PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nikko bölümü

traxxas
11-07-2005, 00:22
sitede artık bır nikko bölümünün acılmasının ıyı olacagı kanaatındeyım
her ne kadar burası bır rc model sıtesı olsadada nıkkoda bır baslangıc seviyesı olrak bu sıteye daım edılmelı su anda burada nıkko ıle ılgılı sorular soruluyor cogu uymız ıse nıkkoyu sat model al dıyor fakat adamın malı durumunun yerınde olmayısı veya onu almıs olması modele gecısı 1 sene belkıde daha cok uzatıyor

neyse lafı cok uzatmadan nıkko ıle ılgılı rc elektıklı yerıne topic acılacagına nıkko bolumunde nıkko baslıgı acılsa daha mantıklı olur ayrıca nıkko ıle ılgılenen arkadaslar ıcınde hıc de fena olmaz

moderatörlerimizden ricamiz....

mydiz
11-07-2005, 00:40
bencede cok iyi olur moderator arkadaslar ilgilenirlerse, ozelliklebende bir nikko kullanıcısı olarak boyle birsey olmasını isterim

zaferr
11-07-2005, 00:48
Kesinlikle biz nikkocular için çok güzel bir başlangıç olur.Hem nede olsa bizlerde birer modelci adayıyız.Bu işe yanlış başlasakta doğrusunu sizler bize öğreteksiniz:ddd:

100kmh2sn
11-07-2005, 07:16
Arkadaşlar Nikko olarak bir bölüm açılması taraftarı değilim, sizlerde Nikkonun RC sınıfına girmeyen bir araç olduğunu biliyorsunuz hem bu işe yeni başlasakta doğrusunu sizler bize öğretecek diyorsunuz, doğru olan bölümün açılmamasıdır, başlangıcı yanlış yapan arkadaşlar olmuş olabilir , önemli olan diğer arkadaşlara yol gösterici olmak.Eğer bu bölüm açılırsa o zaman bu nikko furyası dahada artacak buda başlangıç için boşa zaman kaybı ve fazladan verilmiş para demek.Kısaca bölümün açılması doğru olmaz

viaconme
11-07-2005, 09:02
Şükrü ye katılıyorum...

yusufcetin
11-07-2005, 09:09
Aynen şükrü abiye katılıyorum.

Cydia
11-07-2005, 09:44
aynen katılıyorum
+1 ;)

M_tech
11-07-2005, 14:52
açılsın bence- nikkocular kendi aralarında takılır-yarış falan yaparlar dğerleriyle aradaki farkı görürler..

roadwarrior
11-07-2005, 15:20
Beni bu işe yeni başlayan biri olarak düşünürseniz, Nikko nun gereksiz bir uğraş olduğunu söyleyebilirim...TT-01 bile bence başlangıç seviyesi değil daha düşük bir araç....Nikko yu siz düşünün....

Yönetime Katılıyorum....

Lancer
11-07-2005, 15:43
Bölümün açılmasının nikko furyası başlatacağını düşünmüyorum.. Forumu okuyan bi kişi zaten neyin ne olduğunu az çok görebilir.
"Hangi Arabayla Başlamalıyım?" diye bi başlık da varken, "nikko" yazısı gördüm diye kimsenin nikkoya atlayacağını sanmıyorum..
Forumdan/siteden haberdar olup, araştırma yaparak nikko alan kaç kişi gördünüz? Alan varsa bile bunun ekonomik yetersizliklerden olacağı kanaatindeyim.
Ben bir nikko sahibi değilim ama bu arabalara "tü kaka" gözüyle neden bakılıyor anlamış değilim. Zaten kimse bunların gerçek bir model araba olduğunu söylemiyor.. Eğerki "nikko" kelimesi hoşunuza gitmiyorsa o zaman "Model sınıfına girmeyen diğerleri" vs şeklinde bi başlık açılabilir.. Bu tür başlıkların olmasının kime ne zararı olacak, doğrusu ben neden bu kadar çok tepki verildiğini anlayamıyorum..
İstesenizde istemesenizde aramızda nikko sahipleri var.. Ve olmayada devam edeceğini düşünüyorum...
Ayrıca böyle bir bölüm açılırsa eğer, orda kilitli bir başlık altında nikkonun ne olup ne olmadığını falan yazarsanız giren kişilerde zaten bilgi sahibi olmuş olur. Bence asıl böyle bir bölüm olmaması insanların yanlış karar vermesine neden olabilir. Ama yinede bir nikko sahibi olmak istiyorsa o onun bileceği iş..
Neyse çok uzattım galiba, afedersiniz :)

M_tech
11-07-2005, 16:22
Bölümün açılmasının nikko furyası başlatacağını düşünmüyorum.. Forumu okuyan bi kişi zaten neyin ne olduğunu az çok görebilir.
"Hangi Arabayla Başlamalıyım?" diye bi başlık da varken, "nikko" yazısı gördüm diye kimsenin nikkoya atlayacağını sanmıyorum..
Forumdan/siteden haberdar olup, araştırma yaparak nikko alan kaç kişi gördünüz? Alan varsa bile bunun ekonomik yetersizliklerden olacağı kanaatindeyim.
Ben bir nikko sahibi değilim ama bu arabalara "tü kaka" gözüyle neden bakılıyor anlamış değilim. Zaten kimse bunların gerçek bir model araba olduğunu söylemiyor.. Eğerki "nikko" kelimesi hoşunuza gitmiyorsa o zaman "Model sınıfına girmeyen diğerleri" vs şeklinde bi başlık açılabilir.. Bu tür başlıkların olmasının kime ne zararı olacak, doğrusu ben neden bu kadar çok tepki verildiğini anlayamıyorum..
İstesenizde istemesenizde aramızda nikko sahipleri var.. Ve olmayada devam edeceğini düşünüyorum...
Ayrıca böyle bir bölüm açılırsa eğer, orda kilitli bir başlık altında nikkonun ne olup ne olmadığını falan yazarsanız giren kişilerde zaten bilgi sahibi olmuş olur. Bence asıl böyle bir bölüm olmaması insanların yanlış karar vermesine neden olabilir. Ama yinede bir nikko sahibi olmak istiyorsa o onun bileceği iş..
Neyse çok uzattım galiba, afedersiniz :)

;oleeea: ;oleeea:

emu
11-07-2005, 16:49
+1 :eyweyw:

Walkman
11-07-2005, 16:53
Ben de Nikko bölümünün açılmasından taraftar diilim.Nikko lar oyuncak tır ''model'' diil.

traxxas
11-07-2005, 16:58
can zaten bızde onun soyluyoruz ya neden rc elektıklı bolumunde nıkko yazılıcagına nıkko bolumunde nıkko nun tartısılması cok daha ıyı olur vede neden nıkko furyası baslasınkı yane alan adamlar hıc olmassa burada sorulşarına cevap bulur vede kaynasırlar bence daha ıyı olmazmı

Lancer
11-07-2005, 17:10
Ben böyle bi başlığın; "Happy Birtday" başlığından daha işlevsel ve yararlı bi başlık olabileceğini düşünüyorum :D

Cydia
11-07-2005, 17:17
neden rc elektıklı bolumunde nıkko yazılıcagına nıkko bolumunde nıkko nun tartısılması cok daha ıyı olur vede neden nıkko furyası baslasınkı yane alan adamlar hıc olmassa burada sorulşarına cevap bulur vede kaynasırlar bence daha ıyı olmazmı

ben bunu biyerden hatırlıyorum ama :D

sene geçtiğimiz senelerde... :D yer eski forum.. ve forumda hararetli bi nikko tartışması var... konuyu açan üyemiz de babely :) ozamanlar bize nikkoların da rc sınıfına girmesi gerektiğini savunuyordu... tanıyormusun traxxas :D:D (iki üyenin adı da muratcan :) )

neyse şaka bi yana.. nikkolara biz modelciler pek sıcak bakamıyoruz...

neden ?? işte bu soruya bi cevap bulmak lazım :)

Cydia
11-07-2005, 17:20
Ben böyle bi başlığın; "Happy Birtday" başlığından daha işlevsel ve yararlı bi başlık olabileceğini düşünüyorum :D

doğum gününde bunu hatırlatırız :D:D

Lancer
11-07-2005, 17:23
Doğum günümde bana bi mountrainer hediye etmeyi düşünüyorsanız tabiki lafımı hemen geri alabilirim :D

mydiz
11-07-2005, 21:27
ben olayı hala anlamamış durumdayim.. yani neden nikko model degil ?? model diye neye deniyor ?? (arkadan itis, 100A esc + servo) bu arada nikkonun yeni modelide cıktı bildigim kadarı ile 4 ceker,
2.si zamanında nikko alanlar olabilir bende aldım.. 2. el almiştim uygun gelmişti.. butce vede bilgi ile alakalı, nikko furyasının baslıyacagına inanmıyorum, diger arkadasin dedigi gibi nikko nedir ne değildir sabit bir baslık altında toplana bilir, oylama yapsak nasil olur :D

M_tech
11-07-2005, 21:58
nikkoda iyidir başlangıç modeli için..

traxxas
11-07-2005, 22:45
tacı abı dedıklerınede cok halısın 2 sene oncesıne kadar bende nıkkocuyudum o zamanlar forumdada yazmıstım nıkkoyu neden rc den sayılmıyor dıye

fakat su anda nıkkoyu modelden saymıyoruz bende saymıyorum sadece alt bır baslık altında acılması ıyı olbılecegını savunuyorum tabıkı bu sitenin bilecegi birr sey ben kesınlıkle boyle olmalı demıyorum ama olursa fena olmaz dıyenlerdenım

isterseniz oyluyalım veya mesajların gıdısatına gore yorumluyalım veya gerek yoktur dıyıp bırakalım artık bundan sonra gıdısatı sıze bırakmamız en dogrusu

buyrun demekten baska bir sey gelmez elimizden :)

mydiz
11-07-2005, 23:47
;oleeea:;oleeea:;oleeea:;oleeea:;oleeea:
:dıkşın::dıkşın::dıkşın:

M_tech
12-07-2005, 00:10
bencede arıtık sitede oylama sistemni gecilsin- mesela brşey önerilsin- oylama sonucua göre karar verilsin. açılsın yada açıılmasın..

Cydia
12-07-2005, 11:57
hadi anketten devam...

Penny
12-07-2005, 12:35
BÖlÜmÜn AÇilip AÇilmamasi İÇİn HerŞey Ortada Oylara GÖre Belİrlenecek ;)

DjMucit
12-07-2005, 14:06
ilk arabam nikko ve modifiye yaptım rulman taktım motor değiştim en azından bişeler yapılabiliyor... belki bilmiyorsunuz ama nikko 4 wd araç çıkarttı 2 çekerler iptal artık nikkonun yaptığı sadece düşük maliyette model araba belli şeyler takılabilen araçlar en azından bir standardı var artık uyumlu birşey yapıyor
ve o tt 01 e model demeyen arkadaş ta şunu iyi bilsin ki muhammet abinin yapığını herkes biliyor (takip edenler ) biraraba bu kadar üğraşla ilgiyle zevkle modifiye olabilir herkesin zevki ayrı herkes yarışa katılmıyor unutmayın kimi sokakta sürüyor ve her araba da sokaklara uygun değil sizin kullandığınız yarış arabaları sokak ta yemez herkes bilir sokak arabalarıda pistte yemez tt 01 e laf göndermeyin herkesin kesesine ihtiyacına göre araç şaseleri var kim ne isterse onu alıyor nikko bile olsa burda ki topluluğun amacı model araba kullananların birbirine yardım etmek destek çıkmak olduğunu sanıyorum ,senin araban nikko la la ma ma laf deyip te milletin zevkini hevesini kırıp insanları üzmeyin iyi kötü birşeyleri var nikko da olsa tt 01 de olsa mtx 3 de olsa insanlar burda eğlenceli birşeyle uraşıyor.
burdaki çoğu insanın sigara içmediğini kahveye gitmediğini biliyorum bu insanları soğutacak şekilde konuşmayın bırakın iyi kötü uğraşsınlar yapabiliyorsanız satan kişilerden öneriler yapın şu fena değil bu güzel diye destek çıkın
ben arkadaşıma araba alıcam diye ne uğraş verdim karım bile yok sırf arkadaşım da bu işe atılın diye, arkadaşın arabasına tamir yaptım üretsiz nerde sizlerin bütünlüğü arkadaşlığı model ci olmak bumu sizleri saygıya anlayışa davet ediyorum bırakın insanları üzmeyi

MeksikAli
12-07-2005, 15:05
Evet arkadaşlar benim evet oyumla birlikte durumlar eşitlendi

uçarlar
12-07-2005, 15:13
artık deil:)

volkan_uzman
12-07-2005, 16:30
djmucit e katılıyorum.haklısın.bence önemli olan kişide olan arabanın markası yada modeli değil, kişinin bu işle ne kadar ilgili olduğudur.Kişiler en azından orda burda sürtmek yerine kendilerine güzel bir uğraş bulmuşlar.:igra:

Lancer
12-07-2005, 16:42
Anketten %25 evet oyu bile çıksa ben açılması taraftarıyım.. Kalan %75 okumasın o başlığı çok mu zor yanii? Açılan her başlığı takip etmek zorundamısınız? Bırakında insanlar birbirlerine yardımcı olsunlar..
Sinirlendirmeyin beni AAAAA :D
Şunu açıkca söylüyorumki; açılmasını istemeyenler "burası model sitesi o nedenle açılmasın" şeklinde bir cevaptan başka mantıklı bi yanıt vereceklerini sanmıyorum...
Ve bana göre böyle bir nedenle verilen "hayır" cevaplarıda bencillikten başka bişey değil.. Rahat bırakın bence insanları. Talep varsa, ilgilenende vardır.. Bırakın insanlar faydalansın..
Not: Bu mesajdan sonra forumdan ciddi ciddi banlanacağım hissine kapıldım, hadi hayırlısı :D
Ama napıyım yaa.. Böyle insanları görmezden gelerek, "açılmasın boşver!, ne halleri varsa görsünler.." şeklindeki yanıtlara dayanamıyorum...
Fazla sert çıktımsa özür dilerim :(

mydiz
12-07-2005, 17:33
Olay kimin ki daha buyuk yada kimin ki daha model olayı olmamalı bence, hepimizin icinde bir heves var ve o heyes dogrultusunda birseyler yapmak istiyoruz bir acidanda bakinca hepimizinki radyo kumandali dimi??? :p

ortak şeyi fazla olanları bir cati altında toplayıp dertlerine derman bulmalarını saglamak bence birazcikta olsa onlara yardımcı olur kanatindeyim

Dr. Mini-Z
12-07-2005, 18:09
Ben hayır diyenlere katılmıyorum. Nikko her ne kadar model araba olmasada direk oyuncak olarak yorumlanabilecek bir araçta değil iki arada kalmış model benzeri bir oyuncak araba desek çok doğru olur ve de rc işinin anaokulu gibi ki hem fiyatları model araçlara göre nisbeten uygun olduğundan yada kolay bulunduğundan hepimizin bir ara kullandığı araçlar. Model otoları kullanan arkadaşların ne kadar hakkı ise Nikko araçları kullananların da o kadar hakkıdır biribirlerinin tecrübelerinden yararlanmak ve birbirlerine yardım etmek bir şekilde paylaşımda bulunmak bu vesile ile ilkleri yapan bir site olarak anketin sonucunu beklemeden açın derim böyle bir bölümü.

Saygılar.

uğur
12-07-2005, 21:42
sanırım forumdan biraz geri kalmışım 1 haftalığına kemere gitmiştim bu akşam nihayet döndüm ve bilgisayarımın başında 1 hafta boyunca olan gelişmeleri okuyodum gözüme ilk çarpan bu konu oldu tabiyki bir nikko sahibi olarak bir kaç şey söylemek benimde hakkım.. kuzguna kesinlikle katılıyorum ama bu bölümün açılmaması yönünde mesaj gönderenlere kesinlikle katılmıyorum ve katılmakta istemiyorum.. nedir bu nikko tabiyki bir model diil ve olamazda ama nikkoyu bukadar kötülemeninde bir anlamı yok yani tamiyayı üreten firmada nikkoyu üreten firma diilmi onlarında belli bir hedefleri var kaçımız nikkonun ilerde benzinli bir model yapacağına inanıyoruzki ama bu belkide ilerdegerçek olacak ve bu gün nikkoyu küçümseyenler o günlerde ''' sen neymişsin be nikko'' diyeceklerdir işte ben o günü sabırla bekliyecem ama bu 2 senemi sürer 5 senemi bilemem elbette ömrümü nikkoylan geçirmiycem zaten şuanda yeni bir araba alma düşüncesindeyim.. yani lafın kısası bence bir nikko bölümü açılsın illa çok ziyaret edilen bir yer olması gerekmiyor aradabir biz nikko sahipleri aramızda dertleşsek konuşsak sorunlarımızı gidersek aramızda nikkoya yeni bişeler yapan varsa açıklasa bizde ona göre hareket etsek onun yaptığını yapmaya çalışsak örnek alsak resimlerimizi o bölüme koysak göstersek ortaya güzel şeyler çıkarsak FENAMI OLUR yaniii.... ben nikkoyu aldıktan sonra bu foruma üye oldum keşke önce üye olsaydımda sonra alacağım arabaya karar verseydim ama bi yanlışlık yaptık ve herkes bu yanlışı yapıyor yalnız ben nikkomdan hala çok memnunum SENİ SEVİYORUM NİKKOOOOOOMMMMMM....((1/14))

uğur
12-07-2005, 22:03
Olimpos//Kemer

uğur
12-07-2005, 22:31
yer::olımpos/kemer
saat::sabah 6:30 (bugün)

aRTHuRr
13-07-2005, 10:26
NİKKO RC ile uzaktan veya yakından alakası olmayan bir model pekii ozaman siteye FATOŞ bebekleri ve pazarda bastada satılan FERRARİ leride koyalım hatta bide siteye oyuncak bölümü açalım olsun bitsin bayanlarada hitab ederiz %100 HAYIR!!!!

mcagis
13-07-2005, 10:52
Arkadaşlar, Nikko'yu bu kadar da küçümsemeyin. Bir kere kumanda sistemi, bizim standart RC'ler ile aynı fonksiyonlara ve işleyişe sahip. Komutları Dijital propotional olarak aktarıyor ve normal RC'ler gibi kullanılabiliyor. Kristal değiştirerek frekanslarıyla oynanabiliyor. Yani çarşıda pazarda satılan ucuz oyuncaklardan hayli farklı ve kaliteli.
Ayrıca, geçen sene bir 2.el sitesinde Nikko'nun gayet güzel bir nitro arabasını da görmüştüm, sanırım Peugeot 306 kasalıydı...
Aslında, bende Nikko olmadığı için İnternet'te araştırma yapmaya gerek duymadım ama isteyenler şöyle bir baksınlar, bakalım ne bulacaklar Nikko hakkında...

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 11:17
NİKKO RC ile uzaktan veya yakından alakası olmayan bir model pekii ozaman siteye FATOŞ bebekleri ve pazarda bastada satılan FERRARİ leride koyalım hatta bide siteye oyuncak bölümü açalım olsun bitsin bayanlarada hitab ederiz %100 HAYIR!!!!

Ukalalık olarak değerlendiriyor ve yaşına veriyorum.

aRTHuRr
13-07-2005, 11:23
Kuzgun sana saygı duyuyorum eleştriye açığım ve sana sadece yaşının adamı ol diyorum yorumum şahs veya topluma değil sadece NİKKO üzerineydi Bu yaşta hala NİKKO kullanıosan oda senin problemin BÜYÜ ÇOCUK Lütfen kargaşa yapma...

aRTHuRr
13-07-2005, 11:23
yada git kumda oyna

uğur
13-07-2005, 11:26
PARDONNNNNN!!!!! nikko kullanmanın bir yaşımı vardıda bizim haberimiz yok.. kardeş söylermisin nikkonun yaş aralığı nedir ??????????????????

aRTHuRr
13-07-2005, 11:28
Değerli abim Şükrü BALCI dan gelen uyarıyı dikkate alarak susuyorum....

uğur
13-07-2005, 11:31
bencede sus yanii daha dün bir bugün iki......... serpentin var diye havalanmayalım LÜTFENNNNNN biraz SAYGI!!

aRTHuRr
13-07-2005, 11:35
daha dün bir bugün iki ile kastın foruma yazdıgım yazı sayısına bağlıosan yazık ilk günden beridir şükrü abiyle beraberim artı dayımın oğlu oluyor ve sordugun soruya tamamen kendi beynimde hiçbir kaynağa dayanmadan cevap veriyorum NİKKO bence son nesil gençliğede bakarsak yaş aralığı 12 ila 16 arası diyorum ama isteyen 40 yasındada oynayabilir 100 yasındada saygı duyarım artı serpentim var diye kimseye havada atmıorum bunu tamamen senin zihniyetine bağlıyorum böyle bir düşünce bana ait olamazdı zaten ii seyirler....

100kmh2sn
13-07-2005, 11:36
Uğur sende saygılı olmaya çalış

Lancer
13-07-2005, 11:44
Ya arkadaşım sen neyi savunuyorsun anlamış değilim.. Burda Nikko oyuncak mı model mi tartışması yapılmıyor. Nikko ilgini çekmiyorsa o bölümü okumazsın. Niye bu kadar "poleniğine" giriyorsunuz ki :D
Bölümün açılmasını istemeyen arkadaşlar sanırım şöyle düşünüyorlar;
a-Nikko adına gıcık oluyorum, o nedenle de açılmasın..
b-Biz "elite" bir grubuz, aramızda "oyuncakçılar"a yer yok..
c-Benim Nikko'm yok zaten, o neden de böyle bi grup olmasın. Olanlarda başka yere gitsin..
d-Hepsi..
e-Bla bla bla..
:)

Cydia
13-07-2005, 12:05
Bölümün açılmasını istemeyen arkadaşlar sanırım şöyle düşünüyorlar;
a-Nikko adına gıcık oluyorum, o nedenle de açılmasın..
b-Biz "elite" bir grubuz, aramızda "oyuncakçılar"a yer yok..
c-Benim Nikko'm yok zaten, o neden de böyle bi grup olmasın. Olanlarda başka yere gitsin..
d-Hepsi..
e-Bla bla bla..
:)

a- japon ismi gibi duruo... iki sessiz harfin yanyana gelmesi söylerken tükürüomuş gibi bi his veriyor... ondan sevmiyorlar herhalde :D
b- biz zaten elite bir gurubuz... :ahhahyt:
c- uzanılamayacak ciğer değil ki mundar desinler
d- sınavlarda en gıcık olduum şık.. bütün şıkları 50 defa okutturup anlamaya zorluo :D
e- ingilizce öğretmenimi hatırlattı... bir cümlede bir kalıp anlatırken mesela "as blabla as" gibi kullanırdı.. :D

fazla geyiğe çevirdik konuyu yahu.. oylarımızı kullanalım.. bak kilitleyecem yorumları :D:D

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 12:06
Eğer burası Rc portalı ise Nikkolarda sonuçta Radio control sistemine sahipler hattaçoğu oyuncak.Ama eğer burası model sitesiyse nikkoyu model sınıfına koymayan kullanıcıların forumda böyle bir bölüm açılmasını istemesi anlamsız kaçar...Benim için farketmezz deyip işin içinden sıyrılmam ama yeni başlıcak birisi aa nikko bölümü buda model ve ucuz bunla başliyim filan derse 1 ay sonra nikko kullanıcılarına verilecek tepki nasıl olur ?
Kolay gelsin...

uğur
13-07-2005, 12:06
saol lancer herşeyin özetini yaptın

DjMucit
13-07-2005, 12:07
arthurr senin ayllık kazancın nedir ????????????????????????????????
serpente ne kadar vardin ?????????????????????????????
nikkonun fiyatı nedir ?????????????????????
serpentin aylık benzin masrafı nedir????????????????????
nikkonun aylık masrafı nedir ?????????????????
anlayın artık hobbyrc üyeleri nikko daha modifiye olanağı kısıtlı melez bir model yapmış herkes biliyor herkes te kesesine göre uzaktan kumanda lı dışardan oyuncak araba diye bakılan arabaları kullanıyor anlayın artık bu bir zevk modifiyesi olsun olmasın ve bu işi sevmeyen herkeste bizim model dediklerimize oyuncak gözüyle bakıyor (babam dahil) istemeyenler olsada nikko bir firma ve gelişen bir firma bugün belki melez üretiyor ama yarın gerçek model çıkartırsa ne diyeceksiniz ???????????????
aaa tabi pardon burdaki bazıları düşünmeden zengin oldukları için bastırıyorlar parayı serpent mugen vs vs gibi pahalı modeller alabiliyor ama herkes alamıor bu işe gönül verenlerde paralarının yettiği kadar alabiliyor kimi nikko kimi tt 01 insanları küçümsemeyin işte o zaman olgunluğunuzu anlayışlı olduğunu göstereceksiniz ama hala bazıları için boş konuşuyorum çünkü bugün nikko kullanan yarın başka bir model alıp yarışta şurda burda o nikkoya hayır diyenleri geçerse o zaman zevkten 81276 köşe olurum
kısa bir pist yaptık 2 hafta önce nikkoyla tb 02 ye kafa tuttum çünkü pist kısa mesafede dönüşler ve hızlanmaya izin vermeyen bir pistti
evet 2 çeker evet patinaj ve spin manyağı evet tasarımı çok iyi değil ama taş gibi ve model arabalarda yapamayacağım atlatma düşürme gibi şeyler yaptım 50 cm den arabayı atlattım kaç kere yere değişik açılardan düşürdüm bilerek bişe olmadı iyi yada kötü kullanılıyor ve belli miktarda modifiye oluyor rulman teker motor değişebiliyor az parası olanlar için yeterli bu işe gönül verenler için yeterli sigaraya içkiye kahveye para vermeyip modelle uğraşanlar için yeterli onu temizleyip bakımı yapabilenler için yeterli sizin yaptıklarınızı yapabilenler için yeterli
hor görmeyin küçümsemeyin olay sadece nikko değil anlayın artık at gözlüğüyle bakmayın olaya her yönden bakın

Cydia
13-07-2005, 12:08
bu arada evet ve hayır diyenleri kontrol ediyorum... sırf oy için üye olan yok.. yakalarsam :D

DjMucit
13-07-2005, 12:11
bir şey daha söyliyim ben hala nikko al demiyorum kimseye almayın derim ama aldık bi kere madem elimde en azından benim gibi alanlara neler yapılabileceğini de anlatmış oluruz bu yüzden açılması taraftarıyım hem ders olur hem bilgilenir neden nikko almamaları için

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 12:11
Kuzgun sana saygı duyuyorum eleştriye açığım ve sana sadece yaşının adamı ol diyorum yorumum şahs veya topluma değil sadece NİKKO üzerineydi Bu yaşta hala NİKKO kullanıosan oda senin problemin BÜYÜ ÇOCUK Lütfen kargaşa yapma...

Kumda oyna ve bunlara ithafen yazayım sende haddini bilirsin en azından ben yaşımın adamıyım, sen yaşının adamı olarak terbiyeli ol diyorum. Şahıs veya topluma olmayan o lafın toplumun birer bireyi olan Nikko sahiplerini rencide eder. Bu yaşta hala nikko da kullanırım zip zaps ta kullanırım o beni bağlar. Ama bilgi olsun diye yazayım.

1/5 MCD On road + Off Road kullanıyorum geçen sene bir yarışa katıldım derece alamadım.

1/10 Kyosho FW 05 T RTR Bu sene RCCup 2005 Open kategorisinde katıldığım iki ayakta da birinci oldum.

1/10 Kyosho FW 05 R Türkiye şampiyonası için hazırlıyorum halen.

1/10 Mugen MTX 3 alım aşamasında.

1/10 Xray T1 yetişirse bu sene yetişmezse seneye elektrikli kategorisine gireceğim.

1/14 Nikko Evde oğlumla oynuyoruz çok ta keyif alıyoruz.

Mini z leri felan yazmadım kafan karışmasın diye.

Bundan sonra sarfedeceğin kelimeleri iki kere düşün dikkatli yaz.

Bu arada sen hangi aracı kullanıyorsun bilgilendirirsen seviniriz. (Nikko kullanmadığını yazılarından anlıyoruz zaten.)

Saygılar.

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 12:13
bu arada evet ve hayır diyenleri kontrol ediyorum... sırf oy için üye olan yok.. yakalarsam :D

Taci daha önceki yazımı dikkate alırsınız umarım bence anket nabız yoklama açısından yapılsın ama rc ye nikko ile girmiş insanları üzmemek küstürmemek iletişimlerini kesmemek adına Hobby RC görevini yapıp bölümü açmalı en azından nikko sahiplerine jest olarak. :)

DjMucit
13-07-2005, 12:13
mutlu abi seni seviyorum çünkü anlayışlı olgun düşünceli bir insansın:muck: :ımmm:

100kmh2sn
13-07-2005, 12:19
mutlu,
sen daha yumuşak bir cevap verseydin konunun son 1-2 sayfası böyle saçma sapan muhabbetlerle dolmazdı..insanlar yanlış yazabilirler veya kendilerine göre doğru olanı belirtebilirler, önemli olan bizlerin kalkıp ''Ukalalık olarak değerlendiriyor yaşına veriyorum'' demesi değil, önemli olan yanlış bir düşünce varsa kişiyi kazanmak ve düşüncedeki yanlışlığı düzeltmeye çalışmaktır, senin verdiğin cevapla ancak tepkine tepki alırsın, buda doğru olmaz, konuyu uzun uzadıya tartışma ortamına çevirip hararetlendirmeyin, oylama var ona göre hareket edicez..

Tekrar diyorum ben açılması taraftarı değilim ama ortada bir anket varsa bizde sonucuna göre hareket edicez

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 12:19
bencede sus yanii daha dün bir bugün iki......... serpentin var diye havalanmayalım LÜTFENNNNNN biraz SAYGI!!
Yav Mucit yada diğerleri Bu 710 u olan benim 710 um var asarım keserim dememiş ki ugur belitrmiş millette gaza gelip yüklenmeiş hatası varsa zaten söler ama tarafsız konuşmakta fayda var.

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 12:28
mutlu,
sen daha yumuşak bir cevap verseydin konunun son 1-2 sayfası böyle saçma sapan muhabbetlerle dolmazdı..insanlar yanlış yazabilirler veya kendilerine göre doğru olanı belirtebilirler, önemli olan bizlerin kalkıp ''Ukalalık olarak değerlendiriyor yaşına veriyorum'' demesi değil, önemli olan yanlış bir düşünce varsa kişiyi kazanmak ve düşüncedeki yanlışlığı düzeltmeye çalışmaktır, senin verdiğin cevapla ancak tepkine tepki alırsın, buda doğru olmaz, konuyu uzun uzadıya tartışma ortamına çevirip hararetlendirmeyin, oylama var ona göre hareket edicez..

Tekrar diyorum ben açılması taraftarı değilim ama ortada bir anket varsa bizde sonucuna göre hareket edicez

Şükrü kimseye karşı sınırları zorlayacak bişey söylemiyorum. RC ile Fatoş bebek karşılaştırması yapmak diğer insanların sabrını zorlayacak kelimeler söylemek te ortamı hararetlendirir bu bir.

Naçizane dost tavsiyesi olaya kullanıcı olarak bakan bir arkadaş topluluğun bir ferdinin değerlendirmesi olarak algılamanız ricası ile de şunu söyleyeceğim :

500 dolarlık araçları modifiye manyağına (insanlar çok alıngan burdaki manyaklık arabaya ithafen yazıldı, modifiye manyağı = deli modifiye yapılmış araç anlamında) çeviren arkadaşların led mi takayım neon mu öne arkaya nasıl far yaparız sorularını tartışıyor elimizden geldiği kadar cevaplıyoruz. Bu durumda nikko bölümü için dükkan kiralanmayacak bir modül eklenecek nikko bölümü olacak çok da zahmetli bir iş değil kanaatindeyim (kimsenin yaptığı işi küçümsemiyorum) anketi yapın nabız yoklansın. İşte en az bu bahsettiğim arkadaşların hakkı olduğu kadar Nikko almış kullanan arkadaşlarında hakkıdır forumu kullanmak diyorum bunda yanlış bir taraf olduğunu sanmıyorum bu sayede nikko kullanan arkadaşlarda kendi bölümlerinde sorunlarını tartışacakları için hem hararet yaşanmaz hemde diğerleri gidipte bu oyuncak kardeşim olmaz demeyeceği için lüzumsuz gerginlik olmaz.

Saygılarımla.

DjMucit
13-07-2005, 12:28
onur ben ne yazdım anlamamışsın dedimki herkes serpent alamaz onu dedim
kimi parası var serpent alır kimi başka marka alır kimi nikko alır nedeni mali durum imkanlar fırsatlar budaki çoğu modelci imkanı kadar alıyor cebindeki parası kadar kimide parası olsa bile model firmalarından haberi olmadan alıyor bi bakmış daha iyileri var ne yapsın yani budaki bazılarının yaptığı gibi herkese
NİKKOYU SAT YADA AT ÇÖPE GİT MODEL ARABA AL YOKSA SENİ DİNLEMEYİZ İLGİLENMEYİZ MUHATTAP OLMAYIZ
mı diyeceksiniz yada bu tarz bişeler mi söyliyeceksiniz ya da ne diyeceksiniz ???????
buda ki mesele modele gönül verenlerin bir yanlış ta yapsa nikko aldıktan sonra onlara yardımcı olmak bazıları anlamıyor hala itiraz ediyor açılsınki almayı düşünenler vazgeçsin açılsınki alanlara yardımcı olalım

Lancer
13-07-2005, 12:30
Olay artık inatlaşmaya döndü sanırım.. Nikko ve model sahipleri arasındaki oranı göz önünde bulundurursak zaten oylama adil bi şekilde yapılamıyor.
Bide işin içine inatlaşma girince azınlık durumunda olan Nikko sahipleri için üzülüyorum doğrusu..
Ayrıca şimdi aklıma gelen bişeyide eklemek istiyorum; eğer moderatör arkadaşlar burda hizmet için (tam doğru kelime olmayabilir ama sanırım demek istediğim anlaşılmıştır) bulunuyorlarsa; böyle bir ankette oy kullanmalarını doğru bulmuyorum.. Yetkili personelin bu tartışmanın dışında olması gerek bence..
Burda amaç insanlara yardımcı olmak ve yol göstermekse olması gereken bu. Ama bu kişisel bir sitedir, kurallarıda biz koyarız, öncelik bizimdir diyorsanız o zaman bişey diyemem...
Ne demişler "müşteri her zaman haklıdır".. E burda müşteri biziz :D öncelik bizim olmalı..

mcagis
13-07-2005, 12:32

Lütfen yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim. Herkesin fikrine saygımız var ama ifade biçiminiz hiç hoş değil, en azından bu foruma yakışmıyor...

100kmh2sn
13-07-2005, 12:34
Mutlu,
sen en son yazacağını başta yazıyorsun bu yüzdende ortam geriliyor, şu yazdığını ilk yazında yazsan kimse hararetlenmez ve konu başlığı olgun bir şekilde devam ederdi

fazla uzatmaya hiç gerek yok, anketimiz bu gece saat 00:00 da bitecek, duruma göre hareket edicez

Cydia
13-07-2005, 12:39
Olay artık inatlaşmaya döndü sanırım.. Nikko ve model sahipleri arasındaki oranı göz önünde bulundurursak zaten oylama adil bi şekilde yapılamıyor.
Bide işin içine inatlaşma girince azınlık durumunda olan Nikko sahipleri için üzülüyorum doğrusu..
Ayrıca şimdi aklıma gelen bişeyide eklemek istiyorum; eğer moderatör arkadaşlar burda hizmet için (tam doğru kelime olmayabilir ama sanırım demek istediğim anlaşılmıştır) bulunuyorlarsa; böyle bir ankette oy kullanmalarını doğru bulmuyorum.. Yetkili personelin bu tartışmanın dışında olması gerek bence..
Burda amaç insanlara yardımcı olmak ve yol göstermekse olması gereken bu. Ama bu kişisel bir sitedir, kurallarıda biz koyarız, öncelik bizimdir diyorsanız o zaman bişey diyemem...
Ne demişler "müşteri her zaman haklıdır".. E burda müşteri biziz öncelik bizim olmalı..

valla böyle bir ayrım yok... yöneticiler nezaman kalkıp bizim dediğimiz olacak dedi ki ???
forumun yönetimi üyelerimizle beraber ortak fikirlerle yapılıyor.. bir iki üyenin fikirine göre değişiklik yapılamaz.. bu nedenle oylamaya sunduk.... bizlerde sonuçta birer üyeleriz.. ama forumda düzeni koruyabilmemiz için yetkilerimiz var.. kuralları biz değil topluluk koyuyor.. biz onları uyguluyoruz.... topluluğun verdiği kararı uygularız... bizim oylarımız da içinde olacak...

kimse benim oy atma hakkıma engel olamaz.. !!!

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 12:40
arthurr senin ayllık kazancın nedir ????????????????????????????????
serpente ne kadar vardin ?????????????????????????????
nikkonun fiyatı nedir ?????????????????????
serpentin aylık benzin masrafı nedir????????????????????
nikkonun aylık masrafı nedir ?????????????????
anlayın artık hobbyrc üyeleri nikko daha modifiye olanağı kısıtlı melez bir model yapmış herkes biliyor herkes te kesesine göre uzaktan kumanda lı dışardan oyuncak araba diye bakılan arabaları kullanıyor anlayın artık bu bir zevk modifiyesi olsun olmasın ve bu işi sevmeyen herkeste bizim model dediklerimize oyuncak gözüyle bakıyor (babam dahil) istemeyenler olsada nikko bir firma ve gelişen bir firma bugün belki melez üretiyor ama yarın gerçek model çıkartırsa ne diyeceksiniz ???????????????
aaa tabi pardon burdaki bazıları düşünmeden zengin oldukları için bastırıyorlar parayı serpent mugen vs vs gibi pahalı modeller alabiliyor ama herkes alamıor bu işe gönül verenlerde paralarının yettiği kadar alabiliyor kimi nikko kimi tt 01 insanları küçümsemeyin işte o zaman olgunluğunuzu anlayışlı olduğunu göstereceksiniz ama hala bazıları için boş konuşuyorum çünkü bugün nikko kullanan yarın başka bir model alıp yarışta şurda burda o nikkoya hayır diyenleri geçerse o zaman zevkten 81276 köşe olurum
kısa bir pist yaptık 2 hafta önce nikkoyla tb 02 ye kafa tuttum çünkü pist kısa mesafede dönüşler ve hızlanmaya izin vermeyen bir pistti
evet 2 çeker evet patinaj ve spin manyağı evet tasarımı çok iyi değil ama taş gibi ve model arabalarda yapamayacağım atlatma düşürme gibi şeyler yaptım 50 cm den arabayı atlattım kaç kere yere değişik açılardan düşürdüm bilerek bişe olmadı iyi yada kötü kullanılıyor ve belli miktarda modifiye oluyor rulman teker motor değişebiliyor az parası olanlar için yeterli bu işe gönül verenler için yeterli sigaraya içkiye kahveye para vermeyip modelle uğraşanlar için yeterli onu temizleyip bakımı yapabilenler için yeterli sizin yaptıklarınızı yapabilenler için yeterli
hor görmeyin küçümsemeyin olay sadece nikko değil anlayın artık at gözlüğüyle bakmayın olaya her yönden bakın
Tamam Ben belirtiyim dedim sende anladın o hassas çizgiyi :)
Beraber tartışıyoruz gerçi şunun farkına vardım bakın..
Nikko bölümü açıldı.
Yeni başlayan foruma giren birisi aa nikko =Model Alalım gitsin ki çogu nikko kullanıcısı araştrımadan aldı değilmi ? Böyle yapıp alanlar bir yarışmadan buluşmada bu neymiş bile der yani sonra onlara ne cevap verilir ?
Yeni üte:
Aa nikko hakkındaki yorumlara bakıyorum ya buna resmen oyuncak muhamelesi yapıyorlarr boşver iyiki almamışım yada ya ben nikkodan çok memnunum kesin alın gibi yorumlara dayanarrak(çogu nikko kullanıcısı arabasından memnun dimi yada burda konuşanların hepsi memnun o bakımdan yanlış anlamayın) nikko alırlarsa Model sitesindeki üyelere nikko kazandrımak ne kadar dogrudur..
Sıra Geldi fikrime ise olayı malşiyeti dönüştürmeyelim o mugen alıyor o nikko alıyor burda herkez dost aasıl önemli olan nikko kullanıcılarını modele kazandırmak olmalı zaten çoguda modele geçmek istiyorlar dgoru değilmi ?Nikko hakkında bir yazı bence en iyi çözüm yoludur..
Herkez kendine iyi baksın.

aRTHuRr
13-07-2005, 12:41
Kuzgun bendeki arabaların bir tanesini alman için elindeki tüm arabaları satman sanırım yetersiz kalır örümceklenmiş bir zihniyetin tamamen kendi kabugunu kıramamıs bir insan olarak görüyorum seni elindekilerle hava atmak değil adamlık ortada olanları söylemek bende iki abimde çoook güzel cvp verdi sana senin verdiklerine cvp yazcak olsam inan forumda barınamazsın ama yaşına saygı duydugum için ve en güzel cevap susmak sözünü ön plana aldıgım için uğraşmıyorum serpent 710 kullanıyorum ve kullanacağımda...

mcagis
13-07-2005, 12:41
Benim de !!! :D :p

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 12:43
Tamam Ben belirtiyim dedim sende anladın o hassas çizgiyi :)
Beraber tartışıyoruz gerçi şunun farkına vardım bakın..
Nikko bölümü açıldı.
Yeni başlayan foruma giren birisi aa nikko =Model Alalım gitsin ki çogu nikko kullanıcısı araştrımadan aldı değilmi ? Böyle yapıp alanlar bir yarışmadan buluşmada bu neymiş bile der yani sonra onlara ne cevap verilir ?
Yeni üte:
Aa nikko hakkındaki yorumlara bakıyorum ya buna resmen oyuncak muhamelesi yapıyorlarr boşver iyiki almamışım yada ya ben nikkodan çok memnunum kesin alın gibi yorumlara dayanarrak(çogu nikko kullanıcısı arabasından memnun dimi yada burda konuşanların hepsi memnun o bakımdan yanlış anlamayın) nikko alırlarsa Model sitesindeki üyelere nikko kazandrımak ne kadar dogrudur..
Sıra Geldi fikrime ise olayı malşiyeti dönüştürmeyelim o mugen alıyor o nikko alıyor burda herkez dost aasıl önemli olan nikko kullanıcılarını modele kazandırmak olmalı zaten çoguda modele geçmek istiyorlar dgoru değilmi ?Nikko hakkında bir yazı bence en iyi çözüm yoludur..
Herkez kendine iyi baksın.

Onur bölümün adında belirtilir bu kimse de yanlış karar vermez.

Nikko Model Benzeri Oyuncak Araçlar denilebilir mesela.

NAsılki sony F717 çok gelişmiş özellikli bir foto makinesi olmasına rağmen DSLR makine değildir. Onu kategorize etmek için SLR Like denir aynen onun gibi.

DjMucit
13-07-2005, 12:47
arthur sayısızsın çünkü at gözlüğüyle bakıyorsun (BENCE)
onur ben bir nikko kullanıcısıyım HERKES DUYSUNNNNN
NİKKO BİR BASİT MODEL ARABADIR MELEZDİR ALDIM AMA MODİFİESİ KISITLI ALACAKALRA TAVSİYE ETMEM AMA İMKANI OLAYANLAR BEKLESİN VE İYİ BİŞE ALSIN AMA İLLEDE ALACAM DİYEN VARYA BUYURSUN ALSIN
diyorum ben ve yapılabilecekleri yapmak herkese yardımcı olmak için diyorum ki açılsın

uğur
13-07-2005, 12:47
burası bildiğim kadarıylan bir rc portalı ve rc araçlarlan ilgili herşeyin görüşülüp tartışıldığı bir yer ''' burda bir hatam varsa lütfen belirtin'''..hal böyle iken ve sitede onca nikko sahibi olduğunu var sayarsak(buna bende dahil) neden nikko için bir ufak bölüm çok görülüyor.. cevap????.. barracuda :: harbidende nikko kelimesini söylerken zorlanıyormusun iki k yi söylemek bukadarmı zor??? bence traxxas daha zor iki tane x var ve bilinmeyen bir kelime dikkatine??? bunuda geçiyim şükrü abi daha saygılı olmam gerektiğini belirtmişsin soruyorum yaptığım ufak bir terbiyesizliği bana gösterebilirmisin..ben yapsam yapsam terbiyesizliğe terbiyesizlikle cevap veririm nikkoyu kötülemenin hiç bir anlamı çıkarı yoktur..milletin serpenti varsa bizimde nikkomuz var napalım şimdilik gücümüz buna yetiyor ilerde bir benzinli sahibi olacam fakat şuanda bir nikkom var ve onu göklere çıkarıyorum neden çünkü sahibiyim.. şu nikko bölümü açılsında herkes rahatlasın tartışmalara son verilsin patron duy sesimi?????

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 12:49
Sayın toker
Anlatmak istedğim de bu zaten Bölümün hassasiyeti...

Mucit abi Ah sen yokmusun biraz daha oku sölediklerimi :)
Kılpacino

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 12:51
Ortamı huzursuzlaştırmadan güzelcene tartışalım işte ne güzel.

Lancer
13-07-2005, 12:52
Benim söylemek istediğim; yönetimin bu olaya bakış açısı zaten belli. Ve nikkocularda azınlıkta.. Bu durumda yapılan oylamanın pek adil olmadığını düşünüyorum..
Çıkacak bi "hayır" kararıyla, bakın işte yaptık oylamayı.. İstemeyenler çoğunlukta konu kapanmıştır denecek.. Ama %48 (şuan için) evet oyları veren insanların isteklerinin bi önemi olmayacak.. Neden??? çünki sırf diğer çoğunluk istemiyor diye.. Ve istememelerininde kesinlikle mantıklı bi neden yok..
Bu konuda başka yorum yapmayacağım, herkesin fikrine saygılıyım (anlam veremesemde).. Umarım doğru olan yapılır..
Dinlediğiniz için teşekkürler...

aRTHuRr
13-07-2005, 12:56
DJmucit at gözlüğü yine bi yerleri görür sen görme engellilerin kullandığı gözlükleri kullanıosun şunu kabul edinki Nikko modifiyeden aciz bir araç bu siteye nasıl gerçek arabanın getirilmesi saçma olursa oda saçma olur neden çünkü kargaşa oluşturucaktır benim serpentim var ben üstünüm demiyorum oda bir zevk hobi ama gerçek arabada bir hobi ben dedimmi Nikko kötü şöyle böyle diye Nikkonun tek problemi kısıtlı ve melez olması bence açılmasın tartışma bitsin....

DjMucit
13-07-2005, 12:57
ya abiler boşuna laf karmaşası yapıyorlar açmasalar ne olucak ki nikko cular yazı yazmıyacakmı sanki yazıcak ulu orta yerlere yazıcaklar lap orda lap burda açsalar kendileri rahat edicekler ama anlamıyorlar pişman olucaklar açmadıklarına
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
toysurus olduğu sürece nikko kullananlar olucak ve artacak bunlar şimdi hayır diyorlar ama bilmeden körü körüne hayır diyorlar kendileri edip kendileri bulacak tabi mutlu ve lancer abi gibi anlayışlı ileri dönük düşünceli olmadığı için sadece nikko ve hayır lafı geçiyor nikkocular boşverin açılmasın yazarsınız ulu orta yerlere :D

aRTHuRr
13-07-2005, 12:58
Lancer buna hukuk dilinde DEMOKRASİ deniliyor ve toplumun vereceği karara güveniorum burda kimse kayırma yapmıyor yada Nikkoyu kötülemiyor burda bir oy var isteyen evet isteyen hayır der evet dese ozaman bizde şöyle diyelim Nikkocular cogunluktaydı adil olmadı LÜTFEN eleştirmeyin ve alınan karara saygılı olun!!!

100kmh2sn
13-07-2005, 12:59
Uğurcum,
''bencede sus yanii daha dün bir bugün iki......... serpentin var diye havalanmayalım LÜTFENNNNNN biraz SAYGI!!'' yazmışsın...sen 17 yaşındasın yazdığın kişi 23..bir insan yanlış bişi yazsa dahi bunlar söylenmez..buna istinaden dedim

+ demişsinki ' 'yapsam yapsam terbiyesizliğe terbiyesizlikle cevap veririm''...sence doğru olan bumu ? böyle yapınca ortam sakinleşirmi, yanlış yapan insan sence yanlışını anlarmı ?? Ben derimki size diken atana siz gül atın, ama sanırım anlatamıyorum

uğur
13-07-2005, 13:00
daha önceki mesajında kumda oyna diyodun???? bundan daha büyük bir kötüleme olabilirmi ayrıca sen sanırım bütün yazılanlşarı okumamış olacaksınki hala nikko tartışma yaratacak diyosun bizim amacımız bu tartışmaları önlemek yoksa niye bu anket yapılıyoki (gerçi nekadar adil bir oylama tartışılır)

aRTHuRr
13-07-2005, 13:03
uğur bak kardeşim senin fotoğrafların nerde çekmişsin sahilde sahil neden ibaret kumdan sen nerde oynadın sabah 06:30 da kumda iyi ya git kumda oyna dedim bende bunda ne var oynamıcaksan gel asvaltta oyna oda kesmezse damdan dama oyna yada bırak herşeyi zeybek oyna...

emu
13-07-2005, 13:07
merhaba daha evvelde biryerlerde yazmıştım ama ben model arabam olmasına rağmen çok hoşuma gittiği için gidip nikko almıştım.kampanyası vardı iki tane aldım.vede pişman değilim.imalathanede dönüp duruyorum.ilk araç olarakta nikko sahibi olan arkadaşlarıda gayet iyi anlıyorum.bence mutlaka bölüm açılmalı ve bölümün insanlara model alma nikko al gibi bir sonuç çıkaracağını düşünmüyorum.

ayrıca oylamada bence herhangi bir çokluk yok.yarı yarıya sırf bu yüzden açılmalı.ezici bir hayır durumu yok herşey ortada.

not:sevgili Mutlu sabrın için seni kutluyorum.

uğur
13-07-2005, 13:08
aslında ben o resimleri böyle bir tartışmaya mal etmek istemiyodum çünkü arabayı hiç sürmediğim halde daha doğrusu oliymposta düzgün bir yer bulamadığım için hiç süremedim.arabayı orda resim çekmek için getirdim arabamızda yer olmamasına rağmen peşimden getirdim neden foruma bir kaç güzel resim koyuyum diye kötümü yaptık... ayrıca patron evet orda haklısın ama bukadar tartışmanın arasındada doğru dürüst yazmak pek imkansız gibi sende katılıyorsundur umarım..

DjMucit
13-07-2005, 13:13
arthurr sende ne var biliyormusun insanları hor görme git zeybek oyna vs vs nerde büyüklüğün nerde abiliğin nerde anlayışın hadi uğur çocuk bende kızıyorum ona bazen salaklık yapıyor ki yaşınca normal ya sen ?????????????
sende bir öfke var ve bunu insanlara ukala saygısız bir davranış olarak gösteriyorsun olgun biri değilsin biliyormusun ve seni ilgilendirmediği halde sırf muhalefet olsun diye stres atmak için burdasın laf kavgası yapmak milletle tartışmak için kısacası git serpentinle oyna kumda yada asfaltta urda nikkocular var sen onların alçaklığında değilsin git yüksek klasmanlı arabalarla tartış yarış

aRTHuRr
13-07-2005, 13:16
estağfurullah ben o zeybek oynayı sadece yumuşatmak için söyledim neyse bildiğini yap tam gaz hatta dip gaz bakalım ne olucak ... olgunluguda 2 kelimeye bağlama kendini düşün bi açığını bulurum şimdi forumu arasam ama uğraşmıcam selametle kal

emu
13-07-2005, 13:22
djmucit e katılıyorum.

(isteyen benimde açıklarımı bulabilir)

DjMucit
13-07-2005, 13:26
arthur kardeşş hatasız kul olmaz diye laf var hepimiz insanız

sende bu içindeki tavırları düzelt bence sana kinim yok insanlar kalperinde çok güzeldir ama yaşantıları onları farklı insan hailine çevirir kimi menfaatçi kimi kalpsiz olur kimi benim gibi hala direnir hayata kin tutmamak için elinden geleni yapar
neyse konumuz bunlar değil
bugün hayır dediğiniz şey yarın başka yerde hortlar olanı inkar etmek sizinkisi varolan birşeyi boşuna inkar ediyorsunuz fakındaysanız nikko harici kimse yok forumda model le uğraşanlar ın en düşüğü nikko tutupta 15 ytl ye satılan biri gelip bende araba var modifiye etmek istiyorum demiyor (diyen olmuştu galiba :D )
1/14 ler habi oyuncak gibi 1/10 lar eh işte ama bakın 1/10 ların 4 wd si çıktı adamlar işi büyütüyor bi bakmışsınız nikko harbi modifiye aracı çıkartmış
bırakın artık oyuncak demeyi sizin aldığınız markadalrın da belki geçmişinde böyle şeyler vardı ben bilmiyorum yada direk model firması olarak piyasaya çıktı geçmişten haberim yok ama şu bir gerçekki dünya geneline bir standart olmuş durumda ve bir çok firma bu standarda uymak zorunda kalıyor yoksa piyasada tutnamaz ve nikko da tahminim bu yolda

DjMucit
13-07-2005, 13:27
UĞRU KARDEŞMiDEN BİR ÖZÜR DİLİYORUM ÇOCUK DEMİTİM O BİR GENÇ
ÖZÜR DİLERİM UĞUR tabirimi anlamışsındır :muck:

aRTHuRr
13-07-2005, 13:28
tamam serpenti satıyorum ve nekadar nikko ederse alıyorum :)))

mcagis
13-07-2005, 13:29
Yahu arkadaşlar, birbirinize bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır-günahtır. Sanki birbirinizin düşmanıymış gibi atışıyorsunuz, hepimiz kardeş değil miyiz? Bizden yardım isteyen kardeşlerimize, elinde bir oyuncakla bile gelse (ki bu oyuncak kırılmış bir Barbie bebek veya piyasada satılan ucuz arabalardan bile olabilir) elimizden geldiğince yardım etmeyecek miyiz yani?..
Lütfen biraz relax olun, ortam gerilmesin. Nedir yani, en pahalısından bir RC araba ile de sonuçta bir ölçüde oynuyor ve stres atıyoruz, en nihayetinde bu bir hobi. Nikko ile de pekala güzel güzel oynayabilir ve eğlenebiliriz değil mi?...

Lancer
13-07-2005, 13:32
Yazmayacağım dedim ama duramadım kusura bakmayın..
Evet demokratik bir şekilde bu insanların (nikko yu isteyenlerin) istekleri gözardı ediliyor.. İnanın anlamakta güçlük çekiyorum sizleri; onlarca başlığın arasında "Nikko" adını görmek sizi niye bu kadar rahatsız ediyor.!
Hani paylaşımcılık, hani yardımlaşma, hani hoşgörü???
Dar bi bakış açısıyla dediğim dedik demekten başka bişey yapmıyorsunuz..
Kusura bakmayın ama insanların bu kadar duyarsız olduğunu görmek beni üzüyor :(
Bölüm açılırsa benim bir kazancım olmayacak, benimde Nikkom yok. Ama bu hayır demem için bir neden değil. Aslında mucit kardeş haklı; bölüm açılmasada onlar yazmaya devam edecekler..
Ayrıca ciddi olarak şu soruyu soruyorum ortaya; Nikko bölümü açılırsa ne kaybımız olur???
Ve son olarak şunu ekleyeyim; bu tür tartışmalar nedeniyle insanlar yakınlaşacaklarına birbirlerinden nefret eder hale geliyorlar (en azından soğukluklar oluyor).. Bununda forumun/sitenin varoluş amacına ters düştüğünü düşünüyorum.. Sözü geçen bölümün bunca tartışmaya ortam hazırlanmadan hizmete sunulması sanırım herkes için daha iyi olurdu..

emu
13-07-2005, 13:32
hobinin anlamı bu zaten mühim olan beyni resetlemek, bu işlemi neyle veye kaç parayla yaptığın değil.

sevgilerimle.

mania_rc
13-07-2005, 13:33
Arkadaşlar nooluyo bize? Eskiden bu kadar birbirini kırıcı mesajlar atılmıyodu bu forumda herkes güzel bi dayanışma içerisindeydi (hala da dayanışma var ama eski forumdaki gibi değil bazen birbirimize karşı çok kırıcı oluyoruz) Nedir bu birbirinin açığını yakalama sözleri anlamıyorum...??

Eğer gerçek bi dostluktan ve dayanışmadan söz etmek istiyorsak nikkoyu seven ve onunla ilgilenen arkadaşlarımız için nikko bölümünün açılması taraftarıyım.

Forumumuzda dayanışmanın daha çok artmasını dileğiyle... Saygılar...

DjMucit
13-07-2005, 13:33
yok daha neler hani herkes serpent gibi arabalar alabilsede nikko kullanmaktan kurtulsa ama açıkça söylüyrum bakın 1/14 benim 1/10 dan dah atak ama modifiye olanağı yok 1/10 kadar diyorum ya melez yapmışlar imkan meselesi herkesin gözü en iyilerde olsa da cebindeki para kadar uğraşabiliyor

kimi 206 yı modifiye eder kimi tofaşı kimi mercedesi kimi ferrariyi

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 13:34
Murat abi bence son noktayı koydu ;oleeea:

Cydia
13-07-2005, 13:36
şu karşılıklı atışmaları bırakıp konumuza dönsek...
forum ortamında butarz tartışmaları yapmayalım.. isteyen alsın msn'nini tartışsın...

sonucu bize söylemek şartıyla :)

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 13:41
Kuzgun bendeki arabaların bir tanesini alman için elindeki tüm arabaları satman sanırım yetersiz kalır örümceklenmiş bir zihniyetin tamamen kendi kabugunu kıramamıs bir insan olarak görüyorum seni elindekilerle hava atmak değil adamlık ortada olanları söylemek bende iki abimde çoook güzel cvp verdi sana senin verdiklerine cvp yazcak olsam inan forumda barınamazsın ama yaşına saygı duydugum için ve en güzel cevap susmak sözünü ön plana aldıgım için uğraşmıyorum serpent 710 kullanıyorum ve kullanacağımda...

Bu yukarıda sözüne istinaden yazacak o kadar çok şey var ki emin ol ortam gerilmesin diye yazmıyorum. Ama senin karakterin belli sokaktaki kediden farkın yok benim için. İlk defa bu forumdaki bir insandan gerçekten iğrendiğimi hissettim. Allah sana akıl fikir saygı versin başkada bişey demiyorum.

traxxas
13-07-2005, 13:43
arkadaslar lutfen konunun dısına cıkılmasın ıstemeyen arkadaslar oyunu kullandı ısteyenler kullandı daha cok allandırıp budaklandırmaya gerek yok nıkko belkıde oyuncak olabılrı ama bence yenı baslangıc ıcın ıyı olabılır

ayrıca benım 1999 da nıkko nun nıtro modelı vardı 11 lık motoru vardı sımdık sıze soyle bır sey soyluyum sız serpentınızı veya baska aracını nasıl calıstırıyorsunuz
1-pull startmı
2- starter box mı
3 yoksa ezstart mı

ben 1999 da aldıgım aracta uzaktan kumandanın ustunde bır dugme vardı araba 100 metre ılerdemı kaldı butona bas araba calıssın ayrıca gerısı 1 adet elektıklı motoru vardı sanıyorum 380 sh tarzı bır motor arac onlada gerı gıdıyordu
yane bu kadar nıkkoyu kucumsemeyın buyrun buradan yakın hangı arabada nıkkonun calıstırma teknelojısı vardı buyrun cıkartın ısı
yane paranız var sderpent aldınızda adamın aprası yok nıkkosu var ne yapsın bır yoplulukta konusmasınmı konussun bende nıkko kulllanan bır cok arakdasımız cok da ıyı bılıyor bu konuyu yane paranla serpent alıpta onu ıste gıdıp 30 dolara baska yerde ayarlatmayla olmuyor bu ıs esas oyle kısılerın foruma bır sey yazarlarken bıraz dusunmesı lazım

aRTHuRr
13-07-2005, 13:45
kuzgun mailini versene

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 13:49
Yahu arkadaşlar, birbirinize bu kadar da yüklenmeyin, yazıktır-günahtır. Sanki birbirinizin düşmanıymış gibi atışıyorsunuz, hepimiz kardeş değil miyiz? Bizden yardım isteyen kardeşlerimize, elinde bir oyuncakla bile gelse (ki bu oyuncak kırılmış bir Barbie bebek veya piyasada satılan ucuz arabalardan bile olabilir) elimizden geldiğince yardım etmeyecek miyiz yani?..
Lütfen biraz relax olun, ortam gerilmesin. Nedir yani, en pahalısından bir RC araba ile de sonuçta bir ölçüde oynuyor ve stres atıyoruz, en nihayetinde bu bir hobi. Nikko ile de pekala güzel güzel oynayabilir ve eğlenebiliriz değil mi?...

Murat kusura bakma bu kadar insanla arkadaşım kardeşim yardım ederim de bu zatı muhterem gibilerle lütfen beni kardeş görme ve gösterme. Bu arkadaşın zihniyetine göre etmemek forumda da bölüm açmamak lazım. Malum son günlerde bazıları forumu açık arama için kullanıyor. Sorun arayıp iki adama yardım edeyim diyende yok.

Neyse ben halen şahsi fikrimi söylüyorum öyle yada böyle bölüm açılmalı.

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 13:52
arthur açık yakalama için arama yapıyorsun ya kullanıcı profiline girersen görmen gerekiyor zaten

traxxas
13-07-2005, 13:55
bence gereksız uzuyor acılsın bu topik te kılıtlensın olay bıtsın herkez mutlu olsun nıkko bolumunun gıdısatına gore yorumlarsak bence daha ıyı olacak

uğur
13-07-2005, 13:58
oylama şu anda eşit hayır oyu çoğunlukta olsa bile ezici bir hayır oyu olmayacak gibi gözüküyor.. bence tartışmalar büyümeden açılsın şu link.. yoksa tartışmalar bitmeyecek benden söylemesi..

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 13:59
ÖFF oKadar Rahatsız Oldum ki Muhabbet tamamen Parası olan serpent olmayan nikko alıra döndü !
Muratcan sana cevap vermek adına değil çoğu teknede bu sistem kullanılıyor zaten ki serpentle nikkoyu filan karşılaştırma, kimse yapmasın çok mantıksız olur.Oyumu Hİç atmıcaktım ama tamamen konuşmalara göre değerlendirdim...Ama bu kadar kişini birbirlerine bunca laf söylemesi gereksiz ve boş sonuçta topu topu kaç kişiyiz ki! birbiriminzin suratına elbet bir yerde bakarız !
Trance Mode :dıkşın:

Dr. Mini-Z
13-07-2005, 14:05
ben kendi adıma meseleyi özelden hallediyorum kusura bakmayın gereksiz kalabalık oldu.

Anakete devam . . .

aRTHuRr
13-07-2005, 14:14
yaptığımız gereksiz kargaşa için şahsım adına bu güsel temiz kardeşlikten özür diliyorum ama oyum değişmedi kavgasız bir tartışmada yine olucam :)

mydiz
13-07-2005, 14:14
Lancer buna hukuk dilinde DEMOKRASİ deniliyor ve toplumun vereceği karara güveniorum burda kimse kayırma yapmıyor yada Nikkoyu kötülemiyor burda bir oy var isteyen evet isteyen hayır der evet dese ozaman bizde şöyle diyelim Nikkocular cogunluktaydı adil olmadı LÜTFEN eleştirmeyin ve alınan karara saygılı olun!!!

Demokrasi azınlıkların haklarını korumaktır diye birşey kalmış benim aklımda tabi ruyamda görmediysem bunu böyle ....

uğur
13-07-2005, 14:33
kuzgun ve arthur yapılması gerekeni yaptınız çok teşekkürler benimde yapmış olduğum bazı saçma ve boş sözlerim olduysa bende kendi şahsım adıma özür dilerim şimdi sadece ankete bakalım

Cydia
13-07-2005, 14:36
İşte HobbyRC kardeşliği :)

(lord of the rings'ten alıntı değildir... :D )

!Amorfy.BaRoS+
13-07-2005, 14:42
O Zaman koparım ben :P

Cydia
13-07-2005, 14:43
yok kopmadan 1 saat daha bekleriz.. :)

aRTHuRr
13-07-2005, 14:43
anket berabere kalırsa tüm oylayanlar bana dondurma ve hamburger ısmarlıcak bu olur yani :)))) yalnışım varsa düzeltelim

DjMucit
13-07-2005, 14:45
bana kim ısmarlıcak ben senden daha çok yerim :P :D ( ne alaka konumuzla biliyorum
karar tabiki yöneticilerin bugünlük düşünmesin olayı yarın lık da düşünsün

cem
13-07-2005, 14:58
Ne kadar enteresan,nikkonun benzınlısı varmısda haberımız yok???

penguen
13-07-2005, 15:53
(/beni her ne kadar yakından ilgilendirmese de) benim ilk RC aracım(tabi kabul görürseniz) bir Zipzapstı. ben birçok kişinin aksine çok memnun kaldım. Şimdi ise bir X-mods aldık(Gökhan ile). kaybettiğimiz ne var??? hiçbirşey... peki ne kazanacağız? üzerine biraz düşüp modifiye yapacağız. böylece biraz pratik yapacağız. keza aynı şekilde biraz el pratiği olacak benim için. yarın öbür gün biraz daha işi büyüttüğüm zaman en azından biraz el becerim olacak. peki ben niye bunlarla başladım? temel sebebi maddiyattı. ailemin maddi durumu iyi olsada ben kalkıp onlara böyle birşeyden bahsedip bir RC almak istediğimi söyleseydim kesinlikle olay olurdu. özellikle babam çok tepki gösterirdi. ben ne yaptım? biriktirebildiklerimle kendi imkanlarım çerçevesinde ufaktan ufaktan başladım. hatta zaman zaman aklımdan nikko almakta geçti. ama biraz daha profesyonel birşeylere baktım.
bugün birileri RCye başlamak isteyebilir. bu çok güzel birşey. peki ya maddi gücü imkan vermezse? yani gidip bir serpent, tamiya, mugen ya da kyosho alıp bu hobiye başlamak için ertelemesi mi gerekli? nikko alıp ufakta ufaktan RCye başlasa fena mı olur? en azından onuda görür ve ilerde biraz daha ilerlediği zaman ona göre yorum yapar. bunun nesi kötü? yani birisi nikko başlığına girip ufak tefek birşeyler öğrense fena mı olur? hem isteyen istediğine istediği gibi modifiye yapabilir. bu çok zor bişey değil. biraz araştırma yaparsa mutlaka uygun birşeyler bulur. ille modifiye yapmak için orjinal firmanın çıkardığı parçalara gerek olmadığı kanısındayım.
olay her ne kadar maddiyat gibi gözükmese de temelinde mutlaka ama mutlaka para yatıyor. ve lütfen bu işle uğraşan hiçbir firmayı küçümsemeyin. bir hikaye vardır. zamanında Henry Ford'a Volkswagen'i önermişler. "1 cent bile etmez" demiş. olayın sonucu için bugüne bakmak yeterlidir bence.
Saygılarımla
Ahmet Akın ERYİĞİT
:eyweyw:

nitro_rs4
13-07-2005, 16:14
Arkadaşlar...cehaletimi maruz görün...Nikko 1/14 ve nicco 1/10 un güzel çekilmiş birer şase resmi olan varmı. Varsa buraya koyarsa sevinirim. Bende bişeyler yazmak istiyorum da :)

nitro_rs4
13-07-2005, 16:19
Bu arada şunu düşünelim, birileri resim koyana kadar. Acaba bu tartışmanın şekli ve gelinen seviye acaba 12 sayfa doldurmaya ve birbirimizi kırmaya değer mi? Konu içeriği demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen...

mydiz
13-07-2005, 16:24
http://nikko.evolution.free.fr/Essai_nikko_NE10.php?motclef='nikko,voiture,nikko% 20evolution,ne10' (http://nikko.evolution.free.fr/Essai_nikko_NE10.php?motclef=%27nikko,voiture,nikk o%%2020evolution,ne10%27)
adresinde 1/10 un resimleri var, aynı zamanda bu site paralı bi nikko modifiye sitesi modifiyeden yanmış nikkoların resimleride var :) (ciddi ciddi yanmış yanık seklinde)

uğur
13-07-2005, 16:24
burda kimse birbirini kırmamıştır ben dahil olmak üzere bir kaç arkadaşımızda gereken özürü dilemiştir ve olay tatlıya bağlanmıştır birdaha tartışmaya gerek yoktur...1/14 resimerli önceki sayfalarda bulabilirsin tabi beğenirsenn!!!!!!!!

nitro_rs4
13-07-2005, 16:29
burda kimse birbirini kırmamıştır ben dahil olmak üzere bir kaç arkadaşımızda gereken özürü dilemiştir ve olay tatlıya bağlanmıştır birdaha tartışmaya gerek yoktur...1/14 resimerli önceki sayfalarda bulabilirsin tabi beğenirsenn!!!!!!!!

Affınıza sığınıyorum ve buraya yazmayı düşündüğüm fikirlerimi yazmaktan vazgeçtiğimi bildirmek istiyorum.
Saygılarımla.

nitro_rs4
13-07-2005, 16:59
Sevgili Uğur, ayrıca forumda tartışılan yada konuşulan bir konunun nerede birilmesi gerektiğini, yada nasıl sürdürülmesi gerektiğini hem senden yaşlı hemde forum yönetim kadrosunda olan birisi olarak senden öğrenecek durumda değilim. Her zaman söylediğimiz gibi, yazı yazıp yorum yaparken lütfen kiminle muhatap olduğunuzu farkederek ve seviyenizi koruyarak yazın. Benim senin kadar çocuğum var, bana ve benim seviyemde diğer abilerinize bu şekilde hitap edilmesi alışkanlık haline geldi son zamanlarda...

Cydia
13-07-2005, 17:05

uğur;
bu konu içinde yapılan yorumlar ve mesajlar tartışma ortamı süresince seyirine bırakıldı ve tatlıya bağlandı... fakat bu ortamın bazı kuralları var... ve bunlara uymak zorundasın...

oğuz (nitror_s4) abimize verdiğin cevaptaki tavrın son derece saygısız... senden 24 yaş büyük birisiyle nasıl konuşulacağını öğrenmen lazım... forum içerisinde mesajlarındaki usluba dikkat etmessen ikinci bir uyarı yapılmayacak...

mydiz
13-07-2005, 17:20
Nikko 1/10'a ait resimler
http://nikko.evolution.free.fr/image/NE10-susp02_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/image/NE10-susp01_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/image/NE10-chassis01_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/image/NE10-chassis02_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/image/NE10-recepteur_L.jpg

nitro_rs4
13-07-2005, 17:22
Neyse...duramıyorum yine dürtüyor bişeyler...
Öncelikle olaya şöyle bakıyorum, bu arabaları ne kabul edersek edelim bu arabalar "Radio Controlled Car" diye geçiyor. Hareketleri orantılı, yani çocuk oyuncağı diyemeyiz. Tek farkları modular olmaması en azından alışılagelmiş model arabalar kadar modular değiller. Fakat arabaların teknik görünüşünden ziyade ben olaya bu arabaları kullananlar açısından ve onlarında bir şekilde içimizde oldukları anlayışıyla bakıyorum. Çok iyi biliyorumki birçok arkadaşımız bizim arabalarla ilgili sohbetlere ve arabalara yapılanlara içleri giderek bakıyorlar. Bu doğrultuda şunuda düşünüyorum, arkadaşlarımız Nikko arabasının mükemmel olduğunu, hatta bizim arabalardan daha hızlı gidebildiğini falan söyleselerde kaçınılmaz bir gerçek var...Birgün o arabayı bırakıp herşeyi değişebilen ve heryerine müdahale edilebilen model araba sahibi olacaktır. Demokratik bir ortamda ben diyorum ki, Evet bu bölüm açılsın ve forum yöneticisi arkadaşlarımdan birisi kalıcı bir thredle bu bölümün hangi amaçla açıldığını yazsın. Zaten öyle yada böyle Nikko konusu serpiştirilmiş bir şekilde açılıyor en azından derlenip toparlanmış olur...

mydiz
13-07-2005, 17:40
Bazi modifiye edilmiş nikko kepleri, bu işinde meraklıları var nikko alıpta ugraşan işte bir kaç örnek,

http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture238b_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture654a_M.jpg http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture654b_M.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture1134e_L.jpg

http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture1134f_L.jpg

Modifiye edilmiş 1/14'ler

http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture2322d_M.jpg http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/images/voiture2322a_M.jpg

Demem oki marka onemli değil herkes o veya bu şekilde bu işe başlıyor ve gönül veriyor, bu resimlerdeki kepler nikko keplerinin modifiyesi ile yapılmıştır, bu iş tamamen gönül işi :)

nikko ile ilgili mesajlar forumda atılıyor demem oki Oğuz abininde dediği gibi derli toplu bir yerde bulunması iyi olur kanatindeyim, tartismanın yatışıp tatlıya bağlantığına sevindim :)

Not:Resim olayını abarttıysam özür dilerim

uğur
13-07-2005, 17:49
resimler gayet güzel hele üstteki benim kebin aynısı nasıl yapmış yaww onu neyse resimler için çok saol...

mcagis
13-07-2005, 17:54
Gümüş 206'yı ben de çok beğendim...

mydiz
13-07-2005, 18:16
baska resim vede bu resimlerin daha yuksek cozunurlukluleri icin http://nikko.evolution.free.fr adresindeki gariye bakabilirsiniz
(http://nikko.evolution.free.fr/annuaire/voiture_liste.php?critEchelle=14&modele=Peugeot%20206)

uğur
13-07-2005, 19:11
oğuz abi beni sanırım yanlış anlamış olmalısınki o mesajı çekmek zorunda kaldın..ben sadece ortalıktaki karşılıklı sataşmaların atışmaların bittiğini söylemek istedim yanlış anlaşıldım sanırım...ama nolursa olsun sizden özür dilemek mecburiyetini hissettim kusura bakma...

cem
13-07-2005, 20:54
Gordugum kadarıyla NIKKO bolumu acılsın olayı,forumumuzda genelde yasadıgımız 'sadece muhalefet' yapmak ıcın bır seylere karsı cıkan,genelde aynı kısıler tarafından olusan grupca surdurulmekte.Oyuncak olan ancak,anlayamadıgım bır sebeple ozellıkle RC kategorısıne sokulmak ıstenıyor.Neden kendınıze nikko.com gıbı bır sayfa acıp orada bu muhabbete devam etmıyorsunuz??

onur
13-07-2005, 21:36
yazılanlardan anladıım kadarıyla yorum yapmak istiyorum kimse yanlış anşamasın ama sonuçta nikkolar var ve kullananlarda yani bi topic acılması ve saglıklı bilgilendirilmenin yapılması hem modele başlıcak arkadaşlar açısından hemde nikko sahipleri açısından iyi olacagını düşünüyorum herkese iyi eylenceler...

penguen
13-07-2005, 22:08
(haddimi aşıyor olabilirim kusura bakmayın) RCcileri anlıyorum. hepsi bir şekilde bu işe başlamış ve devam ediyorlar. ama Nikko kullanıcılarınında bu işe başlamak istediklerini göz ardı ediyorlar ve maalesef (bana göre) kırıcı davranıyorlar.kimsenin nikkoyu RC kategorisine sokma gibi bir derdi yok. tek istekleri kendi aralarında sorunlarını paylaşabilecekleri bir alan. bu eğer sizi bu kadar rahatsız ediyorsa sitenin tepesine kocaman harflerle "NIKKOCULAR GİREMEZ!!!!!" yazarsınız olur biter. ama bu davranışların ve tavırların ne kendinize ne de başkasına faydası dokunur. aksine pistlere yarışlara toplantılara çekilmeye çalışılan o insanları kaçırırsınız ve insanları hobiden soğutursunuz. sonra eline kumandayı alan sokak başlarında, otoparklarda 0 çeker, lastik yakar, şov yapar durur.
ve şu bir gerçek ki demokrasinin olduğu yerlerde muhalefet kaçınılmazdır. eğer muhalefet istenmiyorsa o zaman diktatörlük tercih edilmeli muhalefet yapanlar teker teker idam edilmelidir(mecazi anlamda yanlış anlamayın)

DjMucit
13-07-2005, 22:11
nitro rs4 abi onlerde 5*8*2.5 mm plastik rulmanlar var arkalarda 5*11*4 mm plastik rulman var (aslında burç)onları değişince arabanın tekerleri dönüşü düzeliyor. motoru değşebilirsin mesela tahminim stock motor takılabilir 20turn cıvarına kadar sorun çıkacağını sanmam dişli oranı orta seviyede neden dersen 23 turn motor taktım 40 km yapıyor 45 i rahat görür 20 turn cıvarı motor ile tek aklıma takılan difransiyel çıkışlarına rulman, bollaşmaya başladı çünkü.arabanın içindeki servo standart kalıpta ama devresi farklı kartın üzerine bütün yani aslında yeni kumanda takımı takılsa recever servo esc yeni motor baştan aşa araba hızı gidişi komple değişir arabanın, tabi kullanıcısı ilerde gene de şase almak zorunda ,bunu alıpta diğer araçları ve ya forumda ki yazışmaları görenler zaten anlıyor neyse abi sordun anlattım nikko kullanıcısı olarak ben bendeki nikkoya önlere rulman taktım arkalarada takıcam biraz adam olsun :)

traxxas
13-07-2005, 22:53
Gordugum kadarıyla NIKKO bolumu acılsın olayı,forumumuzda genelde yasadıgımız 'sadece muhalefet' yapmak ıcın bır seylere karsı cıkan,genelde aynı kısıler tarafından olusan grupca surdurulmekte.Oyuncak olan ancak,anlayamadıgım bır sebeple ozellıkle RC kategorısıne sokulmak ıstenıyor.Neden kendınıze nikko.com gıbı bır sayfa acıp orada bu muhabbete devam etmıyorsunuz??
cem abı sen herkese karsı kırıcı bır sekılde forumda varsın bu bazen ben bazende bır baskaları oluyor neden hep bu boyle neden bazı kısılerı dıslıyoruz forumdan neden onlar nıkko.com da devam edıyorlar
neden bunu soyledın bılemıyorum ama sen bu ısı annenın karnındamı ogrendım kımden ogrendın ılk bu ıse baslarken kullandıgın araba neydı
eger nıkko kullananlar bu forumdan uzak tutalmalı gıbı bır nıyetın varsa o zaman forumun yarısının gırmemsı gereklı cunkı benım tanıdıgım cogu kısı nıkko ıle basladı bu ıse

veya soyle ele alalım ılk 1/1 araba kullanmaya basladıgımızda mercedesle baslıyan veya ferarıyle baslıyan bırı varmı elbette vardır ama elın parmaklarını gecmez
neden herkez yerlı arabayla baslar cunkı parcası ucuzdur kolay bulunur kolay satılır ıvır zıvır ıste
nıkkoda aynen boyle bır aractır belkı model olmıyabılır fakat nıkko kullanların bu forumdan dıslanması bencce cok buyuk haksızlıktır dıye dusunuyorum

ayrıca bu konunun neden bu akdar uzadıgınıda anlamıs degılım ısın sonunda bır kac kısı ban yıyecek herkeste uzulecek konuyu tatlıya baglıyalım bırbırımızı kırmadan ezmeden kucumsemeden devam edelım cunkı ben gercekten boyle bır konu baslattıgıma pısman oldum benım amacım nıkko sahıbı olan arkadaslara bıraz daha yararlı olması ıdı burada senın menfaatın ne dıye soran arkadaslar olabılrı benım nıkko bır arabam yok benım su anda 5 tane modelım var hatta yarına bır tanesını gıdıp alıcam.
ayrıca ben nıkko ıle oynarken hep dert yardım hıc bır yararlanacagım bır sıte yok bakıcagım bır seyler danısacagım yer yok dıye ıste su andakı nıkko sahıplerıde aynı dertten muzdarıp olduklarını bıldıgım ıcın ben boyle bir konu baslattım lutfen onlarıda dusunelım...lutfen...

uğur
13-07-2005, 23:01
şükrü abimin bugün bana dediği bir şey vardı bi an için o aklıma geldi..'''terbiyesizliğe terbiyesizlikle karşılık verme sana diken atana sen gül at''.. işte tam yeridir herhalde cem kardeş neden böyle düşünüyosunki madem bizde gönül verdik bu hobbye bizde aranızdayız bizde bişeler yazmaya çalışıyoruz sorunu olanlara yardım etmeye çalışıyoruz mutlu günlerinde yanında oluyoruz ee ozaman neden dışlanalımki?? nikko bir model olmaya bilir onca topik arasın nikko yazması seni bukadar rahatsız edecekse nediim sende girmezsin o bölüme olur biter.. sorun etmeye ne gerek var dışlanmaya negerek var saygılar.....

viaconme
14-07-2005, 08:52
sevgili Ahmet... fikirlerini ve yazılarını çok beğeniyorum... ve teşekkür ediyorum... ancak " NİKKOCULAR GİREMEZ!!!" yada DEMOKRASİ YOK yada MUHALEFET İSTENMİYOR yada DİKTATÖRLÜK gibi kavramlar kesinlikle çok yanlış kelimeler bu... burası bunlar için doğru yer değil.... eğer fikrin buysa bende sana PROVAKATÖR mü demem gerek ??? sayfanın en üstünde dikkatini çektiyse bir oylama var. sanırım böyle bi oylama yukardaki kelimelere zıt bir kavram... kimsenin fikirlerini belirtmek için bi başkasını yada başkalarını itham etme yada suçlama gibi özgürlüğü yoktur. yada olmayan kavramları gündeme sokma gibi bi zorunluluğuda olmamalı....

LÜTFEN artık herkes biraz konuşma şekline uslubuna dikkat etsin...atılan oydan çok post sayısı var... biraz laf yerine iş yapılsın... nikko için bölüm deniyor ama hala hazırda 2-3 başlık altında zaten nikko konuşuluyor...
sevgi ve saygılarımla.

emin_emin
14-07-2005, 09:01
Beraberliği bozdum sanırım :):yuppiyuv: :)

Cydia
14-07-2005, 09:50
malesef anket kapandığı için oyun kabul görmedi :)
şaka şaka :D

eşitlik durumu olduğu için süreyi uzatmıştık... son oyumuz evet oldu...

uğur
14-07-2005, 10:18
yawww bu oylama nezaman bitecek evet oyları çokken biran önce bitse:))))

Dr. Mini-Z
14-07-2005, 12:32
sevgili Ahmet... fikirlerini ve yazılarını çok beğeniyorum... ve teşekkür ediyorum... ancak " NİKKOCULAR GİREMEZ!!!" yada DEMOKRASİ YOK yada MUHALEFET İSTENMİYOR yada DİKTATÖRLÜK gibi kavramlar kesinlikle çok yanlış kelimeler bu... burası bunlar için doğru yer değil.... eğer fikrin buysa bende sana PROVAKATÖR mü demem gerek ??? sayfanın en üstünde dikkatini çektiyse bir oylama var. sanırım böyle bi oylama yukardaki kelimelere zıt bir kavram... kimsenin fikirlerini belirtmek için bi başkasını yada başkalarını itham etme yada suçlama gibi özgürlüğü yoktur. yada olmayan kavramları gündeme sokma gibi bi zorunluluğuda olmamalı....

LÜTFEN artık herkes biraz konuşma şekline uslubuna dikkat etsin...atılan oydan çok post sayısı var... biraz laf yerine iş yapılsın... nikko için bölüm deniyor ama hala hazırda 2-3 başlık altında zaten nikko konuşuluyor...
sevgi ve saygılarımla.

Sevgili Ali Ahmet benim uzun zamandır tanıdğım kadarıyla senin PROVAKATÖR kavramına sokabileceğim bir arkadaş değil en uygun örnek o şekilde olduğu için bu şekilde ifade etmiştir sanıyorum ortamın rahatlaması açısından bizim dikkat etmiğiz kadar sizler de ifadelerinize dikkat ederseniz daha sağlıklı bir tartışma ortamı yaratırız.

Sevgiler.

Cydia
14-07-2005, 12:38
Anket kapanmıştır... Konu başlığı uygun yere açılacak...

Konu Yorumlara Kilitlenmiştir... İyi seyirler..
...::: Barracuda®© :::...