Orijinalini görmek için tıklayınız : Real Race G2 Araba simulatörü
RC araba simulatörü isteyenler, Tower'da Duratrax'ın "Real Race G2" full set simulatörü var, yaklaşık 80$ kadar. Ben aldım ve bilgisayarıma kurdum. Arabamız ya da pist veya zaman uygun olmadığında, evde idare edebilecek kadar iyi bir simulator. Hatta yarış antrenmanı için bile kullanılabilir bence. Pistler, arabalar, fizik modellemeleri ve ayarların verdiği etkiler falan çok gerçekçi, ayrıca grafikler de oldukça güzel. Kablolu kumandası dahil ve online update olanağı da var. Kısacası sadece meraklılarına değil, herkese tavsiye ederim. İsteyen Duratrax'ın sitesinde inceleyebilir...
Not: Almadan önce sistem gereksinimlerine dikkat edilmeli...
Mrb abi. Simulatör hala elinde mi? Memnun musun,hala kullanıyor musun. hangi marka modeller seçilebiliyor? Kendi pistini oluşturabiliyor msun.
yigit1905
05-12-2004, 10:06
o para ya değer mi ???
yigit1905
05-12-2004, 10:11
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCRR3&P=0 iştelink bu
Simülatör hala elimde, hatta dün akşam net'ten indirmiş olduğum birkaç yeni pisti denedim. Acayip güzel ve gerçekçi birşey, yani oyun değil, tavsiye ederim. İçinde birçok hazır gelen model ve pist var, onları keyfine göre edit edebiliyor, arabalarda bir sürü ayar (gerçekten de kullanımı etkiliyor) yapabiliyorsun. Ayrıca kendi sitesinden de yeni pistler ve arabalar indirebiliyorsun. Belki kendi pistimizi de yaratabiliyoruzdur ama henüz onu öğrenmeye sıra gelmedi. Bence çok öğretici ve eğlenceli, o paraya da gerçekten değer...
http://www.realrace.com/g2features.html aha burdan inceleyin...
bu aletten galiba online multiplayer yarış yapılıyo doğru mu.. yani bu linkteki açıklamadan ööle anladım.. http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCRR3&P=0 burda altta system gereksinimlerinin orda multiplayer için gerekli olanlar gibi bişiy yazıyo.. galiba.. doğru mu anlamışım valla bi 7.sınıf öğrencisinin ingilizcesiyle bu kadar oluyo::..
Aynen öyle. Hızlı makinalar ve hızlı internet bağlantısı ile birkaç kişi (şimdilik kaç kişi olabildiğini bilmiyorum) on-line yarışlar yapılabiliyor...
!Amorfy.BaRoS+
05-12-2004, 14:06
Abi bence Virtual RC internetten indirip rc mushroomdan usb kablo alıp (35$) fiyatı sımılator sahıbı olmakta kolay hem internetten online olanagı filanda var ben oynuyorum ve muthıs ayarlar arabalar filan :)
Onur, bu simülatörü şimdi ben de indirdim, birkaç güne kadar evimdeki makinaya kurar incelerim. Sitesinde gördüğüm kadarıyla oldukça iyi bir programa benziyor, kendisi ücretsiz, extraları da oldukça ucuz. Ancak bayağı kuvvetli bir makina gerektiriyor, özellikle ekran kartı çok iyi olmalı...İnceledikten sonra edindiğim fikirleri burada yazarım...
Haberin için teşekkürler...
G2 de kendi pistini oluşturabiliyorsun yazıyor. Vİrtual rc de bu imkan mevcut mu. Ayrıca seçebileceğimiz araba tipi olanakları geniş mi,mesela type ss i ya da serpent teama. modelleri ekleyebiliyor muyuz. Bu sorular her iki simulatör için de geçerli.Virtual rc kaç mb tutyor.Kış da geliyor, piste gidecek zaman da yok ayrıca piste gitmekten hem zaman açısından hem de ekonomik açıdan avantajlı gibi.
www.virtualrc.com Ahanda burdan inceleyin. Ana programı 25 MB gibi birşey zipli dosya ve siteden ücretsiz indirilebiliyor. İçinde iki tane hazır pist var, daha fazlası ücreti mukabil siteden indirilebilir. Yalnız, kuvvetli makina (P4 2 veya 3 GHz) ve sağlam ekran kartı lazım, grafikleri bayağı detaylı...
mrserhan
06-12-2004, 10:36
ben onu bi suredir oynuyorum gercek ten detaylar cok guzel arabanın butun ayarlarını en ince noktasına kadar ayarlayabiliyorsunuz.
ama klavye ile pek zevk olmuyo en iyisi usb alıp kendi kumandanla oynamak
!Amorfy.BaRoS+
06-12-2004, 14:16
MUrat abi ne demek görevimiz..Oyuna baslad1ktan sonra seçtiiz arabaya last1k motor yak1t filan seçip istediiniz camber toe out daha bir sürü ayar yap1labiliyor grafikler müthi_ hatta online yap1p tur zaman1na göre credi laza1m 1ntten rekabet olabiliyor.Ama serhan abiyle usb al1rsak kumandaya baglay1p deniceZ bu arada pistin ilk hali bitti usb kabl1o bulamad1g1mdan aktaramad1m.
Sayg1lar herkeze...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.