Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde bununla ilgili bir dükkan
bestwebtr
04-06-2004, 00:12
arkadaşlar izmir de bunun ilgili bir dükkan varmı boyasını tekerleklerini ......vb. şeylerini satan bi mekan varmı? eğer yoksa internetten güvenle alabileceğimiz bir site
engine02
04-06-2004, 14:50
internetten www.towerhobbies.com dan al bayagı guwenilir :D
engine02 arkadaşımızın dediği gibi towerdan almanı tavsiye ederim. Bende izmirde oturuyorum ufak tefek acil parçalar falan gerektiğinde yakıtmış falan alsancaktaki dükkandan(zaten ikiside alsancakta) alıyorum. Eğer adreslerini istersen sana özelden atabilirim:D
dukenukem18
29-06-2004, 17:31
ya arkadaşlar şu izmirdeki firmaların adreslerini yazabilir misiniz? ben de yeniyim... tavsiyeleriniz varsa dinleyebilirim... isteyen arkadaşlar msn ya da icq numaralrını göndersinler... konuşur tanışırız...
teşekkürler...
OrienXenophan
05-07-2004, 22:03
Bende izmirdeyim
İzmirde 2 tane tukkan var bu isle ilgilenen ancak ikisindede fiatlar oldukca yuksek towere gore ve cesit oldukca az
Bence aceleniz yoksa direk towerhobbies ten alin derim
Beyler , şu an çeşmedeyim. Özelden bana izmirdeki hobbyshopların adreslerini , mümkünse tarif ederek atabilirmisiniz. İzmire inicek olursam gideyim bir göreyim...
OrienXenophan
08-07-2004, 14:02
Tarif edilecek gibi deillerki bizzat seni bi yerden alip goturmek gerekir ara sokaklarda bi yerlerdeler cunku ben ilk gittigimde dort donmustum:)
:) o zaman özelden telefonunu yazabilirsen. İzmire indiğimde arıyım seni .
ugurcapar
30-08-2009, 13:13
slm arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum balsa veya model yapımında kullanılan malzemeleri nerden bula bilirim izmirde satan
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.