Orijinalini görmek için tıklayınız : Haziran Sayısında çıktığımız dergiler
100kmh2sn
02-06-2004, 14:29
Yeni sayılarını aldığım Max Tuning ve Car Plus Dergilerinde çıktık
AAAaaaa car plus ta bende varım..
aaa arabalar da benim arabalar :D
ya inanılmaz ya süper ya bu siteyi ve bu club ı kuran arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. ya böle dergilere fln çıkmak çok büyük bir gurur ya helal olsun başarılarınızın devamını diliyorum.
100kmh2sn
11-06-2004, 10:42
Otomobil Magazin dergisindede 1 sayfa çıktık.25 Nisan Autodrom buluşmamızın yazısı ve fotoğrafları var
daha nice dergilere arkadaşlar... inşallah model arabacılık Türkiyede çok iyi bir seviyeye gelir ve bazı şeyler değişir ileride. hadi hayırlısı....:)
YoL_GezeR
13-06-2004, 19:53
Otomobil Magazin dergisindede 1 sayfa çıktık.25 Nisan Autodrom buluşmamızın yazısı ve fotoğrafları var
Evet sükrü abi bende almistim o dergiyi orayi okuduktan sonra siteye üye olmustum yararli tabi meyada yayinlanmak. Çok güzel bir oratm gibi gözüküyordu orasi.
Medyanın önemi çok büyük... HAdi yeni yaşadığım bir olayı anlatayım...
Çarşıya inmiştim o gün, Migrosa gittim üzerimdede hobbyrc tshirt ü var. dergilere falan bakıyoruz arkadaşlar var. Ve bizim tanımadığımız bir grup daha var onlarda dergilere falan bakıyorlar otomobil dergisinde yayınlana buluşma makalesini okuyorlar. Bitanesi aa işte hobbyrc miş falan diyor, ötekide hee yaw ben girdim baktım güzel ortam falan diyor. Osırada bende yanlarında duruyordum çocuk tshırt ü okudu şaşırdı tabi. yaw arkadaş bakarmısın falan dedi sordu anlattık falan...
Yani hertürlü reklam bize yarıyor. dergilerde en önemlisi...
SirWilliam
19-06-2004, 23:53
Kaya abı sonucta reklam ztn...
bizde cikmisiz kuzen tel actida söledi Max tuningde :)
freeman1209
28-06-2004, 13:19
kaya sende herhalde ayaklı reklam gibi geziyorsuyn t-shirts le
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.