Orijinalini görmek için tıklayınız : o.s 55 ax , ASP 52 fiyat farkı?
Merhabalar öncelikle.
Ben patlarlı uçak işine yeni başlayan birisi olarak sizden motor konusunda ki yardımlarınızı bekliyorum.:)
Uçağım için ASP 52 almayı düşünüyordum hobbycityden.Kargoyla falan hepsi birden 75 $'a geliyor(112 tl).Bu arada o.s 55 ax buldum 200 liraya.
Sizce hangisini almak daha mantıklı?görüşlerinizi bekliyorum...
Sümer Yamaner
13-11-2009, 22:05
Sedat'cığım, 200 TL'ye nereden bulduğunu bana yaz hemen alayım, sen de ASP52 alırsın! :)
Şaka bir yana...
Her iki motoru da kullanıyorum. Rodaj dönemi ve ayarlama açısından OS55AX belirgin olarak daha iyi. Biraz kurcalar uğraşırım ya da yanımda bana yardımcı olacak biri var dersen ASP52 gayet iyi bir motor.
Ama...
Açık konuşmak gerekirse 200 TL'ye 55AX bulsam ihtiyacım olmasa bile bir tane alırdım! :)
Sümer hocam teşekkür ederim ancak yazmayı unuttuğum birşey var sanırsam motor 2. el.Ama güvendiğim bir abim çok temiz olduğunu söylüyor:)
Sümer Yamaner
13-11-2009, 22:36
Hmmm... Ben çok güvendiğim bir abimden ikinci el bir SK motor aldım. Motor herkesin burun kıvırmasına rağmen bir kez bile stop etmeden mükemmelen çalışıyor. Yani alınabilir...
Bu ne riskli bir başlık böyle. Kaza geliyorum demez şimdi arbede çıkacak.
Sedat 15 yaşındasın ve patlarlı motora yeni başlıyorsun. Daha önce ne uçurdun, pilotaj hangi düzeyde, çevrende yardımcı olacak İŞİ BİLEN birileri var mı? Bu motoru hangi modele takacaksın?
Hocam şöyle ki daha önce elektrikli uçurdum.Dedim artık patlara başlama zamanı geldi.Bir gün orhanlıya gittim ve olanlar oldu :D
Herkes, başta sarven abi olmak üzere yardım etti ve bende trainer bir modeli en makul şekilde toplamaya çalışıyorum.
Modele gelince; bende tam onla ilgili şeyler soracaktım:) model olarak en başta arising star düşünüyordum.Daha sonra trainer nasıl olsa diye düşünüp thk'daki yarı ölçekli cessna ya yöneldim.Fiyat açısından.
Sizce ne yapmalıyım?veya daha iyi bir seçenek önerebilirmisiniz?
saygılar..
Sümer Yamaner
13-11-2009, 23:26
Yarı ölçekli Cessna denilen şey pekala bir trainer. Arising Star'dan bir farkı yok. Adındaki "Cessna" sözcüğü insanı çekiyor! :)
Elektrikli olarak neler uçurdun? Yani elektrikli pilotajın çok iyi düzeyde ise belki patlarlıda alttan kanatlı bir trainerle de başlayabilirsin.
Uçuşa Orhanlı'ya ya da F1'e geleceksen hangi motoru alırsan al seni uçururuz! :)
Arising star iyi bir başlangıç modeli. Cessna'yı görmedim ama üretici firmanın diğer ürünlerine bakarak fiyatının kalitesiyle orantılı olduğunu düşünüyorum. Gerek Cessna gerekse Arisingstar için almayı düşündüğün motorlar büyük gelecektir. 46 lık bir motor daha kolay uçurmanı sağlar.
Orhanlı'ya gittiysen zaten olan olmuş. Patlarlıya başlayım mı başlamayayım mı diye değil de modeli piste nasıl götüreceğim diye düşün. Ne kadar emin olursan ol sakın tek başına birşey yapma. Ekipten birisi mutlaka yanında olsun.
teşekkürler hocam.
hocam motor büyük gelecektir de ben şöyle düşünmüştüm; bir sonraki model için ayriyeten bir motor almayıp yine bu motoru kullanırım diye düşünmüştüm.sonuçta öğrenci adamız ne de olsa :D
Ancaak siz derseniz ki büyük motor sorun çıkartır o zaman planlarım değişir.Motorun büyük olması ne gibi sorunlar çıkarabilir?
saygılar..
Sedat kardeş bir zamanlar bende senın durumundaydım.Uzun süre elektriklı uçurduktan ve pilotajımı ilerlettikten sonra bende patlar motorlu uçaga geçmek istedim.Patlar motor için hangi modelle başlamam gerektıgı hakkında yaptıgım araştırmada 46 lık arising star açık ara öne geçti.Arising starı almakla ne kadar dogru bir iş yaptıgımı daha ilk uçuşumda anladım.Sanki 40 yıldır patlar uçuruyordum.( İnişler hariç :-)) )
Motor bilgim sıfır ve ilerde meydana gelebilecek herhangi bir sorununda çevremde yardım alabilecegim kimse olmadıgı için en az sorun için ustalarımızın tavsiyesi ile OS 46 ax aldım.
Rodajı ve ilk uçuştan bu yana yaklaşık 3 ay süre geçmiş ve 1.5 galon yakıt yakmiş olmama ragmen şu ana kadar en ufak bir sorun ve motor durması yaşamadım.Hala rodajda yapılan ayarlar ile uçuyorum.Os kalitesi bu olmalı.:-)
Ancak eger yanınızda destek alabileceginiz bir modelci var ise bı kadar para verilmesıne gerek yok diye düşünüyorum.Ama eger yanlızsanız en az sorun için Os diyorum.
Öte yandan Cessna nın arising star kadar stabil oldugunu sanmıyorum.Ama seni Ustalarımız daha ıyı yönlendireceklerdir.
selamlar
Hmmm... Ben çok güvendiğim bir abimden ikinci el bir SK motor aldım. Motor herkesin burun kıvırmasına rağmen bir kez bile stop etmeden mükemmelen çalışıyor. Yani alınabilir...
Hocam sk motorlar bir başka onun kullanılmışı makbul sıfırının rodajı oturana kadar can sıkar rodaj oturduktan sonra ise daga taşa vur.
Sedat 60 lık trainer alabilirsin. 55AX ile güzel uçar.
Ya da OS46AX alırsın aynı paraya sıfır. İlerdeki modelini de ona göre seçersin. Ama seçeneklerin azalır çünkü ilerde daha büyük motorla uçacak modeller daha fazla.
Sümer Yamaner
14-11-2009, 00:08
Bence Sedat bir hafta sonu elektriklileriyle sahaya gelsin. Bir bakalım neler yaptığına. Çocuğu üstten kanat trainerlere mahkum etmeyelim. Belki alttan kanat trainer uçurabilecek haldedir. Biraz ilerletince hafiften aerobasiye de girebilir bu şekilde.
Bence Sedat bir hafta sonu elektriklileriyle sahaya gelsin. Bir bakalım neler yaptığına. Çocuğu üstten kanat trainerlere mahkum etmeyelim. Belki alttan kanat trainer uçurabilecek haldedir. Biraz ilerletince hafiften aerobasiye de girebilir bu şekilde.
Bence bu daha mantıklı. Eğer yeterliyse hem yeni bir motor almaktan hem de başlangıç için trainer almaktan kurtulur.
Ayrıca ben büyük motor diye bir problem olduğuna katılmıyorum.Ha 36 lik modele 90 lık motor gerçekten büyük ama 46 lık trainer a 90 lık takıp uçuran biliyorum ve hiç de problem olmuyor.
Ayrıca ben büyük motor diye bir problem olduğuna katılmıyorum.Ha 36 lik modele 90 lık motor gerçekten büyük ama 46 lık trainer a 90 lık takıp uçuran biliyorum ve hiç de problem olmuyor.
Abi bir kişinin problemsiz uçurduğunu görmek böyle bir önermeye gitmek için yeterli değil.
Benim 1960 model VW kaplumbağa vardı. Ben vızır vızır geziyordum ama kime versem 1.5 km ilerde kalıp telefon ediyorlardı. 2km uzaklaşabilen olmadı. Gidip tek marşta çalıştırıp alıp getiriyordum arabayı. Kimseye alın bu arabayı biner gezer tozarsınız diyemedim.
46 lık trainera 90 lık motor takılıyorsa mutlaka problem oluyordur. Ama onu problem olarak görmüyorsunuzdur.
Yarı ölçekli Cessna denilen şey pekala bir trainer. Arising Star'dan bir farkı yok. Adındaki "Cessna" sözcüğü insanı çekiyor!
Elektrikli olarak neler uçurdun? Yani elektrikli pilotajın çok iyi düzeyde ise belki patlarlıda alttan kanatlı bir trainerle de başlayabilirsin.
Uçuşa Orhanlı'ya ya da F1'e geleceksen hangi motoru alırsan al seni uçururuz!
Hocam şöyle söyliyim; elektrikli olarak uçurduğum uçak herkesin başbelası olan thk cessna idi.Benim için o uçak en başta, uçmayan yanlızca yerde araba gibi giden bir aletti.Ancak sonraları yerden havlanmaya başladığında çok güzel gözüktü gözüme ve uçağın motoru bitene kadar onunla uçtum.başka da bir uçakla uçmadım.Hatta videoturc de videomda vardı ancak ne yazıkki kayboldu.
Sonuç olarak patlarlıya başlarken bence benim için en iyisi üstten kanatlı trainer.
Sümer hocam o zaman siz diyorsunuz ki; arising stara gerek yok yarı ölçekli cessna senin için idealdir.??
Aslında Sümer hocam ,"al bir Soprano,olmazsa Calmato öyle devam et "diyecek de bir türlü dili varmadı demeye:fifufifu::lol:
Bence de ne olursa olsun trainerle başlamakta fayda var.Zaten yarım gaza çıkılmıyor, o kadar hızlı alet.
RedBaronTK
14-11-2009, 15:59
55AX + ucuz yollu üstten kanatlı trainer taraftarıyım ben
Benim 1960 model VW kaplumbağa vardı. Ben vızır vızır geziyordum ama kime versem 1.5 km ilerde kalıp telefon ediyorlardı. 2km uzaklaşabilen olmadı. Gidip tek marşta çalıştırıp alıp getiriyordum arabayı. Kimseye alın bu arabayı biner gezer tozarsınız diyemedim.
Metin Bey,
Örneğiniz malesef geçersiz , vosvoslar şöför ve yolcu seçer, beğenmediğini, canının istemediğini taşımaz ;)
Metin Bey,
Örneğiniz malesef geçersiz , vosvoslar şöför ve yolcu seçer, beğenmediğini, canının istemediğini taşımaz ;)
Tam da onu demek istedim. Beni taşıyor diye herkesi taşıyacak anlamı çıkmamalı. :)
Ne arabaydı ama. Bir tane fotografı var elimde o da iterlerken çekilmiş. Kızdım 12 volta çevirdim arabayı. Bir daha itemediler. Canım sıkılınca motorunu indiriyordum. Bir anahtar bir tornavida yetiyordu :) 25 sene sonra tekrar döndüm vosvosa.
46lık bir modele 55ax takılmasında hiçbir sıkıntı olmaz.
46ax ile 55ax arasında 35 40 gram ağırlık farkı var okadar. ki bunu da kuyruğa 20 gram kurşun takarak dengeye alabiliyoruz, ancak elimizin altında muazzam bir güç fazlası oluyor ki bunu da hızdan çalıp torka yükleyerek güvenli uçuş, rüzgarlı havada sorunsuz uçuş gibi özelliklerin yanısıra ilerideki akrobasi modellerinde de kullanılabilirlik elde ediyoruz.
Sedatın 75 dolarlık fiyatına bir de buji eklememiz lazım ki os ile tam karşılaştıralım, malum OS motorlar bujisiyle geliyor. 75 dolar 110 lira artı 15-20 lira da buji ücreti(os no8 yada a3) 130lira civarı. 55ax ise 200lira. yani arada 70 lira fark çıkıyor.
Soru şuna dönüyor, 70 lira ekonomi için ASP52 mi yoksa OS 55AX mi?
Çalıştırıp görüp almak da bir avantaj yerine koyulabilir belki.
Cessna semiscale trainerın yanısıra bir de tr 40 var. O biraz daha ucuz sanırım.
Ama trainerlar 3 aşağı 5 yukarı hep aynıdır. Ağırlığı 2.6kg ı geçmesin, kanat da 150-160cm arası olsun tamamdır. Kanat yüklemesi zaten 60-70 gr/dm^2 civarı oldu mu tamamdır bence.Geriye hepsi aynı
bende sonuna kadar os cuyum ve 2.el olayına pek sıcak bakmıyorum.bu arada bence 55 ax te baslangıc icin biraz fazla kacacak.46 ax bir trainer icin fazlasıyla yeterli ve sonrasında orta duzey alttan kanatlı bir modelide yeterli performansla ucuracaktır.kolay gelsin.
Valla ben toplam uçuş ağırlığı herşey dahil 2kg olan uçağımla ve üzerindeki 55ax le çok keyifli uçuyorum.
Bakınız FAZLA göreceli bir kavram. Kriter nedir?
Kriter şudur: Motor ağırlığı. Bu kadar.
dediğim gibi 55ax ile 46ax arasında 36gram fark var. 36 gramı dengeleyecek kurşun ağırlığı modelin burun uzunluğuna bağlı olarak değişmekle birlikte genelde trainerlarda 1:3 oranına uyacak olursak 10-15 gram civarı tutacaktır.Hatta kuyruğu çok hafif ağır tutmakta iniş ve süzülüş açısından faydası dahi var.
Yani modele toplam ek ağırlık getirisi 50 gram civarında kalıyor.Düşünün ki koyduğumuz bir batarya bile 100gramdan fazla. Zira bu ek ağırlığın yanı sıra elde kazanılan güç muazzam fazla.
bugün 46ax in ideal olabileceği bir akrobasi uçağı maksimum 1900-2100 gram olmak zorunda. Bu ağırlıktaki modellerin kanat açıklıklarına bakın bakalım tatmin edici mi.
Ağırlık kriterini geçen hiçbir motor fazla gelmez, unutulmamalıdır ki gaz kanalı da oransal bir kanaldır. Aşırı güç zararlı değil aksine faydalıdır, gaz kanalının doğru kullanımı da eğitir,öğretir. Bugün tüm 3d/f3a sınıfı uçuşlarda gaz kontrolü çok önemlidir. Tam gaz seyir diye birşey yoktur. Bu alışkanlığın önceden kazanımı da bir artıdır.
Hatta bu ekstra gücün faydalarına bakalım; yüksek çapta pervane kullanımı daha yüksek çekiş sağlar, rüzgarlı havalarda daha rahat uçulur, kalkışlar daha rahat olur, bazı acemiler erken ve sert elevatör çekerek dik açıyla yükselirken çekmeyen motor yüzünden stall olup daha kalkış aşamasında kırım yaşıyorlar, ki o alçak mesafeden yüksek hücum açısından kanat yıkmalarda stall recovery gerçekten zordur. Bu tarz hatalı kalkışlarda motor yeterli çekişi sağlar. İnişlerde yüksek çap düşük hatveli pervane kullanımı fren etkisi yaparak modelin istenilen yerde ve şekilde yavaşlamasını sağlayarak nokta inişi yapmaya yardımcı olur ve bu esnadaki tork uçağı tutmaya devam eder. Rüzgarlı havalarda takatli gelmeye(gazlı yaklaşma) olanak tanır,ancak bu esnada model aşırı hızlanmaz.
İvmelenme daha çabuk olur.
Sedat yarın geliyorsan hatırlat da uygulamalı göstereyim = )
Sümer Yamaner
14-11-2009, 20:49
Sedat ben öyle demedim. Ben diyorum ki Arising Star ve Yarı Ölçekli Cessna farklı şeyler değil. Cessna'nın sadece adı Cessna bir de kaplama kağıdının deseni uçak gibi! Başka bir scale özelliği yok.
Benim demek istediğim şeyi Ahmet Abi zaten açık olarak yazmış. Seni sahada bir görelim bakalım sonra kararını verirsin.
Sarven akrobasi değil trainer modelden bahsediyoruz. Senin inişte yavaşlayamama zamanında tekerlek koyamama gibi bir sorunun yok ki.
Öyle deme abi geçenlerde motor stop etti piste dalış yapıp alçaldım , pervane dönmediğinde uçak frenlemedi ve aynı irtifayı koruyarak(max 1m.) pist sonunda anca indi model. Halbuki motor çalışır durumda uçak daha yavaş yaklaşıyor ama bir okadar da tutunuyor havada.
Bir aksilik çıkmazsa sahadayım bugün.Kalem kağıt hazırlıklı geliyorum:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.