PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Body Paint te SON NOKTA!

mania_rc
17-07-2005, 19:15
www.sebairbrush.com Fazla söze gerek yok!

prettyahmet
17-07-2005, 21:19
bu ne yaaa.Adamlar uçmuş.Ama insan bu kebi kullanamaya kıyamaz.Ne diyim bravoo.

onur
17-07-2005, 21:29
helal olsun valla adamlar yapmış;oleeea:

Dr. Mini-Z
17-07-2005, 21:42
şu an elemanla pazarlık yapıyorum Türk bayraklı bir kep için.

prettyahmet
18-07-2005, 00:21
Mutlu abi sen pazarlığı yap hatta bana da yaptıralım.Bu konuda ciddiyim.Fiyat normal bişi olursa bende varıım.

Dr. Mini-Z
18-07-2005, 08:28
Fiyat normal değil aslında yaptığı işe bakarsan bişi diyemem emek netice itibarı ile. body dahil 80 USD + 26 USD nakliye.

hako d
18-07-2005, 12:14
beyler bunları yakında trdede yapabilecez.air brus seti için alsa corp diye bir firmayla görüşüyorum.bu işde dünyada 1 numaralar .az kaldı silerinde böyle kepleri olabilece.üstelik sadece maliyet fiyatına

M_tech
18-07-2005, 20:51
bu arada jantlara teker gecirmemişler dimi

100kmh2sn
19-07-2005, 09:14
mert jantlarda teker yok, bu arada o jantlar off road jantı değilmi ? ayrıca resimlerdeki arabalar sadece kep ve janttan oluşuyor, mekanik yok gibi geldi bana

torlak_t
25-07-2005, 11:12
Abi hakikatten güzel olur Türk bayraklı ben de isterim o zaman. Kesin yaptırcan mı abi sen?

H.Ufuk Aydiner
25-07-2005, 17:35
beyler bunları yakında trdede yapabilecez.air brus seti için alsa corp diye bir firmayla görüşüyorum.bu işde dünyada 1 numaralar .az kaldı silerinde böyle kepleri olabilece.üstelik sadece maliyet fiyatına

İş airbrush almakla bitiyorsa, maliyetine şundan yapar mısınız bana?

http://www.modelsitesi.com/fotodepo/cam_04.jpg

hako d
25-07-2005, 19:00
neden olmasın ufuk.iş air brushda ve kullanabilmekde bitiyor.air brush seti yakında elimde ama boyalar için biraz beklemem gerekecek.çünkü çok pahalı.galonla satıyolar.ben renk seti halinde almayı düşünüyorum.beceriye gelinceeee benim işimde buna yakın bişey.onlar kapartyoya ben vucuda desen yapıyorum :D .yapabilirmişim gibi geliyor.bikaç videosu ve tekniğiyle alakalı belgede var elimde.denemek lazım.ama dediğim gibi yaparım gibi geliyor.
daha geniş bilgiyi burdan alabilirsiniz : http://www.alsacorp.com

!Amorfy.BaRoS+
25-07-2005, 19:05
Air brush zaten sorun değil.Önemli olan boyası kepe uygun boya bulmak.Ama ufuk abiye kulak veriip bu resmi çıkarabilmenin zor olcagıdır..Sıvı boya ve ısı ezilmelere dayanan ne var hako d aldıgın boyanın cinsi vs yazarsan sevinirim.
Bu arada air brush için ne kadar ince bir sıvı boya oldugnu söylemeye gerek yoktur umarım.

yusufcetin
25-07-2005, 19:54
Bana ilk postta 1-2 Photoshop darbesi var gibi geldi.

DeliRc
25-07-2005, 22:22
ohh baba baktım da 170 -200 dolar arası satıo adamlar kepleri

H.Ufuk Aydiner
25-07-2005, 23:51
Sevgili Hako, işini öğretmek gibi olmasın ama olaya anladığım kadarıyla kısıtlı bir bilgiyle dalmak üzeresin.
Neyse sıradan gidersek.
Bastığın adrese baktım, burada airbrush seti diye tanımlanabilecek aparatların teki bile mevcut değil, zaten piyasada bulunan airbrushların tamamını test etmiş biri olarak alsa diye bir airbrush markasıda duymadım bugüne kadar. Hassas iş olarak nail art diye tabir edilen airbrushların en kullanışlıları paasche turbo, devilbiss super93 serisi ve sotar 20/20 dir, beheri değerleri 300 küsür dolarlardan başlar, merakın varsa birgün bana uğra test et kendin gör malları ve ne yapabildiklerini. Bu aletlerde kullanabileceğin boyalar kısıtlıdır, FN türevi akrilikler en tatminkar performans alabildiğim boyalar.
Gelelim adresteki boya firmasına. Son zamanlarda piyasada sıkça rastlanan sıradan firmalardan biri gördüğüm kadarıyla , keza ürün yelpazeleri oldukça sınırlı. Bu işin lider firması House of Kolor dur; linki www.hokpaint.com . Şimdi gelelim R/C body uygulamalarına. Amorfy ninde belirttiği üzere keplerde kullanılan boyalar özel olmak zorundadır, kısacası polikarbon boya olması lazımdır. HOK veyahut yan sanayi bir fimanın çıkarttığı herhangi bir boyayı kebe atarsınız, ilk darbede asfalttan toplarsınız.
Benzer efektleri polikarbonda yakalamak icin bu iş için ozel yapılmış bpoyaları kullanmak lazım spastix gibi, ve bu tip boyalarda anası aglamayacak bir airbrush kullanmalısınız, Badger 100 yada 150 gibi, Türkiyede bu firmanın distributoru mevcut olup mala hobici.com dan ulaşabilirsiniz. Ve son olarak randımanlı kullanım için depolu bir kompresore ihtiyac duyacaksınız.

Dr. Mini-Z
26-07-2005, 08:38
Abi hakikatten güzel olur Türk bayraklı ben de isterim o zaman. Kesin yaptırcan mı abi sen?

Yok yaptırmıyorum lüzumsuz pahalı geldi.

Walkman
26-07-2005, 11:23
Benim tavsiyem;Kimseye yaptırmayın...Nasıl olursa olsun,sonuç nasıl olursa olsun;kendiniz yapın . . . .

Timurt
26-07-2005, 11:37
zaten ilk kullanımdan sonra kepler mahvoluyor :D , o kadar para vermek gereksiz gibi geliyor bana. Ama sadece resim çekicekseniz başka tabii

hako d
26-07-2005, 17:51
.alsacorpdan zaten boya getirmeyi düşünüyodum onu yazmıştım zaten.yalnız alsa corpda lexan boyası var.yada ben öyle anlıyorum.dediğim gibi denemek lazım.belki yaparım belkii yapamam.aslında ufuk sen anlıyosun bu işden ee ben hiç uğraşmayayım sen yapıyomusun ? hem daha uygun olur.ama resmini koyduğun gibi bişey değil.daha canlı ateş deilde alev deseni..şöyle cayır cayır yanacak kep.kullanma mevzuna gelince onu hiç düşünmedim zaten vitrinde duracak.yapabilirmisin?hem benim için daha ekonomik olur o zaman

Dr. Mini-Z
26-07-2005, 18:03
ufuk sen anlıyosun bu işden ee ben hiç uğraşmayayım sen yapıyomusun ? .alsacorpdan zaten boya getirmeyi düşünüyodum onu yazmıştım zaten.yalnız alsa corpda lexan boyası var.yada ben öyle anlıyorum.dediğim gibi denemek lazım.belki yaparım belkii yapamam.aslında ufuk sen anlıyosun bu işden ee ben hiç uğraşmayayım sen yapıyomusun ? hem daha uygun olur.ama resmini koyduğun gibi bişey değil.daha canlı ateş deilde alev deseni..şöyle cayır cayır yanacak kep.kullanma mevzuna gelince onu hiç düşünmedim zaten vitrinde duracak.yapabilirmisin?hem benim için daha ekonomik olur o zaman

Ufuğu şahsen tanır mısın bilmem ama bir örnek. Herşeyi anlatırmış.

http://www.rcteamgo.com/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_017.jpg

yada http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=4187

Bakabilirsin

hako d
26-07-2005, 18:26
Ufuğu şahsen tanır mısın bilmem ama bir örnek. Herşeyi anlatırmış.

http://www.rcteamgo.com/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_017.jpg

yada http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=4187

Bakabilirsin
yok tanımamda yapan birileri zaten varsa yaptırabilirm.benim işimle ufaktan çakışıyo bende dövmeciyim.yapabilirmişim gibi geliyo.denemek lazım.ama yapan varsa tecrube konuşur onada diyecek bişeyim yok :D .dışarıya yapıyosa neden olmasın

SpaceWalker
05-08-2005, 13:05
Bana ilk postta 1-2 Photoshop darbesi var gibi geldi.

Bende hepsine o gözle baktım.Hatta kesinlikle o jantlar montaj.kepte mekanik yok sadece görünen tarafta 2 tekerlek war.ama kepler güzel montaj olsada olmasada :P