Orijinalini görmek için tıklayınız : Counter-strike online
YoL_GezeR
02-06-2004, 21:29
arkadaşlar underground gibi bu oyunuda netten oynabilirmiyiz. Ben biliyorum bir şeklini ama underground gibi bununda bir program indirebiliyormuyuz?
valla oyunu kuruyon ve sitelerin serverine üye olman gerekio. başakada bişey gerekmio sanırım. ayrıyeten bi program felan gerekmio bildiğim kadar.
abi bu oyunu var ya yemin ederim 100-200 saat oynamısımdır toplam olarak ve hep netten cheating-death programı gerekli hilelere karsı ama herifler prof. olmuslar hepsinde hile tak kafdadan anında hilelerde yazarak deil yüklenio zamanında bizde yapıoduk ama tabi adam gibi harbiden oynayanlarda var eger adsl kablo falan yoksa cok sorun yasarsın lag olur takılır yavaslar heriflede adsl seni 1-2 saniye daha once goruo tak tak tak ve oluosun artık counter baydı ben duyunca midem bozuluo valla :D
abi iyi yazmışsında nerden nasıl girilir tam olarak yazmamışsın... ne yapmak lazım şimdi elimizdekiler kopya oyunlar malum.. siteye girip üye olursak sorun olmasın sonra tam bi açıklama yazarsan seviniriz walla..
www.oynasana.com dan da bakabilirsin.
Eskiden sanane serverları vardı ama aşırı yoğunluktan dolayı anet serverleri daha iyi hale geldi ki sonunda sanane serverları kapandı. Kopya cd ile oynayamıyorusun. Orjinal cd lazım.
Bu arada serverda oynayabilmek için www.unitedadmins.com dan cheating death programını indirmen lazım. Hile yapılmaması için yapılmış bir programki bu program sayesinde hile son buldu sonunda ;)
Zamanında sırf online cs oynayabilmek için kabloya geçmiştim :D Ne güzel zamanları o zamanlar...
!Amorfy.BaRoS+
03-06-2004, 11:37
Selamlar 5 yıldır Iyı bır ClandayIm Ve Iyı OyNadıgımı DusuNUyOruM Su anda Nerdeyse Cogu Int servera Orjınal cd Keye Gectı Ve Suanda Kendı Serverımız Var. Cs1.nitrogamer.com cs2.nıtrogamer.com cs3.nıtrogamer.com Bır suru Varda bUnlar OrnEk Eger GırmekIstIYOsanız Cd Death Programını IndıreBİLİrsiNiz zaten bU Yenı suruuumu Cıkıncı kendİni UPTade eder.Kısaca Orjınal cd Key Lazım...
FoCuS_Rs
03-06-2004, 16:28
oyunu kurduktan sora ayrıca server lara bağlanmakta kolaylık açısından
www.hlsw.org dan program çekin server programı.
walla orginal CD key gerekiyor we bnde pas omilletin abna bulduğu key lerle takılıodum ama artık şart oldu zaten son bikaç aydır uğraşamıorum artık öss yüzünden nese yakında bi orginal CD key almak zlm zati..
nese amorfy senin Cs de nick bumu??
ben -bq-(bequick) ın 2.kurucusuyum desem yalan olmaz:)
YoL_GezeR
03-06-2004, 18:19
Bende dediğiniz gibi bir sanane.com a üyeliğim vardı. sonra kapandığı için giremiyordum.sonra csmerkezine üye oldum üye olduktan sonra c-s de console giye bir bölüm var oraya girdikten sonra ilk önce name **** neyse artık onu sonra setinfo pw-home yazıp şifrenizi giriyorsunuz setinfo home-pw de olabilir tam hatırlamıyorum. Sonra connect siteyi ve clanı yazmanız gerekiyor.
hile olayında ise ben hilesiz oyunu tercih ederim daha adili bu oluyor ee hile kullanıyorlarsa hileninde en iyilerini yazarım görünmezlikmiş wallhack mış görünmezlikmiş hızlı yürümemiş ölümsüzlükmüş duvarların içinden geçmekmiş .... :D
YoL_GezeR
03-06-2004, 18:22
oyun üzerinde bir usta olduğumu söyleyebilirim Kendimi övmek için söylemiyorum zaten öyleyim :D.Çünkü bu oyunu bayağı bir oynadım. Hele bir arkadaşım var onunla birlikte aynı takımda başkalarına karşı oynuyorsam işleri çok ama çok zor :D
counter strike konusu bildiğim kadarıyla eski forumumuzdada vardı :) sanırım ordanda bilgi edinebilirsiniz.
!Amorfy.BaRoS+
04-06-2004, 15:28
oyunu kurduktan sora ayrıca server lara bağlanmakta kolaylık açısından
www.hlsw.org dan program çekin server programı.
walla orginal CD key gerekiyor we bnde pas omilletin abna bulduğu key lerle takılıodum ama artık şart oldu zaten son bikaç aydır uğraşamıorum artık öss yüzünden nese yakında bi orginal CD key almak zlm zati..
nese amorfy senin Cs de nick bumu??
ben -bq-(bequick) ın 2.kurucusuyum desem yalan olmaz:)
Selam BenIM bir sURu NIck Var Mesela Onc Lerı bıLIrsIn Or da SoUlBleed Genelde Ama BaRoS+ KUllanIrıM.Cok IYI OYNuyAn cs Elemanları KesıNlıKLe Tanırım INternet UzerInden Cunlku Levele Fılan Baya KAtıldIK.Sızın Clanı Hıc dUYmadıM Tanınan Bır nIck soYLerseN TanIrıM .Hangı serverda OynuYOsUnUz Genelde ??? Ben Herzaman NNıtrodayım.EsKIden ags Ve cOK esKIden sanane OyuncusuYduM.
Yol Gezer ConsOLeda yazdıGın NIck Sıfresı Setınfo pw Pasword SoNrada Connect YazıP Server yazarak gırısYOsun ONU anlatmaya CalısTın heralde Neyse Iyı Gunler.
YoL_GezeR
04-06-2004, 18:26
evet nasıl girildiğini anlatmaya çalıştım.Bu setinfo pw-home 'mu admin hilesindede kullanabiliyoruz :D
YoL_GezeR
07-06-2004, 14:31
ya beyler bir site üzerinden kapışalım mı?
site üzerinde değil ama kendimize iyi bir server açacak arkadaşlardan biri ve oynarken hile yapabilcek arkadaşları engellemek için cheating death gibi bir program kullanmamız gerekecek. server olan arkadaşın makine zaten cheating death programı olmayanı atacak serverdan. eskiden çok oynardım sabaha kadar. ama bazen bayıyor yaa...
YoL_GezeR
13-06-2004, 21:08
Ben server açmayı bilmiyorum eğerki birisi açar banada nasıl girileceğini söylerse sevinirim...
yigit1905
14-06-2004, 22:09
peki bu cd key olayı nolcak oynatmıo orjinal cd key olmadan.bu arada herkeste 1.5 mi
yigit1905
14-06-2004, 22:24
keşke olsa bu arada amorfy ben senin online odayı falanda gördüm
amorfy kütahyadaki snc takımını bilir misin?senin takımın adı ne bu arada?ben de cs manyağı gibi bişeyim,ama fasıla vererek oynuyorum çünkü bi süre sonra sıkılıyom bir süre ara verdikten sonra oynuyorum, o kadar iyi değilim ama fena da değilim. arkadaşlar hileden falan bahsetmişler de, yani arkadaşlar hile yapanlar tabii ki var ancak her kfadan vuran da hileci değil;dehşet oynayanlar var , haklarını yememek lazım adamların.neyse amorfy ben kütahya da üni okuyom, fırsatım olsa ben de snc takımın da oynıycam ama zaten bu aralar fazla oynamıyolar cs source un update edilmesini bekliyolar; çok bug (hata) varmış oyunda.gerçi oynamaya vakit bulsam da as oyuncular tam ben olsam olsam yedek olurum.zaten maç tecrübem fazla yok.işte lan dan 5-10 kere yaptık, daha çok aim geliştirmeye çalışıyom.farkında olmadan konunun dışına taştım kusura bakmayın :))
offf offff ne zamanlardı.
o zamanlar 3 tane kendı serverım vardı turnuvalar vs duzenlerdım cok zevklıydı.
artık zor o isler.
!Amorfy.BaRoS+
03-06-2005, 14:00
:) bende bıraktım sayılır Ayda 1 cafeye gidip eski arkadaşların maçlarını izliyorum yetiyor o iyiki bırakmışım diyorum.Çok kötü bi hastalık.
evt arkadaşlar kendi aramızda bi maç yapmıcakmıyız serveri olan bi abimiz yokmu varsa bize bi 1 saatligine falan ayarlasa bari orjnal keysiz olmalı :)
orjınal keysız netten onıyamazsın 1.6 yı.
1.5 te pek kalmadı artık.
mac yapılacaksa bana 1 adam verın yeter :P
1.6 oynanabilior cd key sez steam serverlarina girmessiniz non steam server lar var ;) ya siz bi beni dinleyin bak
www.counterturkey.com a girin cok faydsaini goreceksiniz forum unun ;) bu siutenin sahibiyle hic bi alakam vs yok tur reklam falan degil yani
haklısın amorfy,hastalık gerçekten bu oyun.sigara gibi bağımlılık yapıyor.en iyisini yapmışşın; darısı benim gibilerin başına
oyun bir klasik bilmiyeni dövüyorlar..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.