Orijinalini görmek için tıklayınız : benzin markası
arkadaslar bugun %25 lik omega marka yakıt aldım bu marka iyimidir bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu iyi deyilse hangi marka almalıyım alacagım yerin adresini veya telefonunu özelden yazarsanız cok iyi olur şimdiden çok teşekkürler.
bence ıyı bır benzın. devam etmenı tavsıye ederım.
teşekkürler yani bunla devam ediyim ben o zaman cünkü byron die bi marka duydum oda baska bir hobbyshop ta var o 55 dolar dı galonu benimki 42 dolar galonu kalite farkımı var arada die merak ettim acaba baska görüşü olan yokmu arkadaslar bi zahmet
!Amorfy.BaRoS+
05-06-2004, 11:52
Selam UMUtp Omega Bence Iyı bır yakIt.Ben İzmitte 1 lıt 15 dolara alIyorum YanI bIr Galon 45 dolara GeLIyo Gayet Iyı Yakıt %25 Den Ben %15 DusTum .
byron da kalıtelı bır marka ama o 55 dolar olan benzın %30 luk. nıtro farkından dolayıda fıyat varkı var. ama sakın felıx alma :)
ok anladım teşekkürler olm onur yoksun msn de nezamandır nerelerdesin
Car_Maniak
05-06-2004, 21:02
tornado da bence guzel..
bencede tornado çok kaliteli.
yigit1905
06-06-2004, 16:00
tornado tornado.ben valla çok memnunum ama bi kaç kişi byron önerdi
omega/morgan guzel ben %15 lık kullanıyorum galanunu 33 mılyona aldım
1 lıt 15 dolara alIyorum YanI bIr Galon 45 dolara GeLIyo .
1 galon 3.75 litredir. Yani galonu 56.25 dolara gelir. ;)
Omegada byronda güzel yakıtlardır. Hesaba katman gereken nitro oranları. Ama yarışa katılmıyosan çokta kafa yormaya gerek yok. %25 ve %30 çok fark etmez.
ya kahretsin ben neden gidip ilk benzinimi felix aldımki sanki :(
ben savagemde 30 luk byron kullanıyorum ve çok ta memnunum.hem nitro oranı biraz fazla olduğu için ilk çalıştırmada çok uğraşmama gerek kalmıyo;)
ılk calıstırmada mantıklı daha kolay calısacaktır ama omuruunu yıyorsun bee 30 lukla mesela ben t-maxx a 15 lık koyuyorum yanıı dusukmu acaba bıraz yukseltsemmı mesela 20 lık gıbı nasıl olur yanıı
ılk calıstırmada mantıklı daha kolay calısacaktır ama omuruunu yıyorsun bee 30 lukla mesela ben t-maxx a 15 lık koyuyorum yanıı dusukmu acaba bıraz yukseltsemmı mesela 20 lık gıbı nasıl olur yanıı
sana kalmis :) ben halen %10luk kullananlardanim :)
Nitro oranı tamamen kullanıcının isteğine bağlıdır. Fazla nitro oranı daha fazla performans demektir. Kısalttığı ömürde öyle aman aman bi şey değildir. Motorun ömrünü yarıya düşürmez yani.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.