Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayılmak için hazır olun :D
YoL_GezeR
01-06-2004, 21:00
*Oğlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım!
*Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz..ZuHaHaHa...
*İki laz, yoldan aldıkları iki kadını eve götürmüşler. Yatmadan önce kadınlar:
-Önceden söyleyelim! Biz Dönmeyiz!
-Dönmezseniz dönmeyin!! Ev bizim!
*Biliyomusun: sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!!
*Bir gün Temel sürekli bi göbeğin çevresinde arabayla dönüp duruyormuş! Yanında oturan Dursun: "Ula Temel neden sürekli döniisin?" demiş. Temelde: "Ula Dursun! Sinyal takildu da ondan!" demiş!!
*Bu tartı neden tartmıyo?Kim buraya antitartar dişmacunu sürdü?
*Yeni bi kitap çıkmış,ismi "Nasıl parasız mutlu olunur?" Fiyatı on milyon
*Bi adam ağzına yay sokuyomuş neden?Çünkü Yayla lezzet testi yapıyomuş
*Bir adamın metresi varmış karısının santimetresi.
*Bir adam yatmış,karısı feribot...
*Adamın 1i varmış,ikinci dönem düzeltmiş...
*Taksici:
-Aşağı inip baksana sinyal çalışıyo mu?
Yolcu:
-Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmıyo
bu tür makaleleri gülelim arkadaşlar adlı topic'e yazarmısınız arkadaşlar...
timur_polat
02-06-2004, 11:22
dondum yaa ne biçim espiri bunlar..
freeman1209
02-06-2004, 11:32
zuhaha ne acyip espiriler
engine02
02-06-2004, 14:04
abi o mafyalı olan nasıl bisi ya allahım :D
axi_welet
02-06-2004, 14:46
birazda temel fıkrası;
YILAN TEMEL
Yılan Temel, arkadaşı yılana sormuş:
-Haçan, biz zehirli yilan miyuk?
-Heee, n'oldu ki?
-Dilimi ısırdum da...
YoL_GezeR
02-06-2004, 15:02
unuttum gülelim arkadaşlar adlı topic'i kusura bakmayım.Aklıma gelseydi yazardım tekrar özür..
açmışız bari bayılmaya devam ( BUNLAR BİR SİTEDEN ALINTIDIR)
igrenc espri yapma sanati 12 / 2
..ara$tir..googletdk sozluguyourdictionary.comimdbwikipediafoldocartist salbumssongsacronymfindermobygames
hos bir olaydir. igrenc espri yapma amacli bir kisim arkadasla* karsilikli oturulup:
gecen araba surdum leonardo da vinci
falan dedikten sonra
hemen arkasindan
niahueuaheua
ya da
hühohuieia
veyahut
yoaheuah
diye gulunulebilir.
(bkz: savas sanati)
(bkz: ask sanati)
(dirtyharry, 23.12.2001 19:24)
(bkz: ayrılsak da beraberiz)
(abebe bikila, 23.12.2001 22:42)
bu sanata gonlunu vermis insanlari gordum** ve sunu soyleyebilirim ki bunun icin her an tetikte beklemek gerekir. malzemeniz her an karsiniza cikabilir. bir anlik dalginlik buyuk bir eglencenin yaninizdan kacip gitmesine sebep olabilir. zor bir sanat olmasi yaninda bir de bagimlilik yapar. insan kendini bu sanata adadi mi baska turlu espri bilmez, yapabilemez hale gelir. bu insanlarin bazen toplumdan dislandigi gorulmusse bile artik daha uzun yasayabilmeleri hosgorunun olmediginin bir kaniti olarak karsimizda durmaktadir.
(orqan, 24.12.2001 01:08 ~ 01:09)
(bkz: soğuk savaş)
(subzero5, 24.12.2001 01:48)
-metiiiin!
-ne var?
-met-out nerdeee?...ihi ihih uhuhhhaahaha!..
ornekte goruldugu uzere sadece kendisi icin bi$e ifade ettigine inandigi espri musvettelerini ortaya sacip, bi marifet yapmi$casina gerinerek kahkahaya bogulan ki$ilerin usta oldugu alan.*
(trawmatolog, 24.12.2001 08:09)
(bkz: mehmet ali erbil) olayın bokunu çıkardığından* bu dalda oscara aday olabilir.
(nausean, 24.12.2001 09:19)
herkesin bildiği klise bir espriyi alıp biraz modifie ederek herkese usanmadan yapma sanatı. daha detaylı açıklama için bkz örnek 1-a ve örnek 1-b
örnek 1-a:
- espritual kişi: yumurtanı sahanda mı istersin solunda mı?!?!
- zavallı kurban: lan..lannn
- espritual kişi: tamam o zaman; yumurtayı sahanda mı istersin deplasmanda mı?!?!
örnek 1-b:
- esprituel kişi: 4. louis tahta çıkmış yerine insan koymuşlar, neden?
- zavallı kurban: ha?!?...ne bilim lan ben
- esprituel kişi: olm 4. louis *tahta* çıkmış hani, tahta varya ağaç falan. puhahaha
- zavallı kurban: !?.....
(gugukkusu, 31.01.2002 21:02)
goreceli bir kavram. bazilarina gore igrenc olan bazilarina gore cok zekice olabiliyor. insanlarin zeka kapasitesine gore degerlendirdikleri espri turu. insani pek dusundurmemesi acisindan boyle diyorlar herhalde.
(ax2bxc, 01.02.2002 23:59)
(bkz: subzero5)*
soğuk espri konusunda kimsenin eline su dökemeyeceği şahsiyet..***
(subzero5, 03.02.2002 10:19 ~ 10:20)
kisilerin kelime oyunlarından faydalanarak yaptıkları esprileredir.gerçi hepsi iğrenç değildir.
(bkz: iğrenç espiri örnekleri)
(uzun adam, 03.02.2002 22:44)
(bkz: karıncayiyenyiyen)
(saint, 06.12.2002 03:48)
sanattan ve ozelliklede espiriden anlamama olayından dogan kotu sonuc
(valeriane, 06.12.2002 03:59)
en az iyi espri yapma yeteneği kadar yetenek gerektiren, yurdum insanının başlattığı sanat türü.
(hitzfeldburak, 17.12.2002 14:35)
(bkz: abi sen esprilerini kac derecede sakliyorsun)
(shab, 15.01.2003 13:46)
bu sanatin 20. yuzyil icracilari arasinda , hic suphe yok ki thug love isimli basarili (!?) arkadasimiz on plana cikar."ben esprilerimi futursuzca yapayim da , olen olur , kalan saglar bizimdir" felsefesinden hareketle bizi gulduren , guldururken dusunduren* bu sanatcinin eserlerinin devamini beklememekteyiz.(bkz: ilahi thug love) basligi altinda ise genel olarak sanatci hakkinda bir fikir edinebileceginiz guzide yorumlar bulunabilir.
(user fault, 15.01.2003 15:05)
(bkz: laf espirisi)
(eloy, 15.01.2003 15:08)
iğrenç espri yapma sanatı, çok kaliteli espriyi her zaman yapamayan, ancak espri anlayışı ileri seviyede olan kişilerin icra etmesine uygun bir sanattır. bir ressamın resim yaptığını bilmesi gibi, iğrenç espri yapan kişi de esprinin "iğrenç" olduğunu bilmek durumundadır. etrafında iğrenç espriye mahal veren herhangi bir durumda, hatta herhangi bir zamanda iğrenç espriyi patlatmalıdır. peki o zaman espri özürlü kişilerden farkı nedir? esprinin iğrenç olduğunu bilmesi ve bildiğini bildirmesidir. zaten insanlar gülüyorsa iğrenç espriye değil, esprinin iğrençliğine gülüyor demektir. iğrenç espri yapma sanatı, iğrenç esprilere karşı yapılmış bir çeşit ironidir.
(billy shears, 01.08.2003 10:33)
bu sanatın başarılı temsilcilerinden biriside ayrılsak da beraberiz adlı dizideki gürbüz isimli karakterdir.
(changes, 01.08.2003 10:37)
sozlugumuzde genel kabul gormu$ lokasyon olarak, bolca miktarda:
(bkz: ilkokul 3 esprileri)
(delikan76, 01.08.2003 10:39)
kağıt katlama sanatı, çiçek düzenleme sanatı, ağaç kesme sanatı, açık havada sonsuza dek yürüme sanatı ve benzerlerinin yeterli olmadığını düşünen manyak japonun son icadı.
(kaamos, 01.08.2003 11:01)
bir ornek :
adamin birinin kulagi atiyormus. doktora gitmis. doktor atmamasi lazim demis. adam hayvan dukkanina gidip at mamasi istemis. herkes gulmus. bunun uzerine yine ayni doktora gitmis. doktor bey at mamasi almak istedim gulduler dalga gectiler benimle demis. doktor gulmemeleri lazim demis. bunun uzerine adam cicekciye giderek...
(semsiye, 01.08.2003 11:07)
igrenc esprileri igrenc oldukarini bile isteye yapiyorsaniz, bu sanati icra edebilmek yetenek ister. bu tip espriler kimisini gulmekten, kimisini tiksinmekten yerlere yuvarlar, ama monotonlugu dagitmak ve sıkıcı durumlari kurtarmak icin idealdirler...
(arundati, 01.08.2003 12:55)
gerçekten bir sanattır bu. çünkü bazılarının gerçekten üzerinde düşünülmüştür. fakat tabi ki üzerinde düşünülmesi durumu değiştirmez, espri yine soguktur, kötüdür. ilk duyulduğunda hiç bir tepkide bulunulmaz fakat bir süre sonra insanın sinirleri bozulur ve gülmeye başlar.
(bill cleandon, 05.11.2003 16:54 ~ 16:56)
genelde misilleme yapmak için bireyin geliştirdiği sanattır ama bir süre sonra bağımlılık yapar. iyi ve ve iğrenç espri ayırtedemez hale gelinir
(thex, 05.11.2003 17:40)
iğrenç espiri sanatı, sanat için değil toplum içindir. iğrenç espiri sanatçısının etrafında ne kadar çok insan varsa yapılan espiri de o kadar doyurucu olacaktır. ayrıca eğer yapılan espiriyi karşı taraf anlamamışsa kesinlikle açıklanmamalıdır, yoksa espirinin anlamı kalmaz. iğrenç espiriler önceden düşünülmüş, hazırlanmış şeyler olmamalıdır, bu durumda espirinin yapmacık ve zorlama olduğu çok belli olur ve rahatsız edicidir. gerçek iğrenç espiri anlık yapılanlardır. o espiri sadece o an içindir, başka bir ana uydurulamaz. espiriyi özel kılan da budur. güzel bir iğrenç espiri* birden fazla kelime ve anlam hilesini bir arada barındırmalıdır. böylece karşıdaki espiri mağduru kişi bir komboya mağruz kalır ve yarattığı bu etki espiri sahibi tarafından büyük gurur kaynağı olur. unutulmamalıdır ki iğrenç espiri sanatçılarının espirileri karşıdaki insanları ne kadar çok afallatır, onlarda mavi ekran çıkmasına sebebiyet verir ve o insanlardan ne kadar çok tepki alırsa, o sanatçılar da o kadar yücelirler ve bir sonraki espirilerine daha emin adımlarla ilerlerler.
axi_welet
02-06-2004, 20:04
madem burası geyik muhabbeti yeri oldu alın bunlarda benden.arkadaşlarınıza yaparsınız bu şakaları.
Ben her şeyi düşünürüm demek ki ben tefalim.
Ceren'in sana selamı var.
- Hangi Ceren'in?
- Tencerenin !
Ben Aydan şener-Bende Dünyadan Ali.
Tomi'nin annesi kimdir? -Anatomi
YoL_GezeR
02-06-2004, 20:46
Ceren'in sana selamı var.
- Hangi Ceren'in?
- Tencerenin !
hatta pencerenin:D
zuahhaha kopuyoruz bu thread da :D :D :D :D :D :D
YoL_GezeR
02-06-2004, 20:54
kopalım arkadaşlar kopalım :D
YoL_GezeR
03-06-2004, 18:36
Kusura bakma birader, seni birine benzettim.
-Olabilir, babam çok gezermiş...
Bir kazan varmış. Bu kazan çok iyi dans ediyormuş. Acaip oryantal yapıyormuş. Muhteşem kıvırıyormuş. Bu kazana ne denir?
- İyi oynayan kazansın...
Adım Thomas, bana komaz...
Mikim kadar boyu var, türlü türlü huyu var.
Em tv em de radyo dinliyoz be...
Bu sokağın eski adını biliyor musun?
-Hayır...
-Sana Yağlı Sokak...
Kebapçıda sen istemediğin halde acı koymuşlar. Ehehe... Kıyıcı
Ey ruh, geldiysen 3 kere vur.
-Dıt dıt dıııt...
- Aradığınız ruh yanlıştır, lütfen fincanı kapatıp tekrar arayınız.
Türksat uydusu yörüngeden çıkmış, sana girmiş! Uhehuhe!...
Aslı'yı sevdi Kerem
Dağları deldi Kerem
Aslı vermedi ki bi kerem
Ben böyle aşkı sitedem...
Ne bakıyon lan! Tren karşı tarafta!...
bitane de benden olsun bari;
bağırsak kurtları bağırsakta yaşarlar bağırmasakta:D:D:D
axi_welet
04-06-2004, 12:17
buda haylaz öğrenci marşı.
Korkma kim seni sınıfta bırakacak
Sanmaki herkes sınıfta kalacak
Karnede üc zayıftan aşağı olmayacak
O birler senindir senindir ancak
* * *
Verme kurban olayım öyle notları
Yetmedi yediğimiz dayaklar
Elbette bir gün bu notlarda bayatlar
Hakkıdır kopya çeken öğrencinin hürriyet
* * *
Ben ezelden beri zayıf aldım , yine alırım
Hangi hoca beni okuldan atacakmış şaşarım
Kükremiş aslan gibiyim,karneyi yırtarım atarım
Yırtarım karneyi evden kaçmam, atılırım
* * *
Okulun etrafını sarmışsa bir telli duwar
Onun telleri gibi benimde kopyalarım var
Arkadaş korkma bizi sınıfta bırakmazlar
Öğretmen dediiin ,not defteriyle gezinen canavar
* * *
Arkadaş,öğretmenin gözünün içine bakma sakın
Siper et önündekini gözükme hocaya sakın
Doğacaktır sana vaadettiği notlar hakkın
Boşunamı bütün sene yalakalık yaptın
çok güzel yaaa kopuyoruz:D:D:D
YoL_GezeR
04-06-2004, 18:34
axi welet bayıldım :D biz lisedeyken kendimiz bir marş yazmıştık ve öğretmen masasının üzerine asmıştık :D
axi_welet
04-06-2004, 19:21
imamhatip lisesine bir müfethiş gelmiş ve bir çocuğu kaldırıp sormuş;
-adın ne?
-fatih.
-o zaman fatihe'yı oku bakayım.
çocuk okumuş ve müfethiş başka bir çocuğu kaldırmış:
-senin adın ne?
-yasin ama arkadaşlar kısaca kevser derler
demiş :D :D :D
buda benden arkadaslar
Temel ve Maymun
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
kopmaya devam :D
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
hadi bendende bitane gelsin
Japon çocuk annesinden nasıl su ister? "Mataramasuko"
Aklıma geldikçe yazıyorum:D
Bir gün karşıyaka'da geziyorum. Hatırlarsınız "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" Yazılı reklamlar vardı. Galatasaraylı elemanın biride afişin üstüne şunu yazmış: "1 gün fenerbahçeli, 364 gün galatasaraylı" Koptum yaa yazıyı görünce
:D
SpEEd_dRiVeR
05-06-2004, 21:22
:D :D :D
Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır.
Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız..
Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yaşlı bir amca....
-Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek...
-Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 82 kadın, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek....
-Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek.
-Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız.
Sonuç: Yüzde 80 kadın, Yüzde 15 polis, yüzde 4 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahı...
-Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından ayar verir.
Sonuç: Yüzde 91 kadın, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek
-Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez!
Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 yunus...
http://www.mikser.com/sakagibi/images/kadin_sofor.jpg
YoL_GezeR
07-06-2004, 14:23
Aklıma geldikçe yazıyorum:D
Bir gün karşıyaka'da geziyorum. Hatırlarsınız "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" Yazılı reklamlar vardı. Galatasaraylı elemanın biride afişin üstüne şunu yazmış: "1 gün fenerbahçeli, 364 gün galatasaraylı" Koptum yaa yazıyı görünce
valla bayıldım ha ha:D :D :D adam doğru yazmış ama bir gün fenerli olmak bile insanı intihar etmeye iter be :d
Yalnız eleman lafı iyi koymuş reklamın üzerine. Bi tane de fıkra yazayım:
Adamın biri ölür. Yukarıda günahlarına bakarlar "EŞİT". Melekler adama sorarlar sevaplar ve günahlar eşit nereye girmek istiyorsun cennete mi? cehenneme mi?. Adamda bunun üzerine her ikisini de görmek istediğini ve ondan sonra karar vermek istediğini söyler. Cennete bakar, çok sakin herşey beyaz vs. adamın bu pek ilgisini çekmez. Cehenneme bakar, çok güzel! ruhlar deli gibi dans edip kafayı çekiyorlar hep arkada club müzik falan. Adam hemen meleğe cehennem der. Melek sorar eminmisin? Adamda eminim der. Melekte adamı cehenneme yollar. Adam girmesiyle beraber etrafını ateşler sarar bir anda acı çekmeye başlar. Oradaki zebaniye sorar. Benim girmeden önce gördüklerim neydi? zebani hemen cevap verir. "DEMOYDU O DEMO"
YoL_GezeR
08-06-2004, 15:20
Tiryakinin Drami
Adamin biri eczaneye gitmis ve bir adet prezervatif istemis.
- On ikilik paket halinde, demis tezgahtaki kiz, tek vermiyoruz.
- Olsun, bir tane ver, paketin toplam fiyatini ödeyeyim.
- Niçin ama, diye sormus kiz.
- Birakmaya çalisiyorum da...
YoL_GezeR
08-06-2004, 15:21
Temel ve Kraliçe Elizabeth
Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyul-
maktaymis. Merak edip sormus. "Hemserim bu top atislari neyin nesi?" diye.
Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis.
Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine
sormus bir baskasina "Bu top atislari neden?" diye. Ayni cevabi alinca
söylenmis: "Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"
axi_welet
09-06-2004, 16:45
abi bence "prezervatif" vb. şeyler yazma.sizce bir sakıncası felan var mı bilmiyorum ama bence yazılması doğru değil.
YoL_GezeR
09-06-2004, 18:38
Bununlar doğal şeyler bence. Avrupa birliğine bence bu düşünceyle girilmez.Bu kelimenin kötü bir kelime olmadığını düşünüyorum.Kötü bir kelime olsa eczanelerden insanlar kolaylıkla isteyemezler.
YoL_GezeR
09-06-2004, 18:46
Pazarlik Payi
Küçük Kayseriliye hocasi sormus :
- Alti kere alti?
- Otuz dokuz.
- Otur, sifir.
Arkadasi sorar :
- Bildigin halde neden otuz dokuz dedin?
- Pazarlik edecektim, anlamadi...
YoL_GezeR
09-06-2004, 18:48
Banka Soygunu
Temel ile Dursun Amerika da yasarlarken paralari bitmis ve bir banka soymayi
kafalarina koymuslar. Gece yarisi olmus, Dursun ve Temel kapilari açip içeride
kasalari aramaya koyulmuslar. Temel bir kasa görmüş, açmislar ve içinden bir
kase muhallebi çikmis. E bu kadar ugrastik bosa gitmesin demisler ve bunu
Temel afiyetle yemis. Daha sonra bir kasa daha görmüsler ve onu da açmislar
bir kase muhallebi daha. Bunu da Dursun yemis. Tabii ikisi de sasirmis koca
bankada nasil para olmaz diye ve orayi terk etmisler.
Ertesi gün gazetelerde manset : "Dünyanin en büyük Sperm Bankasi soyuldu!..
YoL_GezeR
09-06-2004, 18:50
Pilot Temel
Pilot Temel telsize var gücüyle bagiriyordu :
- "Ula, sag motor bozuldu. Düseyrum, düseyrum. Meydey düseyrum. Kule düseyrum."
Kule hemen cevapladi :
- "Mesaj anlasildi. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin."
Temel gayet ciddi :
-"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk."
YoL_GezeR
09-06-2004, 18:52
Fare misin Yoksa Insan mi?
Adamin biri kendini fare zannettigi için akil hastenesine düsmüs. Tedavisi
bittikten sonra doktor sormus. Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?
Deli : Fare olur mu doktor bey ben bir insanim.
Doktor : O zaman artik gidebilirsin iyilestinartik demis. Deli kapidan çikmis
ve imdaaaaaat diye bagirarak tekrar içeri girmis doktor ne oldu demis...
Deli : Bir kedi gördüm de ondan korktum demis.
Doktor : Sen hani sen artik kendini bir fare zannetmiyordun demis.
Deli : Ben fareolmadigimi biliyorum da kedi nerden bilsin demis...
baba çok iyi bunlar yaa. Temel Fıkralarına bittim!
YoL_GezeR
11-06-2004, 21:30
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
YoL_GezeR
11-06-2004, 21:31
Temel ve Maymun
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"
SpEEd_dRiVeR
16-06-2004, 12:25
http://www.trabzonspor.org.tr/mpeg/acilis/astonvillamac.zip
gerçekten çok komik 1990 yılında galiba Trabzonspor Aston Villa ile uefa cup mücadelesi ederken maç deplasmanda (ingilterede) oluyr avni aker'e spiker maç bilgisi veriyor...dinleyin derim çoooook komik :D :D :p :eeeeyoo:
YoL_GezeR
18-06-2004, 14:02
beyler size türk usulü bir resim bittim valla
OrienXenophan
18-06-2004, 17:03
Abi Allah akil fikir versin bize:)
Cafe de 8 kisi var hepsi yerde surunuo
puhahahah
YoL_GezeR
18-06-2004, 17:07
:D :D ee konun başlığında dedik bayılmak için hazır olun diye :D :D :D
SirWilliam
19-06-2004, 15:53
Abı cok guzel esprıler ozellıkle Yol_Gezer ın yolladıgı muthıs
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:02
Abı cok guzel esprıler ozellıkle Yol_Gezer ın yolladıgı muthıs
Yol_GezeR değil YoL_GezeR şaka şaka :D ismim gürkan böyle daha kısa oluyor. Onu gördüğümde zaten yıkıldım onu yollayana kadar yerden kalkamak için çok uğraştım :) ondan daha güzel resimeler var ama bir türlü koyamıyorum çünkü resim yollama haznem dolmuş silmek istiyorum silinmiyor. Ufo gerçeği kilitlendiği için silemiyorum. nasıl yapacam bilmiyorum
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:30
Gösterdim
Kralın bir atı varmış. Bu at çok üzgünmüş ve hep ağlarmış. Atının derdine çare arayan kral, ülkeye haber salıp "atımın sağlığını yerine getireni zengin ederim" demiş. Nice doktorlar, paytarlar gelmiş ama faydasız.. Olayı duyan Nam-ı Kemal hemen kralın yanına gitmiş: - "Ben bu işi yaparım" demiş. Kral: - "Ama nasıl olur, nasıl yaparsın" demiş. - "Boşver onu, sen paradan haber ver" demiş Kemal. Neyse anlaşmışlar sonunda ve Namık Kemal atın yanına gidip kulağına birşeyler fısıldamış. Birden at gülmekten kırılmaya başlamış. Namık Kemal parasını almış, kral da mutlu olmuş. Aradan 1-2 ay geçmiş. At gülmekten yemek yiyemiyormuş. Kral Namık Kemali tekrar çağırmış: - "Bu ata birşeyler oldu ama sıkıldım artık, bunu eski haline getirirsen sana daha çok para veririm" demiş. Atın yanına giden Namık Kemal kısa sürede geri dönmüş. At ise eski halini almış ve başlamış hüngür hüngür ağlamaya. Kral dayanamayıp sormuş: - "Nasıl güldürüp ağlattın be adam?" - "İlk seferde, benimki seninkinden büyüktür, dedim, gülmeye başladı." - "Ya ikincisinde?" - "Çıkarıp gösterdim."
YoL_GezeR
19-06-2004, 16:32
Eski Araba
İki tane çiftçi; biri Adanalı diğeri Kayserili, sohbet ediyorlarmış; bu arada haliyle zenginlikleriyle övünüyorlar.. Adanalı başlamış : - "Bizim orda sabah güneş doğmadan biniyoruz arabaya, akşam oluyo biz hala çiftliğin öteki ucuna yetişemiyoz" demiş... Kayserili de bunun üzerine: -Yav bizim de vardı öyle eski bi arabamız, ama geçenlerde satıp yeni modelini aldık...
SirWilliam
19-06-2004, 23:22
Yol_GezeR değil YoL_GezeR şaka şaka :D ismim gürkan böyle daha kısa oluyor. Onu gördüğümde zaten yıkıldım onu yollayana kadar yerden kalkamak için çok uğraştım :) ondan daha güzel resimeler var ama bir türlü koyamıyorum çünkü resim yollama haznem dolmuş silmek istiyorum silinmiyor. Ufo gerçeği kilitlendiği için silemiyorum. nasıl yapacam bilmiyorumO ne ufo mufo bize ters ya... :D
YoL_GezeR
22-06-2004, 19:55
İneğin kıymeti;
Köylü ineğini satmak üzere kasabaya inmiş. Ama pazardan pazarlıktan anlamadığı için bir tellal tutmuş. Tellal atıp tutmaya, bağırmaya başlamış: -"Gel vatandaş, gel! Bu inek günde 60 kilo süt verir, sabana da koşarsın, gübresini de kullanırsın. Her sene 5 dana doğurur!" Tellal bunları bağırırken köylü yanına gelir: -"Hemşerim kusura bakma, ben ineğimin bu kadar kıymetli olduğunu bilmiyordum. Vazgeçtim satmaktan..."
YoL_GezeR
22-06-2004, 19:57
Coni
Temel bir kurt köpeği almış ve mükemmel eğitmiş. Adı Coni'ymiş. Coni, Temel'in her söylediğini anlayabiliyormuş. Hatta telefona bile bakabiliyormuş. Temel bir gün evi aramış. Coni açmış telefonu... - "Ula Coni sen musun?" - "HAV" - "Fadime evde mu?" - "HAV" - "Başka kimse var midur?" - "HAV" - "Ula kaç kişi vardur?" - "HAV HAV" - "Ne yapiyiler" - "EHE EHE EHE" - "Ula ne zamandan beri yapiyiler" - "AUUUUUUUUUUUUUU"
YoL_GezeR
22-06-2004, 19:59
AIDS'li misin?
Sarışının birisi erkek arkadaşıyla seks yaparken sorar: - "Sende AIDS yok değil mi?" Adam "hayır" der ve devam ederler. Biraz sonra tekrar sorar: - "Gerçekten sende AIDS yoktu değil mi?" - "Hayır dedim ya. Hem niçin durmadan soruyorsun?" Sarışın cevaplar: - "İkinci kez yakalanmak istemiyorum da..."
YoL_GezeR
10-07-2004, 15:50
Adam doğru söylüyor :D :D
YoL_GezeR
10-07-2004, 22:46
Hiç bilgisayar karşısında böyle kaldınız mı? :D :D
SirWilliam
10-07-2004, 22:57
Coni
Temel bir kurt köpeği almış ve mükemmel eğitmiş. Adı Coni'ymiş. Coni, Temel'in her söylediğini anlayabiliyormuş. Hatta telefona bile bakabiliyormuş. Temel bir gün evi aramış. Coni açmış telefonu... - "Ula Coni sen musun?" - "HAV" - "Fadime evde mu?" - "HAV" - "Başka kimse var midur?" - "HAV" - "Ula kaç kişi vardur?" - "HAV HAV" - "Ne yapiyiler" - "EHE EHE EHE" - "Ula ne zamandan beri yapiyiler" - "AUUUUUUUUUUUUUU"Gürkan abi benim eski nickim Coni-Vayt.
axi_welet
10-07-2004, 22:57
adam otura otura kök salmış artık...
SirWilliam
10-07-2004, 23:08
Adam bilgisayar basında ölücek :(:)
YoL_GezeR
25-07-2004, 18:58
http://www.motosiklet.net/video/Testkask.mpeg bence izlemeniz gerekli öğreneceğiniz çok şey var :D
YoL_GezeR
29-07-2004, 14:25
DUVAR YAZILARI :D
Love: aşk, Lavuk: aşık
SaçMALANMAZ taranır.
Bu sefer başladığım bir işi bitirec...
İnsanlar 'ikiye' ayrılır, ama ölürler!
Ayşe, eğer bu yazıyı okuyorsan aramızdaki herşey bitmiştir.(Erkekler Tuvaletinde)
Çalişmak eğlencelidir ama şimdi eğlenmenin sırası degil!
Aids virüsüde,ebola virüsü de maymun patentli. Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz..
Almış eline bir çiçek, "sevecek, sevmeyecek"
Ulan eşşoleşşek çiçek nerden bilecek..?
DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM.
Kabızlık Zaman Çalar , İshal ise Bekletmez...
İnsanlar üçe ayrılır: Saymayı bilenler, saymayı bilmeyenler.
Dünya'ya 2 farklı açıdan bakma yeteneğine şaşılık derler!
YoL_GezeR
30-07-2004, 20:09
Sinek ilacı :D :D
Offf bak bu muthıstı.
ya butur reklam yapan kısılere hakıkaten helal olsun.
urunu musterıye sevdırıyor :D
SpEEd_dRiVeR
30-07-2004, 22:30
harbiden müthişti.::D:D:
FATİH_ÖZ
06-08-2004, 15:45
Bir bilim adamı böyle olmalı :D :D :D
SpEEd_dRiVeR
06-08-2004, 15:46
bu ne abi bişey anlamadım....:D
FATİH_ÖZ
06-08-2004, 15:50
Hiç böyle bir arabanız oldumu :D :D :D
FATİH_ÖZ
06-08-2004, 22:17
kardeş okudukl arım çok güzel espirilerdi:D
FATİH_ÖZ
08-08-2004, 21:51
Bir kaç komik resimde ben yollayayım :D
YoL_GezeR
08-08-2004, 22:03
:D :D :D :D Resim mi işte :D
YoL_GezeR
15-08-2004, 18:48
http://img52.exs.cx/img52/6223/post-9-10924871921.jpg
http://img52.exs.cx/img52/2971/post-9-10924872641.jpg
http://img52.exs.cx/img52/5136/post-9-10924873441.jpg
http://img52.exs.cx/img52/2798/post-9-10924874131.jpg
http://img52.exs.cx/img52/7044/post-9-10924874931.jpg
YoL_GezeR
16-09-2004, 22:15
Bir kaç eski reklam :D
http://img86.exs.cx/img86/7161/kart51.jpg
http://img21.exs.cx/img21/6324/425683eski111.jpg
http://img21.exs.cx/img21/5576/rek811.jpg
http://img21.exs.cx/img21/2034/1051679211halbukis1.jpg
FATİH_ÖZ
23-09-2004, 11:32
http://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/r9.jpghttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/r13.jpghttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/opucuk.gifhttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/horoz.jpghttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/r12.jpghttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/r3.jpghttp://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/82.gifBUNLARDA YENİLERİ AMCAOĞLU
FATİH_ÖZ
23-09-2004, 11:36
bunlardayenileri
Cem Yılmaz'ın bir türlü vizyona giremeyen, G.O.R.A Filminden replikler:
-Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne?
-Mangal yakıyoz güzel kardeşim... Hapla olmaz ki bu beslenme işi... -Bilememişsiniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal söndürün...
-Delikanlı adama bişey olmaz...
-Houston bi problemimiz var?
-O zaman hep beraber tekrar edin:
"Eşhedüen laa ilahe.."
-Turkship IA22BC23 motorları kapattınız bi sorun mu var?
-Yok be Hostoncuğum... Jüpiter çekiyo... Zaten boşa aldım, fazla yakmasın alet...
-Alo Hustin benzin bitti napcam?
-Naptın lan o kadar benzini, içtin mi?
-Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yarıştım. Ama var yaa sana ne diyim, ne hızdı beee...
-Deme!
-Houston Challenger Houston... Ruslarla kenetlenmemize olanak yok... -Neden Challenger?
-Hanım kızıyor:"Burada kenetlendiğin yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo...
-Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!!
-Ne var, ne oldu?
-Haydar abiyi dövüyorlar, yetişin...
-Hustin...
Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatıyo herifler... Canımız sıkıldı... Dönüyoruz biz yaa...
-Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldığım VCD'nin ikincisi bozuk çıkmıştı da izleyemedim...
-Nerden aklına geldi şimdi?
-Kazım abinin kafasına bişiy yapştı da çıkaramıyoz bi türlü. O sebeple... -Hasss....
-Houston ilkyardım çantası nerdeydi ya?
-Yine ne b.k yediniz lan?
-Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin faunusunu.
-Houston..
-Efendim
-Vali Bey'e söyleyin yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm...
-Alooo Hüstin..
-Dinlemedeyiz, devam et...
-Abi salak Ahmet, mekiğin anahtarını içerde unutup çıkmış ay yürüyüşüne... -Eeee?
-Kaldık abi burada. Camı kırdım ben, telsize uzanabilmek için. Yani artık, içeri girsek de değişmiyor olay. Sonradan aklıma geldi cam kırılınca... Şey ölücee... (Hüstin görevlisi ofisteki basın sözcüsüne) -"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yaşamlarını yitirmişlerdir"
-Aynen bu metni yayınlıyosun... Hadi gözüm...
-Houston?
-Noldu Apollo... Apollo noldu?
-Aya inemiyoruz?
-Neden, modül mü bozuldu?
-Yok, Kültür bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... -Hass...tir o zaman...
YoL_GezeR
23-09-2004, 14:13
:D :D Coky46 o film vizyona girmedi herhalde keşke girseydi cem yılmaz hayranıyım Ama en çok beyazıt öztürk
YoL_GezeR
22-10-2004, 21:01
Tık Tık (http://movies.flabber.nl/Madonna.wannabe/) komik bir video size :D
YoL_GezeR
22-10-2004, 21:14
Meslek aşkıyla çalışan bir klimacı in Turkey
http://img49.exs.cx/img49/6852/onlyinturkey-klimaci1.jpg
YoL_GezeR
30-10-2004, 14:04
YTL'den sonra yurdum insani replikleri
"Ali'nin 3 YTL'si var. Ali parasinin altida biriyle
findik, sekizde ikisiyle gofret almisti. Ali'nin kaç YTL'si kalmistir?
A-aa bayildi çocuk..."
"Hakimin ben anlamam öyle 6 sifir falan... Bunun bana
3 milyar borcu vardi,elime 3.000 lira tutusturdu, ben de vurdum onu.
Pisman
degilim... Ne? 30 yil agir hapis mi? Bari 1 sifir atsaniz..."
"Hizlandirilmis 'bozuk para kullanimi ve TL'yi YTL'ye
çevirme kurslari'na hos geldiniz arkadaslar..."
"Evladim bak geldim 70 yasina... O zaman da biz kurus
kullanirdik, simdi de kurus kullaniyorsunuz. Demek ki neymis, tarih
tekerrürden ibaretmis."
"Kimse bize 'yeni' Türk Lirasi'ni dayatamaz. Biz
'eski' Türk Liramizi ve onun içindeki 6 sifiri seviyorduk. YTL'ye
direnecegiz.
Gerekirse Eski Türk Lirasi'ni sevenler olarak daga çikip orada hayatimiza
devam edecegiz."
"Ne demek maçtan evvel madeni paralarinizi topluyoruz.
Manyak misiniz kardesim? Eski Türk Lirasi'na göre 250 milyon para var
cebimde. Hiç hakemin kafasina atar miyim o kadar parayi?.."
"Hirsiz var diyorum memur bey, parami yatirdigim banka
bizatihi soyguncu çikti. Dün bankada 2.5 milyar liram varken bugün bir
de baktim ki 2.500 liram var. Hortumlamislar parami..."
"Ahhh evladim ahhhh... Bizim zamanimizda tuvalet 1
milyon liraydi. Simdi bu parayla Bogaz'da yali aliniyor. Hey gidi heyy...
Bilemedik o günlerin kiymetini bilemediiik..."
"Hapisten çiktim. Mutlu mesut evime geliyorum. Bi
baktim yerde 100 bin lira. Almadim tabii. 100 bin lira için egildigime
deymez. Aaaa çocuklar niye agliyorsunuz. O ne hanim bayildi? Ne oluyor
ya?
YTL de ne? Anlatin ulaaan!!"
YoL_GezeR
31-10-2004, 13:09
Gora nın replikleri
- Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne?
l Mangal yakıyoz güzel kardeşim. Hapla olmaz ki bu beslenme işi.
- Turkship IA22BC23 motorları kapattınız, bi sorun mu var?
l Yok be Hostoncuğum, Jüpiter çekiyo.. Zaten boşa aldım, fazla yakmasın alet. Houston, Challenger Houston..
- Ne var lan?
l Ruslarla kenetlenmemize olanak yok.
- Neden Challenger?
l Hanım kızıyor: 'Burada kenetlendiğin yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen' diyo...
l Hustin.. Mars'ta hayat yok abi.. 9 dedin mi yatıyo herifler. Canımız sıkıldı.. Dönüyoruz biz yaa.
l Hüstin, ilk yardım çantası nerdeydi ya?
- Yine ne b.k yediniz lan?
l Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin fanusunu.
l Hüstın.
- Efendim.
l Vali Bey'e söyleyin, yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm..
l Hüstın?
- Noldu Apollo.. Apollo noldu?
l Aya inemiyoruz?
n Neden, modül mü bozuldu?
lYok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
l Houston, bi problemimiz var?
- O zaman hep beraber tekrar edin: 'Eşhedü en laa ilahe..'
WarsteineR
01-11-2004, 00:37
ahahha çok komik yaw bunnar:D :D :D
YoL_GezeR
09-11-2004, 17:35
http://www.bulgaro.com/download/fil...lomontatore.zip (Mutlaka ama mutlaka izleyin)
http://www.bulgaro.com/download/filmati/Toilet.zip (tuvaletler de neler olup bittiğini biliyor musunuz? )
http://www.bulgaro.com/download/filmati/badile.zip (acayip komik)
http://www.bulgaro.com/download/filmati/superdolore.zip (bu da müthiş düşünmek istemiyorum)
http://www.bulgaro.com/download/filmati/headbrake.zip (tugla mı kırıyor yoksa kafa mı belli değil)
http://www.bulgaro.com/download/fil...ssVenezuela.zip (tatata taamm Bayan Venezuelaaa)
YoL_GezeR
19-11-2004, 11:34
http://www.lazland.com/testis/ Zekanızı bir ölçün bakalım. Ne kadar zekisiniz :D
YoL_GezeR
29-01-2005, 15:27
P = Pilotun ariza bildirimi. S = Tamir bakimcinin tamir sonrasi notu.
---------------------------
P: Sol iç tekerlegin kismen degistirilmesinde fayda var.
S: Sol iç tekerlek kismen degistirildi.
P: Test uçusu OK, fakat otomatik inis biraz sert.
S: Bu uçakta otomatik inis sistemi yok.
P: Kokpitte bir sey gevsemis.
S: Kokpitte bir sey sıkıştırıldı.
P: Ön camda ölü böcek var.
S: Canli böcek siparis edildi.
P: Otomatik pilotu sabit yükseklikte uçusa ayarlayinca dakikada 100 metre alçaliyor.
S: Böyle bir problem gözlenmedi. (uçak yerdeyken test edilmis)
P: Sag tekerlek hidroliginde yag kaçagi oldugunu gösteren bir yag birikintisi var.
S: Yag birikintisi temizlendi.
P: DME'nin volümü inanilmayacak kadar yüksek.
S: DME'nin volümü inanilabilir seviyeye ayarlandi.
P: Gaz manivelasi kilitleri kapatilinca manivela yerinden oynamiyor.
S: Kilitler zaten o ise yarar.
P: IFF çalismiyor.
S: IFF, OFF konumundayken asla çalismaz.
P: Sanirim camda çatlak var.
S: Sanirim haklisin.
P: 3 numarali motor kayip.
S: Biraz arastirinca motorun sag kanatta takili oldugu anlasildi.
P: Lövyeyi ileri itince uçak saçmaliyor.
S: Kendine çekin düzen vermesi, dogru dürüst uçmasi ve ciddi olmasi için uçaga ihtar verildi.
P: Radardan miriltilar geliyor.
S: Radar havlamasi için yeniden programlandi.
P: Kokpitte fare var.
S: Kedi install edildi.
YoL_GezeR
29-01-2005, 15:46
İnsan soyunun maymundan geldiği teorisi nasıl çıktı :D
http://img154.exs.cx/img154/3117/darwincien8vj.jpg[/
SpaceWalker
12-03-2005, 16:01
Amerika'da koyu dindar dört kadın, bir yandan kahve içiyorlar, bir yandan
sohbet ediyorlardı.
Birinci kadın, oğlundan söz açtı; "benim oğlum rahiptir" dedi. "Bir topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine 'peder'der."
İkinci kadın da kendi oğlundan söz
etti:
"Benim oğlum ise papazdır"
dedi. "Bir topluluğa girdiğinde
onu gören herkes kendisine,
'Aziz Peder'der."
Üçüncü kadın da oğluyla övündü: "Benim oğlum
ise kardinaldir" dedi. "Bir
topluluğa girdiğinde onu gören herkes kendisine
'Yüce
Aziz'der.
Üç kadın oğullarıyla övünmelerini bitirdikten
sonra,dördüncü kadını dinlemeye
hazır olduklarını belirtmek için
gözlerini ona diktiler, beklemeye başladılar.
Fakat dördüncü kadın konuşmuyor, büyük bir
keyifle kahvesini yudumluyordu...
İlk üç kadın bir ağızdan sordular: "Ya
senin oğlun?"
dediler.
"Sen de söz etsene
oğlundan..."
Dördüncü kadın, kahvesinden son
yudumunu aldıktan sonra ağır ağır konuşarak
oğlunu anlatmaya başladı:
"Benim oğlum 1.85 boyunda, dalgalı siyah saçlı,ela gözlü, geniş omuzlu, atletik yapılı, son
derece şık giyinen ve 29 yaşında olmasına karşın çok zengin
bir kişidir" dedi.
"Bir
topluluğa girdiğinde onu gören
tüm kadınlar birbirlerinin
kulaklarına eğilirler
ve
'AMAN
TANRIM' derler".
SpaceWalker
12-03-2005, 16:14
ATALAR DA YANILIR
Atalarimizin ikilemi ....Atalar da yanilabilir :))
1. "damlaya damlaya göl olur" --- "tasima suyla degirmen dönmez"
2. "iyi insan lafin üstüne gelir" --- "iti an çomagi hazirla"
3. "harama el uzatilmaz" ---"üzümü ye bagini sorma"
4. "fazla mal göz çikarmaz" --- "azicik asim agrisiz basim"
5. "kervan yolda düzelir" --- " balik bastan kokar"
6. "söz gümüsse, sükut altindir" --- "sükut ikrardan gelir"
7. "harama uçkur çözülmez" --- "güzele bakmak sevaptir"
8. "iki gönül bir olunca samanlik seyran olur" --- "iki çiplak bir hamama yakisir"
9. "bülbülün çektigi dili belasi" --- "bilmemek ayip degil sormamak ayip"
10. "esege altin semer vursan da esek yine esektir" ---"ye kürküm ye"
11. "egri otur dogru söyle"--- "dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"
12. "düsenin dostu olmaz" --- "dost kara günde belli olur"
13. "ava giden avlanir" --- "atin ölümü arpadan olsun"
14. "erken kalkan yol alir " --- "acele ise seytan karisir"
15. "birlikten kuvvet dogar" --- "körler sagirlar, birbirlerini agirlar"
16. "tatli dil yilani deliginden çikarir" --- "lafla peynir gemisi yürümez"
17. "gün ola harman ola" ---"persembenin gelisi çarsambadan bellidir"
18. "ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol"
--- "hocanin dedigini yap, yaptigini yapma"
19. "iyilik yap denize at" --- "merhametten maraz dogar"
20. "zararin neresinden dönülse kardir" ---"gelen gideni aratir"
21. "yüzü güzel olanin huyu da güzel olur"---"yüzü güzel olani degil huyu
güzel olani sev"
22. "akil akildan üstündür" --- "aklin yolu birdir"
23. "el elden üstündür" --- "alet isler el övünür"
24. "aci patlicani kiragi çalmaz" --- "yasin yaninda kuru da yanar"
25. "zorla güzellik olmaz" --- "zora daglar dayanmaz"
26. "öfke baldan tatlidir" --- "öfke ile kalkan zararla oturur"
27. "isleyen demir isildar" --- "işleyen alet aşınır"
28. "fazla mal göz çikarmaz" --- "azi karar çogu zarar"
29. "insan kiymetini insan bilir" --- "insanoglu çig süt emmis"
30. "anasina bak kizini al, kenarina bak bezini al"
---"bes parmagin besi birbirine benzemez"
31. "olmaz olmaz deme, olmaz olmaz" --- "is olacagina varir"
32. "eski dost düsman olmaz" ---"güvenme dostuna saman doldurur
postuna"
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.