Orijinalini görmek için tıklayınız : Slmlar
eskişehirden hobbyrc ye merhabalar...
biz şöyle on kişilik bir ekip olarak 40 milyonluk arabalarımızla yarışıyoruz ve bundan sıkıldık.
önerilere açığız.
sevgiler
Aramıza hoşgeldiniz
Penny; arkadaşlara gereken ilgiyi gösteriniz lütfen (Eskişehir şubesi olarak)
Dr. Mini-Z
01-06-2004, 21:42
hoşgeldiniz bende hoşgeldim de :)
umuths aramıza hoşgeldin. ben eskişehirliyim ama şu an mersindeyim unıversite okuyom :). ama temmuzda ordayım. eğerki bi sorunuz olursa bana özelden ulaşın veya foruma yazmanız yeterli olacaktır cevabını en kısa zamanda alırsınız.
saolun walla soru mu diyorsun sen kaşındın:) bir sürü sorum war...
freeman1209
02-06-2004, 11:53
aramıza hoşgeldiniz eskişehirliler.bu forumun amacı zaten birbirimze yardımcı olmak.rc ler hakkında istediğin soruyu sorabilirsiniz :)
denizfeneri
02-06-2004, 12:00
Sorularınızın cevabı için dogru yerdesiniz aramıza hosgeldiniz...
umuths rc hakkında istediğin bütün soruların cevabını forumda bulabilirsin. veya sorarsan kesin cevaplanır. ve eskişehire geldiğimde sizinle görüşüp daha detaylı şekilde konuşabiliriz. eskişehire yaymak lazım bu hastalığı :D
100kmh2sn
02-06-2004, 13:40
umuths
Ailemize hoşgeldin
Seni ve arkadaşlarını forumumuzda sık sık görmek isteriz,bu hobiyi eskişehire bir şekilde yaymak istiyoruz,yardımlarınızın olacağına inanıyorum ;)
aslında abi kime soylesem herkes ilgileniyor ama benim gibi işte kimse ne nedir bilmiyor bu kötü işte
100kmh2sn
02-06-2004, 13:53
biraz gayret bu hobiyi Türkiye'de çok güzel yerlere getirmemizi sağladı,kısaca biraz gayret etmek lazım,hiçbir çıkarımız olmadan sadece bu hobiyi yaygınlaştırmak istiyoruz,bu konuda bize destek olacağınıza hiç şüphem yok
Aamıza hoşgeldin...
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle..
Unutma;
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...
nitro_rs4
02-06-2004, 15:26
Aramıza hoşgeldiniz...
walla yaymaya başladım insalara forumdan bahsediyorum. herhalde yavaş yavaş onlarda katılmaya başlarlar :)
umuths ben eskişehire geleyim bişiler yapacaz sen merak etme :) bide siz unıversitedesiniz daha iyi oldu insanlara rahatça duyarabiliriz bunu. forumdan istediğin her türlü bilgiye ulaşırsın. okuya okuya öğrenirsin :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.