler.Bildiğimiz ambalaj bantlarının çok sağlam ve çok kuvvetli yapışkanlısı.Ayrıca yapısında ağ var.
File Bant diye sanırım DUCK TAPE kastediliyor.Bauhaus,Koçtaş,vs. de DUCK TAPE diye sorsanız sanırım gösterirler.Bildiğimiz ambalaj bantlarının çok sağlam ve çok kuvvetli yapışkanlısı.Ayrıca yapısında ağ var.
Teşekkür ederim Ahmet bey. Bu hobiye yeni başladığım zamanlarda o mesajı yazmıştım. Geçen süre içinde çeşitli file bantları fazlasıyla edinme imkanım oldu. Yine de zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler.
Hatta "artık darda kalırsam file bandı imal bile ederim" diyorsun ha Gürman abi. :D
Bu arada farkettim de yıllar ne çabuk geçiyor değil mi...
Hatta "artık darda kalırsam file bandı imal bile ederim" diyorsun ha Gürman abi. :D
Bu arada farkettim de yıllar ne çabuk geçiyor değil mi...
:) Depron ve strafora dalınca her türlü bantla haşir neşir olduk vallahi.
Benim bu saplantıma 2 yıl falan oldu sanıyordum, meğer 3 yılı devirmişiz tedavisiz.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.