Orijinalini görmek için tıklayınız : Model Uçak Kursu
JetPilot
04-07-2005, 00:48
merhabalar
model uçaklara takmış biri olarak söylüyorum:) model havacılık kursu nerde var?pro model e baktım orasıda 12 dk 1 ders 15$ diyor:fifufifu: başka boyle bir kurs var mı yada boyle uçakları kiralıyabilecegimiz yer=?:confused: birde ankaradaki model kursuna giden var mı aranızda biraz bilgi verebilir mi acaba?(thk) link yada adres verirseniz sevinirim..:dıdııtt:
pro model den başka biyer varmı bilmiorm ama eyer uçağın yoksa ve almak istiosan pro model den al orarsı beleş ders verio zuah :D istedin bi uçak varsa fiat falan öğrene bilirm bize çooookkkk yakın
JetPilot
04-07-2005, 13:18
:D evet biliom ama ordada kumanda yok bana full bişi lazım senin msn adresi falan var mı ?
kumanda var orda pm at bana
rumuzmuoneolaki
11-10-2005, 19:47
yaa pardon bende bişi sorabilirmiyim?? acaba bu THK'nın kurslarına giden var mı varsa nasıl acaba bilgisi olan varmı?? :dıdııtt:
Ayrıca alternatif kurslar var mı??varsa nerelerde ve fiyat olarak ne kadar telaffuz ediliyor??? :dıdııtt:
Bilgisayar simulatorlerini düşünebilirsiniz . Örneğin Real Flight G3 uçak ve helikopter öğretme olayında gerçekten aşmış bir simulator . Kontrol hassalıkları gerçeği ile neredeyse aynı .
model uçak kursu aramak bence saçma- neden derseniz:
model camiasındaysak eğer herkesin birbirine yardım etmesi lazım. ne demek kurs? uçak uçurak için para mı vercez yada helikopter yada araba için?
bilenlerin yeni başlayanlara seve seve öğretmesi lazım bence. bulubduğu ildeki modelcilik grubuyla temas kurup- nerde uctuklarını öğren ve sana öğretip öğretemiyeceklerini sor. bu işi maddi çıkar olarak yapanlarıda gerçek modelciler olarak görmüyorum ne yazıkkı. ben uçmayı abilerimden öğrendim ve hiçbir şeyde beklemediler benden.. şu an onlara saygıda kusur etmiyorsam da buda benim teşekkürümdür.
o zaman bilgi paylaşımınında para lı olması lazım...herşey para değildir.
Bu sayfaya noktayı koymuşsun M tech. Seni kutlarım.
yaa pardon bende bişi sorabilirmiyim?? acaba bu THK'nın kurslarına giden var mı varsa nasıl acaba bilgisi olan varmı?? :dıdııtt:
Ayrıca alternatif kurslar var mı??varsa nerelerde ve fiyat olarak ne kadar telaffuz ediliyor??? :dıdııtt:
model uçak kursu alan var o da benim ve benim bir kaç arkadaşım gerçekten uçakla alakalı olarak türkhavakurumu bu işte süper ilk olarak başlangıç kursuyla başladım ve şimdi radyo kontrolle ugraşıom yakında kendi hazırladıgım planlarla kit yapıcam kendi hayellerimdeki uçagı geliştirmek için çaba harcıyorum ve bunda en büyük destekçilerim türk hava kurumunun ....... şubesi sayesinde bana cok yardımcı oluyorlar bence sizlerde bir ugrayın herhangi bir thkurumuna ........:D mirde model uçak başlangıç kursunda para alınmıyo....
coskun_tezcan
02-06-2006, 14:33
:dıkşın: ANKARADA OLAN HERKESE SEVE SEVE YARDIM EDERİM TÜRKKUŞU İLERİ SEVİYE KURSLARINA FAZLA BAKMIYOR BENDE ESKİ BİR THK MODEL UÇAK TAKIMI ÜYESİYİM AMA İLERİ SEVİYE OLUNCA KLUPLERE GEREK DUYMAK LAZIM ANKARADA OLUPTA MONTAJ AYAR UÇUŞ VS YARDIM İSTEYENE ELİMDEN GELENİ YAPARIM sölemesi aip tr 2 derecem var:yuppiyuv:
nettmania
21-07-2006, 13:29
Coskun_tezcan arkadaşım Bana Thk nın sattığı 046 lık ARF uçağın alımı ve ilk uçuşunda yardımcı olursan inan beni çok mutlu edersin Senden haber bekliyor olacağım... mail adresim akmana@mynet.com
nettmania
21-07-2006, 14:59
coskun_tezcan arkadaşım ben ankaradayım bana yardım edermisin nereye istersen gelirim. Gel beraber etimesguta gidip ARF uçak alalım sonra beraber hipodromda ayarlamalarını bana öğret ve uçuralım Uçağın başına bişey gelirse hiç çekinme bütün sorumluluk bana ait. Seni evinden alır yine evine bırakırım...(Masaj bile yaparım :))
rumuzmuoneolaki
21-07-2006, 15:48
Ben ağustos dönemindeki başlangıç kursuna katılacağım.dün yaptım başvurumu..:)
Bu arada THK'nın diğer aşama kurslarında (tekamül vs vs) ücret alınıyor mu?alınıyorsa ne kadar?sitelerinde göremedim de...
bonzipower4
21-07-2006, 17:14
Benim önerebileceğim bildiğim birileri var ama bu işi tamamen ticarete dökmüş kişiler. Bir süre sonra uçaktan nefret edebileceğinizi düşünerek size bu kötülüğü yapmak istemiyorum. THK da böyle bir fırsat varsa kaçırmayın. Sonuçta devlet kuruluşu güvenilir bir yer. Aaa pardon düştü deyince yanınızdaki yardımcı, olsun naapalım denmiyo pek. :)
JetPilot
21-07-2006, 17:36
Ben ağustos dönemindeki başlangıç kursuna katılacağım.dün yaptım başvurumu..:)
Bu arada THK'nın diğer aşama kurslarında (tekamül vs vs) ücret alınıyor mu?alınıyorsa ne kadar?sitelerinde göremedim de...
Herhangi bir ücret alınmıyor.
Coskun_tezcan arkadaşım Bana Thk nın sattığı 046 lık ARF uçağın alımı ve ilk uçuşunda yardımcı olursan inan beni çok mutlu edersin Senden haber bekliyor olacağım... mail adresim akmana@mynet.com
bu çoşkun tezcaan gene piyasa çıktı herhalde:censor:
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=10260&highlight=tezcan
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.