Orijinalini görmek için tıklayınız : 01.11.2009 ist park e revo vxl & e revo brushless
Garaja yeni katılan e revo vxl ile e revo brushless i bugün ist park taki test sürüşü
http://i596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/th_VID2000015-20091101-1640.jpg (http://s596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/?action=view¤t=VID2000015-20091101-1640.flv)
http://i596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/th_IMGP1021.jpg (http://s596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/?action=view¤t=IMGP1021.flv)
http://i596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/th_IMGP1022.jpg (http://s596.photobucket.com/albums/tt50/cemery/?action=view¤t=IMGP1022.flv)
İki araçta yağmur ve ıslak zeminde bizden10 numara aldı :):)
Jarjaryan
01-11-2009, 23:18
Abi mukemmelsiniz :)
Kahkalar bu kadar mi şen olur :P
Ooooo Yavuz bizim buluşmalar çok matrak olur.Stessiz ortam, tatlı sohbet ve Bol kahkaha.:):) İlk fırsatta senide bekliyoruz:)
Jarjaryan
02-11-2009, 00:24
En yakın zamanda abi en yakın zamanda :(
Ohh maşallah süper bi buluşma daha ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın :)
Jarjaryan
02-11-2009, 01:08
o ne cem abi tahsin abiyi çağirmayı unuttunuz sanirim :D
kızdı biraz galliba :P
Valla Tahsin merak ediyorum bugün istanbulda bizden başka outdoor Rc kullanan varmıydı? :):):) Organizasyon biraz apartopar oldu oyüzden kimseye haber veremedik versekte bu havada gelen olurmuydu şüpheliyim :):):)
bu havada bulustunuz yanı.hemde ıst parkta:)
Cem Abi sağol videolar için.:) Vxl hastalığı domuz gribinden hızlı yayılıyor. :P
Ehh sanki biraz serince idi hava Ali..:) Cem abi sağolsun seyyar rc pit iyle geldiğinden biz de kasanın içinde çok üşümedik..:)
Vayy abi hayırlı olsun beybi revo gene rahat duramadın :) bu arada bir enkaz araç gördüm orada hertafı teneke FG ye benziyordu ama G270 motorlu kimindir o Cem abi sokma bizim piste öyle dandik arabaları :)
ohooo Bu hava ne ki? Ali :):):)
Cem Abi sağol videolar için.:) Vxl hastalığı domuz gribinden hızlı yayılıyor. :P
:):):) haklısın Emre hele lipoları gelsin salgın dahada büyüyecek
Ehh sanki biraz serince idi hava Ali..:) Cem abi sağolsun seyyar rc pit iyle geldiğinden biz de kasanın içinde çok üşümedik..:)
:):):)
Vayy abi hayırlı olsun beybi revo gene rahat duramadın :) bu arada bir enkaz araç gördüm orada hertafı teneke FG ye benziyordu ama G270 motorlu kimindir o Cem abi sokma bizim piste öyle dandik arabaları :)
Valla Abi Serdarın FG 10 numara . Yeni üretim Zenoah ve jet pro ile tabanca gibi olmuş bütün gün rodaj dolayısıyla saydırdı. Anlayacağın fena geliyor tozu attırack gibi ist parkın :):):)
berkaykurtara
02-11-2009, 22:32
İstanbul park dış otopark harika bir yer. Haftasonu pazar günleri genelde oradayım
Cem abiye selam gazlamaya devam :)
Cem abiye selam gazlamaya devam :)
Ali Selam.:) Keyfin yerindedir umarım. Servis manuelin dosyamda kalmış yarın kargoya vereceğim takip edersin
coupegreen
03-11-2009, 18:57
cem abi ile son dakka buluşmamız ve en önemli laf :D:Dpilavdan dönenin kaşığı kırılsın:D:D idi hava şartları ne kadar zorlasada cem abinin panelvan bir anda rc karavana dönüştü masamız sohbetimiz daniskası cem abinin e revo ları benden 10 tam puan aldı ... bu arada 2 zamanlı motorların en sevdigi havalara denk getirdiğim rodajım da kanımca 10 numara olarak tamam landı naim bey : muhadili olmayan basit araçlarla lütfen karşılaştırmayın altı şiş üstü kebap larla ilgilenmiyorum:P
cem abi ( kendi ellerimle hazırladıgım sandviçlerden bahsetmemişsin kırldım ) :D yanında çay olcaktı bide varya tam süper olcaktı
cem abi ile son dakka buluşmamız ve en önemli laf :D:Dpilavdan dönenin kaşığı kırılsın:D:D idi hava şartları ne kadar zorlasada cem abinin panelvan bir anda rc karavana dönüştü masamız sohbetimiz daniskası cem abinin e revo ları benden 10 tam puan aldı ... bu arada 2 zamanlı motorların en sevdigi havalara denk getirdiğim rodajım da kanımca 10 numara olarak tamam landı naim bey : muhadili olmayan basit araçlarla lütfen karşılaştırmayın altı şiş üstü kebap larla ilgilenmiyorum:P
cem abi ( kendi ellerimle hazırladıgım sandviçlerden bahsetmemişsin kırldım ) :D yanında çay olcaktı bide varya tam süper olcaktı
Serdar bey teesüf ederim ne varsa tolama arçlarda var sen modifiyeci adamsın bilmem lazım
http://www.youtube.com/watch?v=R1QGr9YydOg
BAK BUDA ALTI KAVAL ÜSTÜ ŞİŞHANE kasa avuturalya yapımı holden motor shelby + eddelblock (CY+ZENOAH) umarım sana birşeyler hatırlatır hahahahahah :D
Valla ne olsun Cem arkadaşın birisi G270 RC almışta anlatıp duruyor:D valla bende nevarsa eski de var diye savunma yapıyorum :).İlk buluşmada arkadaşın tozunu almaya niyetim var :D .ama bir eksigim eksozum kaldı onuda halettimi ;) görcegim ismi lazım degil o FG li arkadaşı ahahahahah ;oleeea: kafasını duvarlara vuracak :kütküt: keşke bulaşmasaydım ihtiyara diye
G270RC şık motordur ama onroad araçta olursa...Başka sınıf bir araçta ise korkucak birşey yok (: Aynen devam (:
coupegreen
04-11-2009, 11:27
Valla ne olsun Cem arkadaşın birisi G270 RC almışta anlatıp duruyor:D valla bende nevarsa eski de var diye savunma yapıyorum :).İlk buluşmada arkadaşın tozunu almaya niyetim var :D .ama bir eksigim eksozum kaldı onuda halettimi ;) görcegim ismi lazım degil o FG li arkadaşı ahahahahah ;oleeea: kafasını duvarlara vuracak :kütküt: keşke bulaşmasaydım ihtiyara diye
naim abi G270 rc motoru anlata anlata forum da sayfa bırakmadım dimi:D motoru övdügüm yazı göremedim g26rc den daha yeni bir motor olarak mantıklı düşündügümüzde daha iyi olması gerekir sen olayı motora baglama genel anlamda araçlara bak sen tozumu alma konusunda haklısın benim araçtan çıkan tozu topragı toplar durursun:D:D:cool: fazla söze gerek ilk fırsatta dener görürüz şişkebaptamı iş var g27 rc demi
( gerçi sen dıştan 26 görünümlü 29 luk motor la hile yaparsın ama neyse onunda üstesinden gelmesini bilirim )
coupegreen
04-11-2009, 11:31
G270RC şık motordur ama onroad araçta olursa...Başka sınıf bir araçta ise korkucak birşey yok (: Aynen devam (:
zaten g27rc nin ne yapacagı ile ilgilenmiyorum standart motor o naim abinin şişirmesi:P onun korkusu aracın geri kalanında :eeeeyoo:
unutmadan bende naim abinin yeni kep inden korkuyorum bakarsın +2 hp güç verir neme lazım:D
Naim Teknik Endüstri Sanayi abi....Ben bekliyorum üstünde 23cc yazan 40cc motor ondan.O yüzden hiç kapışmayın (:
hasancakmak
04-11-2009, 11:55
haayırlı olsun abicim daha yeniyim ama bunlar çok etkileyici :) paylaşım için teşekkürler
VectraOPC
04-11-2009, 12:03
Naim abi geçen hafta o soğukta siz istpark a mı gıttnız???
Helal valla gerçi minibüs ün içinden araçları kullanmışsınız :D Mınıbüs bi anlamda yarışma platfrom u olmuş :D
Videolar da güzel paylaşım için teşekkürler..
Naim abi geçen hafta o soğukta siz istpark a mı gıttnız???
Helal valla gerçi minibüs ün içinden araçları kullanmışsınız :D Mınıbüs bi anlamda yarışma platfrom u olmuş :D
Videolar da güzel paylaşım için teşekkürler..
Ben yoktum malesef :(
:D
zaten g27rc nin ne yapacagı ile ilgilenmiyorum standart motor o naim abinin şişirmesi:P onun korkusu aracın geri kalanında :eeeeyoo:
unutmadan bende naim abinin yeni kep inden korkuyorum bakarsın +2 hp güç verir neme lazım:D
standarmı :P WT-813 + stuffed crank saft + hafifletilmiş fly well kurban olurum öyle standarta :D .Kepi hesapladık dyno ya soktuk +3,25 verdi hahahaha :D
güzel video tebrik ederim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.