PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : almanyada rc shoplar nerde

yigit1905
04-06-2004, 19:15
benim özellikle hem frankfurt vede münich de olacağım için oralarda bilen veya bulan varsa buraya yazarsa çok sevinirim.ben bi hpi ın bi firması var dickie oranın adresini aldım ama başka şehirde.lütfen bana yardımcı olun

M_tech
04-06-2004, 19:30
googledan aratabilrisn yada hpi nin web sitesinden europe bayilerine bak iste armut pis agzima dus olmasin.

yigit1905
04-06-2004, 19:38
http://www.schulze-elektronik-gmbh.de/adr_d.htm
BU SİTE İŞİME YARARMI SİZCE

cem
10-06-2004, 11:51
www.mrc-buggy-shop.de
www.a1-modellbau.de
www.rc.tamiya.de
www.shop.hf-modellbau.de
www.thema-modellbau.de
www.modellsport-schmitz.de
Benim favorite listemde olanlar bunlar oralara bakabilirsin cogu almanya icinde postaylada mal gonderirler,ayrica kolne gidersen(frankfurta yakindir) sehrin icinde su anda adini hatirlamadigim cok guzel bir dukkan var.googledan modellbaushop im colonia,frankfurt gibi arastirmalar yap.Ancak sunuda unutma bu dukkanlar ve sana verdigim linklerin hic birisi Towerdan ucuz diil

yigit1905
10-06-2004, 13:56
ben zaten ordan kedi ülkesinin malları ucuzdur oralara bi bakıyım falan die istiyorum.mesela carson ama carsondan ne alırım.hpi american dimi

yigit1905
10-06-2004, 13:58
derkum modellbau blaubach 26-28 50676 köln 02 21 / 21 30 60 02 21 / 23 02 96
böyle biyer mi

cem
12-06-2004, 19:00
Yigit olay o ulkenin markasi olmasi diil hala bunu anlatamadim.Olay mallari satan yerlerin cok adet alip fiyat indirimi almalari.
Bir maldan(herhangi bir sey olabilir) 1 adet alirken sana verilicek fiyatla 10 adet alinca verilicek fiyat arasinda cogu zaman fark olur.Tower gibi sirketlerinde ucuza satis yapabilmeleri bu sekilde oluyor.Normal dukkan senede belki x bir modelden 20 tane satin aliyor ve ureticiden ona gore fiyat aliyor.Tower ayni maldan 500 adet aliyor ve dogal olarak ureticiden 20 adet mal alan adama gore cok daha ucuza mal ediyor.(heralde mantigini anlatabilmisimdir)
Carson da cok enteresan bir sey yok.Ona vericegin parayla towerdan cok daha iyi arabalar getirtebilirsin.
Yukarida anlattigim mantikla dusunursen zaten kendi ulkesinin markasinin baska ulkedeki firmalarda ucuza bulunabildiginide gorursun,markanin hangi ulkeye ait oldugu onemli diil.
Daha oncede defalarca soyledim,avrupadada,amerikadada dukkanlardan alisveris mail order sitelerinden her zaman daha pahaliya gelir.Hem dukkanlarin aldigi miktarlar daha azdir,hemde dukkanlarin isletme maliyetini ve stok maliyetini kaldirabilmek icin urunlere daha fazla kar marji koyma zorunlulugu vardir.Amerikadada insanlar genelde kitleri mail order yoluyla alir,yedek parcalar icin dukkanlari kullanirlar.

yigit1905
12-06-2004, 22:04
hmm yani towerdan şamam o zaman

platy
12-06-2004, 22:54
Evet , towerdan vb... yerlerden şaşma