Orijinalini görmek için tıklayınız : Şişli, Beşiktaş, Fulya'da oturanlara off road için muazzam pist.
Arkadalar selamlar öncelikle.:)
Bahtsız bahtsız gezerken :mad: bir anda aklıma gelen ve kapısında sağında solunda hiçbir güvenlik ya da muadili bir görevlinin olmadığı muhteşem bir alan buldum :eek:
Öncesinde moloz yığılı bu alanı şimdi asfaltlamışlar fakat üzerinde pres yapılmadığı için neredeyse toprak gibi bir asfalt. tasi topragi dagitarak gitmek için...! ;oleeea:
off road hız denemesi için birebir bir alan :D
Bugün çektiklerimizden bir de videosunu koyuyorum buraya alanın. Eminim çok hoşunuza gidecektir.
ayrica mesaj atarsaniz hafta için aksam saat 6'dan sonra orada buluşabiliriz :fifufifu:
video ne zaman acilir ben bilmez :)
http://www.vimeo.com/6577253
6577253
Bahsettigim yer fulya'da tam besiktasin alt yapi tesislerinin karsisinda. Otobüs duraginin hemen yan yolundan girisi var. yol üzerinden görünüyor zaten.
İhlamur kasri'nin yanindaki seyyar dürümcünün hemen arkasindaki yer oluyor yani.
Bu alan muhtemelen kisa zaman sonra özel güvenlik görevlilerinin teslimiyetine girecek. Hem de fulya'da bu kadar alani basibos birakmazlar diye düsünüyorum.
Kontrol henüz bizlerdeyken buranin tadini cikartmak lazim arkadaslar. Mesaj atin bulusalim hafta ici 17'den sonra hafta sonu her daim.
TheMISFIT
16-09-2009, 17:29
Selamlar.
Şu anda arabam kullanılır halde değil ama, siz oraya gideceğiniz zaman bana haber verin mutlaka gelir muhabbete katılırım. Çok yakın oturuyorum tarif ettiğiniz yere.
Tuh onroad icin olsa cok guzel olurdu napalim artik yoksa her aksam ordaydim :)
selim.cetinta
17-09-2009, 16:03
bugün akşam buluşabilirmiyiz burda? varmıdır gelebilecek olan ? fulyada oturuyorum bende cevahire yakın mesaj atabilirsiniz...
Cumartesi bulusak desem kac kisi gelir??
bu aksam bulusalım
hatta ısık yoksa besıktas meydandada oynuyabılırız
TheMISFIT
30-09-2009, 18:48
Ya arkadaşlar, bugün baktım, bu tarif ettiğiniz yer Marmara Üniversitesi'nin otoparkı, farkındasınız değil mi...
yanı bır problem cıkarmı yoksa herhangı bır problem olmazmı
TheMISFIT
30-09-2009, 19:15
Valla içeri girebilirsek çıkmaz, problem içeri girene kadar çıkar
TheMISFIT
30-09-2009, 19:16
Kapıda bir kulübe ve içinde de bir görevli var. kratos nickli arkadaş başta bunu fark etmemiş miydi veya o gittiğinde kimse yok muydu bilmiyorum.
hımms anladım
pekı sen bu aksam oynamayı dusunuyormusun
TheMISFIT
30-09-2009, 19:39
Düşünürüm tabi ki, nereye nasıl çıkacaz? Beşiktaş meydana mı diyorsun?
Ben esas yarın için düşünüyordum ama bu akşam dersen o da olur.
Sen nasıl taşıyorsun arabayı dışarda? Benim için zor, teşkilatı 1/1'e yüklemem lazım.
orası marmara üniversitesinin otoparkı evet. atıl arazi degil fakat tahmin ediyorum ki üniversite kapali oldugu icin kimse yoktu. muhtemelen bu dönemlerde acildiysa bir güvenlik olabilir. fakat olsa da veririz eline kumandayi o da kullanir :D ikna kabiliyeti yüksek bu araclarin.
ayrica benim koca kutusunda duruyor mt2. elimde omzumda kolumda zar zor tasiyorum. gelebilirim ben de buralarda bir yerde olursaniz.
sayet yapalım dıyorsanız bende zekerikoyden kalkıp gelıcem ayrıca donuste sızlerı gıtmenızde kolaylık saglıyabılırım
ama saat 8.30 dan sonra dusunuyorum ben
TheMISFIT
30-09-2009, 19:46
Ben bugün gittim, kulübeye yaklaştım, görevli dışarı çıktı, "burası Marm. Ünv. otoparkı galiba di mi" dedim, "evet" dedi, "hee tamam" deyip uzaklaştım.
Neden böyle bişey yaptım onu da bilmiyorum :P
İsterseniz yarın akşam için anlaşalım, bana otopark kolay değil gibi geliyor ama, hiç hoşlanmıyorum gazlayabilmek için birileriyle muhatap olmak zorunda kalmaktan.
Beşiktaş meydan ise apayrı bi hikaye, 3 arabayla terör estirmek orda, o da bambaşka bir olay.
TheMISFIT
30-09-2009, 19:46
sayet yapalım dıyorsanız bende zekerikoyden kalkıp gelıcem ayrıca donuste sızlerı gıtmenızde kolaylık saglıyabılırım
ama saat 8.30 dan sonra dusunuyorum ben
Bugün için mi diyorsun yarın için mi?
otopark cok büyük. yeterince gazlanacak alan var ki son hızına kadar cikabilir off road araclar sanirim.
sorunca bazen cellalenip direk hayır diyebiliyorlar lakin önlerinde koca arabayı görünce afrodizyak etkisi :) pek karsi cikamiyorlar. ama nuh deyip peygamber demeyecen güvenlikler de oluyor.
fekat terör estirilir meydanlarda...:cool:
bu arada ortakoyde mıgrosun ust otoparkıda cok guzel :)
ya aslında yer cok kararlastıralım gıdelım bu aksam gazlıyalım zaman gecırelım
TheMISFIT
30-09-2009, 20:05
Gidelim ama ışık olacak mı gittiğimiz yerde?
Sen 8:30'u, 8:30'da Beşiktaş'ta olacak şekilde mi dedin?
ewet 8.30 da besıktasta bulusalım dedım
TheMISFIT
30-09-2009, 20:09
Meydan diyorsun...
ılk basta bır bulusalım dıyorum sonra nereye gıdıcegımızı karar verırız bence
TheMISFIT
30-09-2009, 20:16
O zaman diyorum ki, ben kratos'u alayım geleyim meydanda buluşalım, sonra karar veririz, karar veremezsek de meydan hazır orada gazlarız.
tamam uygundur
bu arada benım telefonum 0534 766 22 02
sızde yazın numaralarınızı
8.30 da besıktas meydan da tamam
TheMISFIT
30-09-2009, 20:21
benim numaram 0532 749 95 46 adım Özgür. traxxas senin adın neydi abicim?
benım ısım murat
abı sen arkadası al meydanda bulusalım saat kac gıbı ben 8.30 dedım ama
artık artı eksı cok fark etmez
TheMISFIT
30-09-2009, 20:24
hah!
saat 8:30 bana erken, daha akşam yemeği yemedim ve malzemeyi 1/1'e taşıma, yükleme işleri var.
saat 9.00 diyelim temiz.
tamam daha ıyı
cıkarken arıcam sızde ararsınız bu arada sız arkadasla temasa gecınde nerede buluusp alıcaksınız onu
TheMISFIT
30-09-2009, 20:28
tamam Murat biz anlaştık arkadaşla, biz buluşur meydana geliriz, sen çıkarken ara tamam.
gittik, gazladik, geldik :)
güzel bir yer netekim karin da doyuruyor.
Yarın gazlamayı düşünen varmıdır?
Eger düşünen varsa beni arayabilir 532 232 42 17
sız yarınamı gıtmeyı planlıyorsunuz yoksa cumartesı gunumu
Yarın cumartesi zaten. Eğer Pazarı ima ettiysen. Cumartesi gazlamayı istiyorum.
Beyler yarın ben Fulya'da olacağım. Akatlar tarafından geleceğim, arabada yer olacak...
ed9j arkadasimiz bugün bahsettigimiz fulya'daki yerdedir. ben de gidecegim ilerlerleyen saatlerde.
baska gelmek isteyen varsa buyursun haberleselim.
evet bencede uygundur sız kac gıbı gıtmeyı planlıyorsunuz ben gıne aksam ssatlerınde gıtme tarftarıyım 9 gıbı mesela uygunmudur
kadircell
03-10-2009, 23:22
ben de gelmeyi isterim ama orası hpi bramaya uygun mudur? Bir de ben oraları tam bilmiyorum daha erken saatlerde buluşma ayarlayamaz mıyız?
off road yada buggy gıbı yuksek araclar ıcın ıdeal bır yer
bu arada malesef ben aksamdan once orada olamıyorum o yuzden aksamları gıdıyoruz bu aksamda oradaydık yanı dun oluyor saat ıtıbarıyle
saat 22 dan 12.30 a kadar gazladık cok guzeldı
Yarın gazlamayı düşünen var mı? Ben büyk ihtimalle orada olacağım.
biz gine aksam gazlamayı dusunuyor saat 9 dan sonra uyarsa yazın lutfen
neden hep en güzel yerler bana uzak oluyo bir buluşma yapardık ne güzel olurdu
hpi neresı uzakkı uskudarla besıktas arası 1 vatısa hemde trafık derdı yok
yahu üsküdar surasi be :D
bir motora bineceksin 8 dakikada besiktas' tasin. oradan da hizla fulya' ya bahsettigimiz yere gecebilirsin.
üstelik gecenin bir saatine kadar motor var.
bu arada kerem sen arabanı hallettınmı
olsun taa oralara gitmenin alemi ne bizim ziya paşada bir kumlu saha var oradan bir gazla arkayı gör bi duman duman gelin ziya paşa muhtarlıgının yanına bakın saha ya bir duman oluyo gazlayınca süper gelip görün off road için he isterseniz yandada engebeli agaçlık alan var bir sürün sahada
bu arada kerem sen arabanı hallettınmı
Araba bekliyor ki parca gelsin diye. Aslinda yamulan şasiyi kaba kuvvetle düzelttim. Simdi toplasam yürür halde ama cuma'ya kadar gelir muhtemelen parcalar. Toplayip yeni sasi gelince komple tekrar dagitmaya üseniyorum.
Biraz daha yatacak anlayacagin :(
Bende dediğiniz yere çok yakın oturuyorum. Revo 3.3 almayı düşünüyorum yakın bir zamanda. Alır almaz dediğiniz yere gitmeyi düşünüyorum :)
mer81 hayırlısı olsun senıde beklerız
bu arada arkadaslar ya persembe gunune yada cumartesı gunune bıraz gazlıyalım dıyoruz gelen varmı acaba
Ah be traxxas nitro kokusunu özledim valla. daha gelmedi parcalar. 2 günde hong kong'dan türkiye'ye geliyor, 10 günde okmeydan'indan sisli'ye gelemez.
burası turkıye bılıyorsun
ayrıca parcalar gelmezse sen gel takılırız ya en olmadı bızımkılerını kullanırsın
persembe aksam haber verirsin zaten geldiginde. inerim yaniniza. Yarin tüm ptt istasyonlarini arayip kargomu bulucam. gidip kendim alacam bir sekilde olmadi.
tamam senı arıcam
evet bıraz pesıne dusersen hızlandıra bılırsın dıye dusunuyorum
Bu cumartesi gelmeyi düşnen varmı dır? Beşiktaş'a gelecek yoksa Kazlıçeşme'ye gitmeyi düşünüyorum.....
cumartesi muhtemelen aşağıdaki adreste olacağız.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=40667
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=477945#post477945
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.