PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba arkadaşlar

ptif
19-07-2005, 14:32
slm arkadaşlar. ben araba olayına yeni merak salanlardanım. benim için ucuzundan bi araba önerebilir misiniz? önerilerinizi bekliyorum

100kmh2sn
19-07-2005, 14:37
Ailemize hoşgeldin,
öncelikle forumda ilgili yerleri bir oku, ucuzundan bir araba değilde ilk etapda nasıl bir araba almaya karar vereceğin önemli sonrasında fiyat kıyaslamaları yaparak kendine alternatif üretebilirsin, iyi seyirler

ptif
19-07-2005, 14:44
ilk etapta elektrikli bir şey istiyorum önerebileceğiniz bir mobel var mı

emin_emin
19-07-2005, 17:31
Hoşgeldin kardeşim. 100kmh2sn biladerimin dediği gibi elektrikli alacaksan forumda elektrikli rc lerle ilgili konuları güzelce oku. Hiiççç acele etme. Acele karar veren arkadaşların sonradan pişman olduklarına zaman zaman sende şahit olacaksın. O nedenle acele etme önce bilgi sahibi ol sonra amacına göre ne alacağına karar verirken buradaki tüm abiler kardeşler sana yardımcı olurlar.
İyi eğlenceler...:)

baharer
19-07-2005, 21:09
Ben makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim (yeni üye olduğum için daha siteyi çözemedim umarım mesaj ilgisiz bir yere gitmiyordur) ve mezun olabilmem için en kısa sürede aşağıdaki sorunun cevabı lazım. Yardım eden ve ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.

1.4 litrelik bir motor tek silindirli olarak yapılabilir mi? Yapılırsa hangi parametreler nasıl değişir? 4 silindirli ile karşılaştırılınca ne gibi sonuçlar ortaya çıkar ?

ptif
22-07-2005, 16:02
abi iyi diyorsunuzda ucuzundan kalitelisinden bi araba söyleseniz.

DjMucit
22-07-2005, 16:37
ucuz kaliteli değilde ucuz dayanıklı olur :)
ortalama 200 den başlar 2. eller ki eksiği olan bir araba dan bahsediyoruz
250 ytl ye 2. el araç var alıcaksan irtibat traxxas
300 ytl ye de tt 01 var daha yeni bir şase kumanda sı eski model futaba ama kullanışı güzel kumandanın eskiliğine rağmen
ondan sonrası bakacaksın 2. el piyasasına :)

ptif
23-07-2005, 17:02
abi ucuzundan sıfır bi araba önerin yaa. ikinci el son tercihim
bide abi bu kit carla oyuncak arabayı nasıl ayırt edecez. diyelimki dükkanın birine girdim adama diyemem ki arabayı açim bi sonra alıp almayacağıma karar veririm. bu konuda da beni bilgilendirirseniz sevinirim

!Amorfy.BaRoS+
23-07-2005, 17:57
Pdf Önerimizi hemen gidip alıcakmısın ?
Peki bunların yanında hangi esc hangi motor hangi dolduruc vs alcagına hangi kumandayı alcagına kara verdinmi ?
Forumda senin gibi çok var önerinönerin diye forumu azıcık gezersen cevabı bulursun zaten ama kendine uyanı bulmak önemli.Gez forumu sonra zaten neyin ne olcagını anlıcan amaşimdi sana yapıcagımız tavsiye sadece aklındaki soruları dogurucakki daha kit carla model arasındaki farkı ögrenememişsin işte bunlar hep araştırmayla olcauk şeyler hazıra konma yani azıcık gez toz incele karıştır.Aonra modeller oyuncakçılarda satılmaz shopların yerleri isimleri de forumda var zaten anlatabildimmi gez toz sonra zaten aklında soru kalmıcak...

viaconme
23-07-2005, 20:13
Amorfy nin dediklerini dinlersen daha iyi olur ptif ... konuyu kilitliyorum.