Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli Üniversitesi
selam arkadaşlar. Kocaeli üniversitesinden olan arkadaşlar var mı?
yavuz364
05-11-2009, 16:56
kocaelinden baya kişi var aslında :) mesela ben, senin bölüm neydi ?
ben makine 4 teyim,
blackblut
11-11-2009, 16:25
bende elektrik öğretmenliği 2. sınıftayım daha çok arkadaş var kocaelinden bu arada adım uğur
bi ara bi buluşma düzenleyelim bence. ilk olarak burda konuşmaya başlarsak o bile önemlidir diye düşünüyorum ben.
ben de kimya 5. sınıf ım. adım cenk.
kou / Tef/ otomotiv/ 5.sınıf
merhabalar bende mehmet tıp 4..
Cem abi de kou de idi ama mezun oldu sanırsam [dellycem]
araçlarımız neler peki ?
bende maverick stealth xb 1/8 nitro buggy var.
...HadrieL...
04-12-2009, 00:34
Bende Jeofizik Müh. 2. Sınıf. Henüz aracım yok ama alıcam. Ayrıca kocaeliliyim ve pist yapmak ıcın uygun arazım var :) ben tamıya f350 alıcam en kısa zamanda buyuk bır pıst yapabılırsem yardımlarınızla buyuk bı toplantı bıle duzenleyebılırız :)
Bende kocaelideyim. Helikopterim var ve hafta sonları seka'ya gidiyorum. Ayrıca Kocaelide barış var speedcenterhobby'nin sahibi. Kocaelide baya bi eleman var bilginiz olsun.
yasharizm
14-12-2009, 00:40
en son buluşmamızı dolphinde yaptık
bende fen bilgisi öğretmenliği 3.sınıf. iletişimin kantininde çalıkşıyorum herkesi beklerim.
bence bu perşembe akşamı bi buluşma yapalım
bendede tamiya tto1 audi tt ve kyoşo gt porche 15cc var
MADDIVER
14-12-2009, 18:34
Konu üniversitelerden, "memleketler" e kaymış. :D
Ben de eski bir KOÜ mezunuyum arkadaşlar. Kimya Mühendisliği Bölümünün ilk mezunlarından birisiyim!
Kırımsız sürüşler/uçuşlar!!! :)
blackblut
01-01-2010, 16:00
bizim üniversitede rc club yok mu arkadaşlar???
...HadrieL...
04-01-2010, 03:22
Sanırım rc club yok açılsa iyi olur ama sanırım üniversiteden pek ilgi yok.
KOU den bende varım . Uçak konusunda deneyimli arkadaşlar varsa süper olurdu açıkçası bişeyler öğrenebilmek için.
blackblut
13-01-2010, 14:48
arkadaşlar ünide bi rc club açsak güzel olmaz mı?
Açın açın.
Seneye inşallah gelirsem iyi olur :)
KOU tavsiye edermisiniz?Mekatronik mühendisliği düşünüyorum?
...HadrieL...
13-01-2010, 21:17
blackblut kardeşim doğru söylüyorsun açalım açmasına ama önce Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden bu hobi ile ilgilenen arkadaşlarla bir araya gelip ciddi bir toplantı ve araştırma yapmamız lazım okul klüpleri ha dediğinde açılmıyor sende biliyorsun. :) Ciddi bir olaydan bahsediyorsun ve ben bu sitede bile Kocaeli Üniversitesinden olan arkadaşların bu konuya bile ilgi göstermediklerini görüyorum maalesef.
Bu arada Tutku16 kardeşim Kocaeli Üniversitesi mühendislik dalında Türkiye'deki ilk 5 üniversiteden biri. Yani çok iyi bir yeri var. Yaklaşık 15 senelik az bir tarihine rağmen mühendislik dalında aşırı hızlı bir ilerleme gösteriyor. Sanayi bölgesinde olduğundan dolayı çoğu fabrika bazı istanbul üniversitelerinden bile vasıflı görüyor Kocaeli Üniversitesi mühendislerini. Ayrıca batıda ki en fazla yatırım yapılan üniversite buda gelişiminin hızının sebebini gösteriyor. Zaten Yıldız Teknik Üniversitesinden koparak oluştuğu için temeli sağlam bir üniversite. Çok sayıda Prof. Doç. ve Yrd. Doç. a sahip. Son olarak söylemek istediklerim 13 mühendislik dalıyla ne kadar iyi olduğunu belli ediyor ayrıca Mekatronik Mühendisliğini en iyi yetiştiren ve en çok imkan sunan üniversite şu anda. Ek bilgi olarak yakın zamanda sayısal bölümleri ayrılıp ( Orta Marmara Teknik Üniversitesi ve ya Doğu Marmara Teknik Üniversitesi adında ) teknik ünvanı verilecek. Umarım yeterli olmuştur. :)
blackblut
14-01-2010, 16:41
Hardiel kardeşim bi toplantı gibi bişey düzenlemek şart bu işlerle uğraşan arkadaşları bulmak lazım her fakülteye ilan falan assak ii olur die düşünüyorum ama.......
...HadrieL...
15-01-2010, 01:18
Ö.m. attım sana oradan ulaş daha detaylı konuşalım madem sende bu konuda isteklisin birşeyler yapabiliriz belki ikimiz. :)
&&BERKAY&&
17-01-2010, 15:56
abilerim ben kocaeli üniversitesine gidemiyorum yaş itibariyle(12):D
acaba aranıza benide alırmısınız
kerem abi napıyosun nerelerdesin yoksun bayadır??
...HadrieL...
17-01-2010, 16:42
Sen benden torpillisin abicim senin giremicein kapı yok izmitte merak etme ;)
vivapinata
18-01-2010, 00:06
Arkadaşlar bende KOÜ deyim matematik 3. sınıf buluşma filan olursa haberim olsun isterim. Ayrıca yeni başladım hiçbir bilgim yok diyebilirim sizin yanınızda hem tecrübelerinizden de faydalanabilirim diyorum teşekkürler :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.