Orijinalini görmek için tıklayınız : RC Cup 2005
Dr. Mini-Z
25-07-2005, 17:07
Acısı ve tatlısı ile geride bıraktık. Detaylı sonuçlar www.rcteamgo.com da bu arada son ayak 4. sü olarak Nitro RTR sezon birinciliğim tescil edildi. Ve Kalyon Model tarafından sağlanan FW 05 T RTR araba setinin de sahibi oldum. Bu vesile ile Sevgili Ozan a ve Kalyon Modele vede yarışlara katılan izlemeye gelen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Hem yarış sonuçlarını hemde ödül sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Tebrikler dostum, ben de EP Stock şampiyona birincisi oldum. Düzenleyen, katılan, yarışan, izlemeye gelen, destek veren, emeği geçen herkese teşekkürler. Tüm derece alanları da ayrıca tebrik ediyor, gelecek seneye daha da güzel ve hareketli yarışlar düzenlenmesini diliyorum...
ThE`DeLi
25-07-2005, 17:19
Tebrikler :)
Organizasyon 5 5 likti...Sorunsuz geçti....Dereceye giren herkesi ve yarışı düzenleyen Rcteamgo ekibini de ayrıca tebrik ederim...
emin_emin
25-07-2005, 17:33
tebrikler arkadaşlar. başarılarınızın devamını dilerim.;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:
tebrrikler arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim murat abi ve kkuzgun arabalarınızı güle güle kullanın
Doğukan'cım sağol da, o hediye arabayı Mutlu kazandı, ben sadece kupa aldım. İnşallah gelecekte daha büyük hediyeler de kazanıcaz. :D
!Amorfy.BaRoS+
25-07-2005, 18:06
amin diyerekten söz daliyim.Ne çabukta bitti şu yarışlar ilk ayak ve son ayak umarım ki bu yaz için iyi bir lemans türü birşey düşünür ozan abi :) Seneyede de bu serinin sürmesi dileğiyle YARIŞLARA KATILAN VE ORGANİZE eden herkeze Teşekkürler.
engine02
25-07-2005, 21:19
cok guzel bir gundu valla yarısmadım ama pit elemanlıgı marshall lık yaptım gercekten cok zevkli bu hobiyi cok seviyorum ya valla bu yarışlar azalmaya başladı uzuluyorum be :D
yusufcetin
25-07-2005, 21:33
Vallahi ben RRR aldım yarışlar bitti be yahu. Artık seneye tekrar bu organizasyonda buluşmak dileğiyle.
!Amorfy.BaRoS+
25-07-2005, 21:43
Hava yapmayalım Lütfen birde evo3 almışmış ! Tr şampiyonasının 3 ayagı boşu boşuna mı duruyor + 1 tanede ozan abiden bekliyorum yarış :)
yusufcetin
25-07-2005, 21:46
Onlar antreman olacak. Ter atıcaz işte. Motoru zaten %25 de kullanıcam malum. Geçerim alayını.
ilk yarışımdı.. herkes çok yardımcı oldu... çok keyif aldım.. eşim de pitte büyük işler başardı.. RTR'de 3. oldum... katılan ve organizasyonu hazırlayan herkese teşekkürler..
!Amorfy.BaRoS+
26-07-2005, 19:55
Valla abi tebrikler yarışa 30 sn kala pitte eşinle birlikte son ayarları kontrol etmen ve sıfır panicle yukarı çıkıp yarışman ve iyi sonuş elde etmen çok büyük örnek tekrar tebrikler. İşte budur :)
MAD FOR TAMIYA
26-07-2005, 20:41
Bu yaz sezonunda bizlere güzel yarışlar organize eden Ozan'a ve ekibine, sponsorlarına ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. Hepimizin çok hoş zaman geçirdiğine inanıyorum.
Asil, aramıza hoş geldin. Seni ve eşini ayrıca tebrik ediyorum. Çok başarılıydınız.
Her alanda, ailece başarılarınızın devamını dilerim.
Sertaç
sertac abi tüm bilgilerini bizle paylaştı, hele transponder'ın nereye ve nasıl koyulacağı ile ilgili son dakika yardımı harikaydı.. herşey için çok teşekkürler sertaç abi..
tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.herşey tek kelime ile mükemmeldi...
bu ekip güzel ekip, bu ekip çoşku dolu idi, allah sağlık versin yeterki tekrar en kısa zamanda yarışmak üzere...:fisdua: :fisdua: :fisdua:
:ımmm: :ımmm: :ımmm:
:muck: :muck: :muck:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.