PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Pazar İzmir Formula 10 Temmuz

orbay
06-07-2005, 15:20
Arkadaşlar ben daha bu işte yeniyim eğer hafta sonları böyle aktiviteler yaparsak çevremizi genişleteceğimizi düşünüyorum hem çoğu kişinin de merakını gideririz yeni başlayanlar benim gibiler sizlerden öğrenecekleri çok şey bu sayede öğrenebilirler ben bu pazar toplanmayı düşünüyorum sizce nasıl?:fifufifu:

mydiz
06-07-2005, 17:26
ben bulusmak isterim benim icin pazar gunu uygun seve seve gelirim :)

rchine
06-07-2005, 21:39
buluşma yeri formula model pisti mi diye düşünüyorsunuz, uygun olursam bende gelmeyi düşünüyorum. Orada sadece üyeler kullanıyor yazmıştı bi arkadaş, herkese uyan bi yerde buluşalım, kıdemli izmirlilerden hiç ses seda çıkmıyor.

cguckan
06-07-2005, 22:23
buluşma yeri formula model pisti mi diye düşünüyorsunuz, uygun olursam bende gelmeyi düşünüyorum. Orada sadece üyeler kullanıyor yazmıştı bi arkadaş, herkese uyan bi yerde buluşalım, kıdemli izmirlilerden hiç ses seda çıkmıyor.

Valla kardeş ses çıkaracak gücüm kalmadı. Annem ameliyat oldu ona bakmak durumundayım. Şimdi babam varken evde bir girdim anca foruma. Yoksa seve seve! Geçen sene buluşma için bir taraflarımı yırtıyordum. Sitede İzmir'li yoktu. Şimdi ise İzmir'li kaynıyor ama şu an benim için annemin durumu tabiki ağır basıyor:D Ama belli olmaz yaparsanız buluşma tanışmaya gelebilirim sizinle.

rchine
06-07-2005, 22:36
geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm gerçekten:( bir an önce iyileşmesi dileğiyle

orbay
06-07-2005, 23:46
walla ben marmariste oturuyorum ama ayda en av 9-10 defa gelirim izmire geçen geldiğimde tarihini hatırlamıyorum araba pisti böştu dhasonra birdaha geldiğimde bitane adam arabası ile test yapıyorduyani kimse yoktu bitek adam vardı bide arkadaşları yani pist in sadece üyeler için olması biraz saçma değilmi bence

cguckan
07-07-2005, 00:40
Abicim Türkiye Burası! Parayı bastırdın mı heryere girersin:D

rchine teşekkür ederim. Allah'tan düzeliyor annem. Ne kadar çabuk düzelirse o kadar çabuk aranızda olucam buluşmalarda.

mydiz
07-07-2005, 13:14
cguckan geçmiş olsun, acil şifalar, ben izmiri bilmiyorum arkadaslarda kolay bulunabilir bir yerde olsun birde herkesin girebilecegi bir yer olsun.. Liste ve frekans listesini nasil oluştururuz?

SpaceWalker
08-07-2005, 01:46
Wala buluşulacak pistin yerinin güzel bir tarifini verin gün saat fln.
27.045.

rchine
08-07-2005, 08:52
Pistin yerini bende tam bilmiyorum, zaten çok yavaş ilerliyor kimse yok, bi buluşma olacak mı ? olmadı nerede sürüyorsunuz ben oraya geleyim ne öğrensek, kimle tanışsak kar :) Valla ben sabah 9-10 gibi karşıyaka sahile kaykay rampalarının oraya gidiyorum, orda sürüyorum, böyle kimseden haber gelmezse yine orda olucam.
spacewalker - 27.045
rchine - 27.095

mydiz
08-07-2005, 19:15
Ben aliagada yeni yapilmiş bi asfalt var bi sporsalonunun yanında fazla işlek degil oradayım duz bir yer .. bayada uzun.. orada takiliyorum daha oncede dediğim gibi ben izmire 70 km uzaktayım, ama nereyi derseniz kabulum gelirim dediğimiz gibi kiminle tanışsak kar :) şimdi 3 kişimi olduk ? Saat konuşalım bari? msnler yok mu
yahoo: mydiz
messenger: mydiz@hotmail.com

spacewalker - 27.045
rchine - 27.095
mydiz - 27.255 (tx)

vivacocha
08-07-2005, 21:14
eğer 15 inden sonra yaparsanız abim xibalba(ntc3) gelebilir belki.. keisn bişey demeyim ama.. ben pek yazmam forumada.. bence hem Can(cguckan) ın annesinin durumu belli olsun(geçmiş olsun) hemde belki abimde gelir.. genede kesin bişey söylemeyim gelemem derse bneim yüzümden plan bozulmasın..

cguckan
08-07-2005, 21:42
Arkadaşlar bu pazar kesinlikle yokum ben. Babam iş gezisine çıkıyor yarın. Evde kalmam gerekiyor:( Eğer yapıcaksanız birşeyler size iyi eğlenceler. Benim için de sürün. Nitro kokuları burnunuzdan eksik olmasın:):D:D

SpaceWalker
08-07-2005, 22:21
O zaman çok az bir rotar yapalım.1 yada 2 hafta ileri atalım.Benimde aslında kesin deil.
Peder arabayı verirse ki versede yolda kaybolurum,yada aydın abimin işi olmazsa o şekil gelirim.ama bütün çabamı harcıyacağım gelmek için.

rchine
09-07-2005, 10:45
Bir kaç hafta rotar daha uygun gözüküyor, ben gidebilrisem formula pistine gideceğim bugün yarın; hem yolu, durumu falan öğrenirim.

MSN yok mydiz (sanırım bi tek ben kaldım msni olmayan), ama kurunca sizi eklerim.

mydiz
09-07-2005, 14:53
rotar ligibi gozukuyoruz heralde... yarin butun izmirde elektrik ve su yok gibi bir soylenti var bileniniz var mı? :) evde durucaklar icin soyluyorum ???

SpaceWalker
09-07-2005, 18:57
Bak yaa hepimiz gelelim die diosun dimi :P

mydiz
10-07-2005, 14:26
ehehhehe :eyweyw: burada 12 ye kadar kesildi, izmirdeki arkadaslar malzemeleri nereden aliyorsunuz rcmart yada towers dan mı getirtiyorsunuz ? bana futuba 2pl + esc + servo paketi var izmir ici fiyat alabilirmisiniz (esc si 20 turn)

eee şimdi buluşma nezamana ben didime gidicem gitmeden bi bulussaydık yaf

gorkem
12-07-2005, 17:37
rchine abi bende ksk deyim bi ara biz sizinle buluşsak hazır sahilede geliomuşunuz hafta içi yada hafta sonu falanwalkera 35 ide merak ediyom imkanınız warsa onuda buluşmaya falan getirebilirsieniz seviniriz ben yeni gördüm bulşma olcagını bide cogumuzun msn var

gorkemkosar@hotmail.com

serhat 1915
21-09-2005, 19:12
Valla Karde^ Benn GeÇen Seneden Ber0 Modelc0g0m Izmirde Arabam Bozuk Olmasa Valla Gelirim Ama Sen Orda Beytoya Selam SÖyle