Orijinalini görmek için tıklayınız : RS4 3 Evo'ya graphite shock tower
Arkadaşlar merhaba . RS4 3 Evo'ya graphite shock tower'ı almayı düşünüyorum . Öne ve arkaya da takıcam . Bunları aldığım zaman amortisörleri ayarlayabilir miyim? Sizce bir yararı olur mu? Yoksa gereksiz harcama mı olur?
rs4 3 evo yu towerhobbies te bulamadım bana link erirmisiniz
Car Destroyer
05-06-2004, 09:04
Graphite kuleler takarsan arabanın ön ve arka takımı çok daha sağlam olur + araba daki esneme olayı düşer......Rsr4-3 ün graphite kuleleri RS4-3 EVO ya da uyum gösterecektir.........Buda EVO nun linki http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXFSK3&P=0
saol teşekkür ederim. RC olayına 3 hafta sonra giriyorum işallah siparişi bi kaç gün içinde verecem.
RoCCo, eğer yarışlara katılmayı düşünmüyorsan grafit parçalar senin için gereksiz, boş yere masraf yapma derim. Karbon grafit parçalar, normal plastik parçalara göre daha az esnek ve hafif olur ve şekilleri itibariyle daha fazla montaj poziyonu seçeneği sağlarlar. Normal plastik parçalar stres altında hafifçe de olsa esner ve yaptığımız ayarları etkileyebilirler, oysa grafit parçalar buna neden olmaz (yarışçılar da bunu ister) ama darbe altında (esnemedikleri için) kolayca kırılabilirler de. O yüzden iyi bir pilot değilsen, sık sık kaza yapıyorsan, çok paran da yoksa, ne grafite ne de alaşım modifiye parçalara en azından şimdilik bulaşma derim...Sevgiler,saygılar...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.