PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adapazarı'nda 72Mhz kullanan var mı?



salihonur
11-09-2009, 22:15
Arkdaşlar benim 72Mhz rc sistemde problem var. Sorun alıcıda mı yoksa kumandada mı çözemedim. Alıcının bozulmuş ihtimali ağır basıyor ama kumandanın da bozulmuş ihtmali de yok değil. Alıcı siparişi vereceğim ama kumanda arızalıysa boşuna alıcı almış olacağım. Adapzarı'nda veya çevresinde 72Mhz kullanan varsa kumanda ile alıcıyı test edebilir miyiz? Kumanda WFly FT06-C

kerem54
23-06-2010, 13:36
bende sakarya da oturuyorum ama 72mhz yok bende 49 mhz var
inş sorununu çözersin

goldemre
27-06-2010, 08:14
72 mhz askeri telsiz frekansına oldukça yakın o yüzden olabilir mi?