PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba arkadaşlar

akirayamaoka
18-07-2005, 03:07
Ben model arabalara müthiş ilgi duyan biriyim. uzun zamandır bu site dahil webde araştırıyorum forumları okuyorum hep. Ancak hala bir model araba sahibi olamadım. Nikko vs saymazsak :)

İzmit'te oturuyorum. Eskişehir'de okuyorum. Aklıma koydum uygun bir araba alacağım artık. 1/10 on road olacak. GP olabilir. Olamazsa EP. Olabilememe sebebi tamamen maddiyata dayanacaktır...

Eskişehir'de de İzmit'te de buluşmalar oluyor görüyorum bu siteden. Bu arkadaşlarla bağlantı kurmak buluşmalarına katılmak isterim. (arabam olsun olmasın) olması çok daha iyi olur tabi. Ağustosun sonundan itibaren Eskişehir'de olucam.

Hayallerimden biride çok iyi RC videoları hazırlamak. Eskişehirde Sinema TV okuyorum. Kameram var evde DV kurgu yapıyorum.

(bu yön olmasa kamerayı satıp alacağım birşeyler ama kameranında olaya entegre olmasını istiyorum herzaman, anladınız sanırım :) )

viaconme
18-07-2005, 08:30
merhaba... aramıza hoşgeldin...
izmit ve eskişehirden yardımcı olacak arkadaşlar var... onlaar mail atabilirsin....

100kmh2sn
18-07-2005, 09:47
Ailemize hoşgeldin, 2 ildede RC ile uğraşan arkadaşlarımız var, sanırım buradan seninle kontak kurarak yardımcı olacaklar

akirayamaoka
18-07-2005, 23:20
hoşbulduuuk :)

!Amorfy.BaRoS+
18-07-2005, 23:37
Hoşgeldin İzmitte 20 ye yakın Modelci var bazıları araba bazıları uçak..Forumdan izmiite olan 3-4 arabacı arkadaş var ve istediğin an yardım edebiliriz öncelikle forumu bi gez toz sonra sana güzel bi model bakalım kolay gelsin.

Penny
19-07-2005, 08:43
akirayamaoka aramıza hoşgeldin. eskişehire gelince görüşelim ozaman. :) sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

MAD FOR TAMIYA
20-07-2005, 18:21
Aramıza hoş geldin, biz Onur'la İzmit'deyiz. Sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

akirayamaoka
20-07-2005, 22:10
msj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.

şu sıralar şiledeyim. çoğu kişiye ve çoğu aktiviteye uzaktayım.. ağustosun sonunda eskişehirde olacağım. forumları sürekli takip ediyorum. kendime 2. el araba bakıyorum.
görüşmek üzere.