Orijinalini görmek için tıklayınız : WD4 e kamera montajı ve kamerayı nerden temin edebiliri?
mehaba uzun suredir wd4 e bi kamera taksam nesıl olur diye dülünüyordum:hımm: ama maddi durumdan hazır değildim
Şimdi bi kamera alıp wd4 e monte etmek istiyorum AMA uygun fiyatda bir orta kalitede kamerayı nerden bulurum bilemiyorum,
Birde
rudderı iptal ettim:D o servoyuda kullanarak hareketli birşekilde nasıl mantaj yapabilirim YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARSA ÇOK SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA!!! :eyweyw:
Merhaba
Kamera için bilemiyorum ama pan tilt denilen aleti soruyorsun galiba
Ya da senin işini pantilt görebilir. Kameranın servo ile hareket ettirilmesini sağlayan bir düzenektir. Kendinde yapabilirisin.
Ben aşağıdaki linktekinin aynısını kendim kontaplaktan yapmıştım.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
http://www.rangevideo.com/index.php?main_page=product_info&cPath=47&products_id=132
mehaba uzun suredir wd4 e bi kamera taksam nesıl olur diye dülünüyordum:hımm: ama maddi durumdan hazır değildim
Şimdi bi kamera alıp wd4 e monte etmek istiyorum AMA uygun fiyatda bir orta kalitede kamerayı nerden bulurum bilemiyorum,
Birde
rudderı iptal ettim:D o servoyuda kullanarak hareketli birşekilde nasıl mantaj yapabilirim YARDIMCI OLABİLECEK BİRİLERİ VARSA ÇOK SEVİNİRİM
SAYGILARIMLA!!! :eyweyw:
Size bir fikir vermek isterim,wingdragon kameralı uçuşlar için uygun bir model.Pan-tilt takmak için servo yeri arıyorsun.
Wingdragon önünde beyaz naylon kapak var,onun boyutunda 3mm balsadan veya kontraplaktan aynen bir kapak yapın ve pan-tilt servosunu kapağa sabitleyin.Kapagıda lastikle tutturursunuz,söküp takması kolay olur..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.