PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Arkadaşlar

Kiryakov
31-07-2005, 00:13
Merhaba Arkadaşlar,
Acemi adayım , daha araba almak için uğraşıyorum 1. el malesef benim için şuanda hayal. 2. el HPI RS Evo ile başlamak istiyorum. İstanbul Anadolu yakısında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Bir araba almak istiyorum artık.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişikiler Son sınıftayım. Ayrıca Web Sitesi Tasarımı ile uğraşıyorum. Eğer elinizde Domain ve Hostun varsa size ufak miktarda yada ücretsiz Yarış Takımınıza Web Sitesi yapababilirim. Böylelikle karşılıklı yardımlaşmış oluruz.

Şuanda yeni projemiz İstanbuldaki pistin açılmasıyla Türkiye Yarış üzerine sitemiz var burdan reklam olur diye adresini vermek istemiyorum. Ama Yakın zamanda faaliyetlerine başlaycak. Tabiki sitemizde RC Bölümümüzde olacak :)

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

viaconme
01-08-2005, 00:42
merhaba
aramıza hoşgeldin... forumu gezersen 2. el yada sıfır araçların nereden temin edilebileceği... araçlar hakkında bilgilere... anadolu yakasından yardımcı olabilecek arkadaşlara ulaşabilirsin...
görüşmek dileğiyle..

İnfinity_DREAM®
01-08-2005, 04:24
aramıza ve ailemize hoş geldin seni ve senin gibi kişileri armızda görmekten mutluluk duyarız:)