Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 günde Savage 25 RTR Gümrükte
yavuz364
01-06-2004, 19:35
Az önce gelen savage ?m?
ay?n 24 ünde yola ç?kt? 28inde gümrü?e geldi 31 inde haber geldi.
1 haziran yani bugünde arabay? ald?k.
Ne h?z ama
Herhalde bu tower rekorudur.
hadi hayırlı olsun artık.işallah en yakın zamanda bi buluşma daha olurda hep beraber bi gazlarız.
engine02
01-06-2004, 20:30
yavuz ve bilgili olan arkadaslara bi kac sorum olacak
1.bu cihazı bn kredi kartı ile alacam ya simdi kredi kartında illa dolar mı olması gerekior ?
2.araba geldigi zaman geldigine dair bi kagıt mı gelior?
3.hangi gumruge geldigini bize o gelen kagıt ile birlikte yazılı mı olcak
4.gumrukte ne kadar verdin ?
5.bu arabayı alırken bi dolar hesap numarası wersek olr mu yane yane sonucta kredi kartına bnm bildigim kadarı ile dolar konmuor
Dr. Mini-Z
01-06-2004, 21:47
1. Kredi kartından dolar karşılığı banka kurundan tl çekimi yapılıyor.
2. Evet gümrükten adresine çağrı kağıdı geliyor malınız geldi çekin gibisinden.
3. Evet o kağıtta nereden hangi gümrükten eldiğini görüyorsun gerçi posta gümrüğü davutpaşada istanbulda isen
4. 1250000 TL harç bedeli + %10 gümrük vergisi ödersin.
5. Bakınız 1. madde.
yavuz364
01-06-2004, 21:49
1- 5 .bahsetti?imiz kart kredi kart? banka matik de?il.bankamatikte paray? yat?r?r çekersin. kredi kart?nda harcars?n sonra para yat?r?rs?n. dolar olmas? laz?m de?il, ödedi?in gün banka onu ogünün kur una göre çevirip al?yo.
2.evet , postac? eve getiriyor. 5 gün içinde gitmezsen ardiye masraf? al?yorlar.
3.evet, adresi yaz?yor ka??tta.
4.araba fiyat?n?n %10 + 2-3 milyon ?v?r z?v?r harc?
yavuz364
01-06-2004, 21:52
kararkter sorunundan dolayı üzgünüm ama yeni bir linux kullanıcısı olduğum için türkçe yazmayı daha bulamadım.
birşey denedim olursa bunlar düzgün olcak. bakalım
:) :)
engine02
01-06-2004, 23:18
walla cokh tesekkurler ilginiz icin mesela gumrukte tanıdık oldugu zaman bası seleri wermek zorunda olmam sanırım ?
Az önce gelen savage ?m?
ay?n 24 ünde yola ç?kt? 28inde gümrü?e geldi 31 inde haber geldi.
1 haziran yani bugünde arabay? ald?k.
Ne h?z ama
Herhalde bu tower rekorudur.
rekorlar hep t-maxx'de yavuz :) son t-maxx 3 gunde gelmisti, kagitta 5. gunde gelmisti. Bende 7. gun aldim araci :) cuma yola cikti sonraki cuma aldim :)
aracina cabuk kavusmana sevindim, hadi hayirli olsun :D
sorması ayıptır arabayı ne kadara aldın yani arabanın fiyatına göre gümrükte takılmama gibi biseyler duymuştumda bide posta ücreti ne kadar? saol
Ya engine kusura bakma ama sende bir araba alıcaksın dostum sana herşeyiyle fiyatına malzemelkere kadar anlattım yazdım ettim aama kusura bakma şimdi burda bana sorduğun ve sana açıklamış olduğum soruların aynını formda başkalarına soruyosun ve aynı cevabı alıyosun sonra yine soracağından eminim yani madem böyle yapacaksın beni neden uğraştırdın? olmuyor böyle alacaksanız kesin almaya kararlı olun yada hiç bulaşmayın bunca sözden yazılan çizilen bu konular hakkındaki tüm bilgilerin ayrıntılı bir şekilde formda yazdığı halde hala bir model almaya karar verenler neden bu kadar tereddüte düşüyor anlamadımki ben sordum forma baktım girdim tower a direk acımadan çaktım abi 470 doları sonra ellerim filan titredi 2 gün kendime gelemedim ama sonra geçti araba gelince hepsini unuttum korkmayın verin sipariş hiçbirşey olmuyor uzatmayın artık bu konuyuda...
1000 kere anlatıldı ama... bu arada benim rs4 3 evo 11 gunde falan geldi
aytugcaglar
02-06-2004, 12:48
hasan bıras daha anlayıs lutfen senın ılk halını hatırlar gıbı oldum
ben diycektim ama polemik cıkmasın hadi..
tamam arkadaşlar bakın ben ilk zamanlar almayı kafama koydum araştırdım burda herkese sordum cevap ları mı aldım ama sonunda gidip aldım.
Bana kimse direkt olarak sorularıma cevap vermedi ben hep forumda konu başlığı açarak sorularıma cevap aradım
Engine kardeşimizinde böyle bir şeyi tekrar etmemesi için onunla MSN de uzun uzun bu konular hakkında konustum ve bilgilendirdim en önemlisi kafasında hiç soru kalmamıştı sanıyordum ama kalmış fakat yine bana sorduğu sorular benim kafam buna kızdı sonuçta ben formda aldığım bir cevabı bir daha sormadım
Bakın belki parası denkleşmemlş olabilir ok ona bişey diyemem vakit geçiriyor parasını denkleştirdiğinde alacak olabilir ama sanırım parası varmış msn de bana öyle söylemişti ben aldığım arabanın toowerrdaki tüm parçalarını link link yolladım ve alması gereken aldıktan sonra gümrükle ilgili bile bütün yatırması gereken toplam parayı da söyledim daha ne bekliyor neden hala aynı soruların cevabını arıyor onu anlayabilmiş değilim...Sorun burada yoksa isteiği kadar soru sordum sevcerek cevaplarım ama cevaplarını bildiği soruşarı elli kere teyit ettirmesine hiç bir anlam veremiyorum...Neyse konuyu daha fazla saptırmadan herkese bol R/C li günler diliyorum Hoşçakalın.
aytugcaglar
02-06-2004, 14:33
hasan neye sınırlenıyorsun anlamıyorum cevap yazmassın olur bıter ama cevap yazarkende anlayıs dıyorum ve konuyu burda bıtıyorum
engine02
02-06-2004, 14:48
tmm su andan itibaren sormuom araba alınca problemleri solicem size simdilik tesekkur ediorum ilgilenenlerden (hasan sndn de ozur diliorum) :(
Saygılarımla . . .
denizfeneri
02-06-2004, 15:07
Burası bence bir aile gibi. Herkez sonsuz bir çaba ile birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Polemige ya da tartışmaya, kızmaya gerek yok. Biraz anlayış zaten yok denecek kadar az tartışma sebeplerinide ortadan kaldırır. Siparış verecek arkadaşlarda tereddüte düşmesinler. Eski ve yeni forumda her türlü sorunun cevabı son derece açık bir şekilde yazılmış. Sistem gayet iyi bir şekilde işliyor. Merak etmeyin...
Engine git al şu arabayı dursun bu hayasızca akın :)
engine02
02-06-2004, 15:58
walla bu haftasonu allah ın izniyle ısmarlıcam bi prob cıkmassa hafta sonu olmassa haftaya alcam kimse engelleyemez bni kardasım :D nese alınca size haber weririm :D
omer_yildir
02-06-2004, 16:02
ıyı hayırlı olsun savageın.....kazasız belasız surusler.... :D
engine02
02-06-2004, 16:21
arkadaslar bu cihazı 27 sinde fln alcam haziranın uff delircem yaa
Hangi cihazı? bu arada hani bu haftasonu alıyodun 27 si nereden çıktı valla ben olsam sabredemezdim o kadar zaten aldıktan sonra 10 günde gelmesi için bekliceksin Allah sabır versin sana :)
engine02
02-06-2004, 16:38
walla ole yaa deli oldum annemin kartın ekstresi kesilince alıcam ondan yaaa deli oldum
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.