PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni RCci adayı...

cansel kansu
29-07-2005, 21:54
merhabalar,
istanbuldan 30 yaşında elektronik mühendisiyim, enerji sektöründe doğalgazlı 4 zamanlı içten yanmalı motorların tahrik ettiği alternatörlerle enerji santrali, ya da şafta bağlı pervane ile gemi truster sistemleri satan, kuran ve servisini veren yabancı uyruklu bir şirkette otomasyon mühendisi sıfatıyla çalışıyorum.
araba modifiye ve güç merakımı artık zaman yetersizliği sebebiyle rafa kaldırmak sorunda kaldığımdan dolayı, uzun zamandır niyet edip bi türlü gerçekleştiremediğim hobiye, RC ciliğe adım atmak istiyorum.
forumda sizlere saçma sapan gelen mesajlarım olabilir, şimdiden kusura bakmayın diyorum ve bu freshmani aranıza almanızı ve desteklerinizi esirgememenizi umuyorum.
herkese keyifli forumlar...
cansel

viaconme
29-07-2005, 22:11
merhaba
aileye hoşgeldin... bu hobi için her zaman vakit vardır :) ... öncelikle forumu bir dolaş mesajları incele... ilk akla gelen sorular ve cevapların hepsini bulabilirsin... nasıl bir arabayla başlamalıyım sorusunun cevabı yaklaşık olarak her bölümde var :) ... forumu inceledikten sonra kafanda bişeyler canlanacak yeni sorular oluşacaktır... şahsi fikrim arabanın kumandasını eline alıp gazlamadan önce ne kadar araştırma yaparsan o kadar çok zevk alırsın...zamanını doğru kullanabilmek için ilk başta bunu yapmalısın ki ayırdığın zaman diliminde aracından zevk alabilesin...
görüşmek dileğiyle....

Penny
30-07-2005, 09:28
Merhaba Cansel Abİ Aramiza HoŞgeldİn. Senİn Gİbİ İnsanlari Aramizda GÖrmek Mutluluk Verİcİ. Senİn Forumda Baya Bİlgİler VereceĞİnİ Tahmİn Edİyorum Abİ ;)

100kmh2sn
30-07-2005, 09:39
Merhaba
Ailemize hoşgeldin, yeni başlayan arkadaşlar için forumumuzda detay bilgiler mevcut, öncelikle araştırma yaparak başlangıç bilgileriyle konuya başlayabilirsin, sakın acele etme, gerekli araştırmalardan sonra zamanla fikirlerin olgunlaşacak ve daha sağlıklı karar vereceksin,
aramızda daha sık görmek dileğiyle iyi seyirler

Cydia
30-07-2005, 09:58
Ailemize hoşgeldin...

Forumda sıkça görüşmek dileğiyle.. iyi seyirler..

FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!..