PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En sevdiğiniz korku/gerilim filmleri....

nediyelimyani
03-11-2009, 22:51
Arkadaşlar kim hangi korku/gerilim filmlerini seviyor. Sizi en etkileyen film hangisi?

Örneğin ben son durak, uçuş planı tarzı gerilim filmleri ile semum gibi korku filmleri seviyorum. Testere de aslında iyi.

_phoenix_3
03-11-2009, 23:30
House Of WAX :D Gerisi boş diyeyim birde Şeker ADAM :D

Enewwss
03-11-2009, 23:33
Gerilim sayılırsa Dante Yanardağı vardı eski bir film ama güzeldi (Dante's Speak)
ayrıca saklambaç kesinlikle izlenmeli (Hide and Seek)

orhantekkan
03-11-2009, 23:55
o (they) ve halka diyebilirim

hbm_x
04-11-2009, 00:22
the others vardı nicole kidman'ın

marcoscimbom
04-11-2009, 00:46
gerilim filmi olarak 6. his güzel. testere de izlerim ama gerilimden çok miğde bulandırıcı br film oldu artık. adam 3de öldü. daha 6 da çıkıyo:D

Enewwss
04-11-2009, 01:01
testere artık kolay yoldan para kazanma oldu. izleyen ve hayran olanların gizli sadistlik yaşadıklarını düşünüyorum inceden. bence bu tarz filimler insanın bilinç altını kötü şeylerle dolduruyor. o sebepten pek izlememeye çalışıyorum.

eca
04-11-2009, 02:56
bence bu tarz filimler insanın bilinç altını kötü şeylerle dolduruyor. o sebepten pek izlememeye çalışıyorum.

katılıyorum bilinç altını doldurmaya ve insanları kültürleri yönlendirmeye çalışıyorlar..
pokemonu izleyip de pencereden atlayan uçmaya çalışan çocuklar gibi :D

benim gerilim favorim tom cruise nun oynadığı "collateral" filmi.

alonewolftr
04-11-2009, 11:58
Korku ve gerilim olarak beni etkileyen ve en son gittiğim bi film ıkı hafta önce
"Drag Me To Hell" Kara Büyü

Beğenme nedenim Seneryo çok ii di oyuncular yeterince başarılıydı konu real di diyebilirim din mehsebleri olarak bazı yerleri yakın buldum ve etkılendım.

Gitme nedenim:çok sevdiğim bu iki isim

Yönetmen:Sam Raimi
Seneryo:Sam Raimi, Ivan Raimi

"Tepenin Gözleri 2"Konu olarak hoşuma gitmişti efekte ve sahnelerde felansayılmazdı ama konu gerçekten yaşanmış şeyler geçmişte bu tarz olaylar yaşanmış

alonewolftr
04-11-2009, 12:00
testere artık kolay yoldan para kazanma oldu. izleyen ve hayran olanların gizli sadistlik yaşadıklarını düşünüyorum inceden. bence bu tarz filimler insanın bilinç altını kötü şeylerle dolduruyor. o sebepten pek izlememeye çalışıyorum.

Harika tespit tercihim bu benim ama aşırı aptal bi film bi kere bı 10 dk seyrettiğimde sadece irendim eziyet gibi bi şey 40 tane sinema biletim olsa 40 da bu fılme ayrılsa gitmem.
testere artık kolay yoldan para kazanma oldu. izleyen ve hayran olanların gizli sadistlik yaşadıklarını düşünüyorum inceden

hasancakmak
04-11-2009, 12:07
Bende Son durak serisiini tercih ediyorummm...