PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhaba

turkish
01-08-2005, 06:44
merhaba arkadaslar
ben selim
hobbyrc forumlarina sans eseri denk geldim. bi haftadir yabanci kaynakli forumlari dolasip rc hakinda bilgi toplamaya calisiyodum. 2yildir ingilteredeyim ve agustos sonu gibi temelli turkiyye donuyorum. hobbyrc forumlarindan ogrnedigim kadariyla eger rc isine basliycaksam ingiltereden baslamak maliyet acisindan daha mantikli :)
nitroyla baslammaya karar verdim ve ii karar verip uzun sure kullanbilecegim bi araba almak istiyorum. bu konuda bu isi bilenlerin biraz basini agritmak isterim.
tesekkurler

viaconme
01-08-2005, 08:32
merhaba aramıza hoşgeldin....
1 ay vaktin var bol bol araştırma yaparsın... forumu gözden geçir... tüm sorularına yanıt bulabilirsin... en azından kafan da bişeyler canlanır...
görüşmek dileğiyle...

turkish
01-08-2005, 10:23
merhaba aramıza hoşgeldin....
1 ay vaktin var bol bol araştırma yaparsın... forumu gözden geçir... tüm sorularına yanıt bulabilirsin... en azından kafan da bişeyler canlanır...
görüşmek dileğiyle...

tesekkurler aslinda ebayden dun cok uygun bi model buldum. tamiyanin xbg r serisinden 43516 modeli ( http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=43516) 100 pound (260 milyon) civarina geliyo.rtr
bu fiyatlara daha ii bi model zor heralde ama xbg serisi hakkindaki dusuncelerinzi soylerseniz sevinirimm.
tesekkurler

viaconme
01-08-2005, 10:48
bu konuyu onroad bölümüne açarsan daha detaylı bilgi alabilirsin... benim onroadlar hakkında özelliklede xbg konusunda yeterli bilgim yok yanlış yönelendirmek istemem....